Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Höganäs

Hyresbostäder i Höganäs

46 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
46 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 40 m²
Södra Höganäs, Väsbygatan
5 813 SEK20 minuter sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Höganäs

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Höganäs på BostadsPortal

Letar du efter lediga bostäder i Höganäs? Här på BostadsPortal kan du enkelt hitta en bostad i Höganäs att hyra. Beläget i Skåne , hade Höganäs ursprungligen sina rötter som ett fiskeläge. Idag är platsen välkänd för sin framstående keramikproduktion.

Att bo i Höganäs innebär närhet till Helsingborg och därigenom även till Danmark. Dessutom har du bekvämt avstånd till mindre orter som Bjuv och Ängelholm .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Höganäs

Att hyra en bostad i Höganäs innebär inte automatiskt att det är en lägenhet . Så klart kan du välja det, men här hos oss hittar du även andra bra bostadsalternativ. Du kan till exempel hyra ett hus så väl som du kan hyra en stuga i Höganäs . Du har även möjligheten att hyra ett rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Höganäs

När du letar efter en bostad i Höganäs, har du flera alternativ att välja mellan. Du kan genomföra en snabb sökning genom att använda sökrutan längst upp på sidan. Genom detta kommer du att få upp olika typer av bostäder. Om du vill förfina din sökning för att endast inkludera lediga bostäder i Höganäs med specifika krav, kan du dra nytta av den avancerade sökfunktionen.

Gör din sökning med hjälp av en avancerad sökfunktion

Vid användning av den avancerade sökfunktionen har du möjlighet att noggrant anpassa din sökning på flera sätt. Du kan filtrera enligt olika kriterier, inklusive bostadstyp och andra preferenser. Du har möjligheten att specificera den maximala hyran du är beredd att betala och även ange det minimala antalet rum som bostaden bör ha. Dessutom kan du precisera den önskade ytan i kvadratmeter.

Andra alternativ för filtrering inkluderar att markera om bostaden bör ha en balkong, om husdjur är tillåtna, eller om det finns parkeringsmöjligheter.

Bostadsbevakning av lediga bostäder i Höganäs

Ett effektivt sätt att upptäcka lediga bostäder i Höganäs är genom att utnyttja vår funktion för Bostadsbevakning . Genom att använda denna funktion missar du inte när nya lediga bostäder blir tillgängliga. För att dra nytta av denna möjlighet måste du först registrera dig. Därefter kan du enkelt genomföra en filtrerad sökning och markera alternativet för bevakning. På detta sätt kommer du att få ett meddelande via e-post så snart det finns bostäder i Höganäs som matchar de krav du satt.

Inom vilket område i Höganäs vill du hitta bostad?

När det gäller olika områden i Höganäs så kan du bland annat välja mellan Jonstorp , Nyhamnsläge , Nyrup och Mölle .

Så åker du till och från Höganäs

Om du åker till Höganäs via Helsingborg så kan du åka via väg 111. Sedan finns väg 112 österut, som kan ta dig vidare till Jonstorp , Ängelholm och Åstorp . Vägen ansluter även till E6, E4 och väg 21. Andra transportmöjligheter är annars att ta tåget eller bussen.

Vad du kan se och göra i Höganäs

Höganäs erbjuder en mångfald av aktiviteter och sevärdheter som du kan njuta av. Ett exempel är Höganäs Keramikmuseum som ger dig en inblick i keramikproduktionens historia i området, med föremål som sträcker sig från 1700-talet till nutid.

Keramik har en stark koppling till Höganäs och många äger minst ett Höganäskrus. Med omkring 30 aktiva keramiker, ateljéer, butiker och verkstäder, har keramikkonsten en levande närvaro i staden.

Höganäs Havsbad är ett omtyckt område för bad och rekreation med sin sandstrand och strandpromenad längs kusten. Missa inte heller Kullabergs naturreservat, hem till naturum Kullaberg, och ett paradis för vandring, dykning, paddling, klättring, grottvandring och mer. Höganäs Kalkbrott, ett naturreservat med vandringsleder och utsiktsplatser, erbjuder fantastisk utsikt över kalkbrottet och dess omgivande natur.

I vattnen runt Kullaberg finns tumlare, en tandval som liknar en delfin. Du kan delta i en tumlarsafari för att få en glimt av dessa fascinerande varelser. Höganäs museum ger en trevlig inblick i stadens historia och kulturella arv.

Höganäs kyrka, en medeltida kyrka, imponerar med sina vackra konstverk och arkitektur. För de som älskar färsk fisk och skaldjur direkt från källan, är Höganäs fiskhall ett perfekt besöksmål.

Staden är också ett paradis för de som älskar att vara aktiva. Här kan du utforska bergsklättring, spela golf, paddla havskajak och mycket mer. Dessutom har Höganäs en rad andra överraskningar som du kommer att upptäcka under din vistelse.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Vi vill att du ska veta att BostadsPortal är en sajt som är både trygg och säker att vistas på samt använda dig av. Du kan även vara trygg då du ska hyra bostad i Höganäs via någon av våra uthyrare. Det eftersom vi alltid ser till att kolla upp dem mycket noga!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Även om du tänkt dig en mindre bostad i Höganäs, så kanske det kan vara värt att hyra en som har fler rum eller mer kvm än vad du behöver. För det gör att du kan välja att hyra ut du med . Det är då något du kan göra via oss. Då får du hjälp med det samt tillgång till digitala verktyg.

BostadsPortal – för dig som är på jakt efter en bra bostad i Höganäs

BostadsPortal är en plattform som vi har utvecklat för att samla pålitliga hyresvärdar och uthyrare och matcha dem med personer som söker efter lediga bostäder runt om i Sverige . För att dra maximal nytta av vår plattform rekommenderar vi att du registrerar dig hos oss. Detta underlättar särskilt när du vill använda funktioner som Bostadsbevakning .

När du söker efter tillgängliga bostäder i Höganäs kan du göra det på ett smidigt sätt med hjälp av våra olika funktioner. Du kan hitta en mängd olika typer av bostäder i Höganäs som hyrs ut.

BostadsPortal är det perfekta valet när du letar efter rätt typ av boende i din önskade stad. Vår plattform garanterar trygghet och säkerhet.

Om du har några frågor, finns en FAQ-sida tillgänglig där du kan hitta svar på vanliga frågor. Du kan även nå vår kundtjänst om du önskar personlig hjälp.

Vi önskar dig stort lycka till i din jakt på att hitta en bostad i Höganäs.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA