Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Höganäs

Lediga lägenheter i Höganäs

53 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
53 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 75 m²
Södra Höganäs, Hjalmars väg
7 640 SEK23 timmar sedan
1 rum lägenhet på 44 m²
Södra Höganäs, Svarvaregatan
6 241 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Höganäs

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Höganäs på BostadsPortal

Letar du efter lediga lägenheter i Höganäs? Här på BostadsPortal kan du hitta en bra hyreslägenhet i Höganäs på mycket enkelt sätt. Höganäs ligger i Skåne och var från början ett fiskeläge. Idag är det mycket känt för sin keramik.

När du bor i Höganäs så har du nära till Helsingborg och då så klart även Danmark. Du bor även nära mindre orter som Bjuv och Ängelholm .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Höganäs

Du kan hyra lägenhet i Höganäs, men det finns även andra bostadsalternativ att välja på. Bland annat går det bra att hyra rum , hyra stuga så väl som du kan hyra ett hus i Höganäs .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Höganäs

När du ska hitta en lägenhet i Höganäs så kan du göra på lite olika sätt. Du kan göra en snabbsökning med hjälp av den ruta som finns längst upp. Dock får du då upp alla typer av bostäder. Om du vill filtrera din sökning att bara omfatta lediga lägenheter i Höganäs eller ha med krav av olika slag, använd då den avancerade sökningen.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Under den avancerade sökningen går det att filtrera din sökning på flera sätt. Dels efter bostadstyp, dels efter annat. Du kan bland annat fylla i vad du max vill betala i hyra så väl som du kan fylla i hur många rum lägenheten måste ha som minst. Du kan också fylla i hur stor den ska vara i kvm.

Andra filtreringsmöjligheter är att klicka i att lägenheten ska ha balkong, att det är tillåtet med husdjur eller att det finns parkering.

Använd dig av bostadsbevakning för att göra sökningen enklare

Ett bra sätt att hitta lediga lägenheter i Höganäs på är att använda vår funktion som heter Bostadsbevakning . Använder du den så missar du inte när det kommer in nya lediga lägenheter. För att kunna använda dig av detta så måste du registrera dig. Sedan är det bara att göra en filtrerad sökning samt klicka i att den ska bevakas. Då får du ett mail när det dyker upp lediga hyreslägenheter i Höganäs.

Inom vilket område i Höganäs vill du hitta lägenhet?

I Höganäs finns det flera trevliga områden. Bland annat Jonstorp , Nyhamnsläge , Nyrup och Mölle .

Ta dig till Höganäs på olika sätt

Du kan åka till Höganäs från Helsingborg, då via väg 111. Österut har du väg 112 som ger förbindelse till Jonstorp, Ängelholm och Åstorp. Denna väg ansluter även till E6, E4 och väg 21. Sedan kan du även åka buss, samt tåg.

Upptäck vad du kan göra i Höganäs

Höganäs har en hel del du kan hitta på samt en hel del sevärdheter. Du har till exempel Höganäs Keramikmuseum. Det är ett museum som visar keramikproduktionens historia i Höganäs, med föremål från 1700-talet till nutid.

Just keramik är något som är starkt förknippat med Höganäs och det är många som äger minst ett Höganäskrus. Det finns idag runt 30 verksamma keramiker, ateljéer, butiker och verkstäder.

Du har också Höganäs havsbad som är ett populärt bad- och rekreationsområde. Här finns det både sandstrand och strandpromenad längs kusten. Missa inte heller att kolla in Kullabergs naturreservat. Där ligger naturum Kullaberg. Det går även att vandra, dyka, padda, klättra, gå på grottvandring och mycket mer. Du har även Höganäs Kalkbrott som är ett naturreservat med vandringsleder och utsiktsplatser där du kan se kalkbrottet och naturen runt omkring.

I havet runt Kullaberg så finns det även tumlare, som är en tandval som ser ut som en delfin. Det går att åka på så kallad tumlarsafari för att se dem.

Höganäs museum är även det ett trevligt besöksmål. Det är ett lokalt historiskt museum som berättar om stadens historia och kulturella arv.

I Höganäs finns det även en medeltida kyrka med vackra konstverk och vacker arkitektur och kyrkan heter just Höganäs kyrka.

Vill du köpa färsk fisk och skaldjur direkt från fiskare och fiskodlare så kan du besöka Höganäs fiskhall.

Höganäs är även perfekt för dig som vill vara aktiv, då det finns mycket att göra. Du kan ägna dig åt bergsklättring, spela golf, paddla havskajak och en massa mer.

Sedan har Höganäs även en hel del annat som du kan komma att upptäcka då du bor här.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För att du ska hitta en lägenhet i Höganäs som du trivs med, så är det ju bra att ha en säker sida att använda dig av. Det är just vad BostadsPortal är! Vår sajt är trygg att använda. Eftersom alla uthyrare här på vår sida är seriösa, så är det även tryggt att hyra lägenhet i Höganäs.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du ska få tag på en bra hyreslägenhet i Höganäs, så har du säkert krav på hur många rum den ska ha. Om du inte hittar det, så kan det vara ett alternativ att hyra en lägenhet med fler rum än du behöver. Det eftersom du då kan hyra ut ett rum, eller flera , till andra.

BostadsPortal - en bra sajt att leta lediga lägenhet i Höganäs via

BostadsPortal är en sajt som vi tagit fram för att kunna samla bra uthyrare och hyresvärdar på och matcha dem med personer som vill hyra. Störst nytta av vår sida får du om du ser till att registrerar dig här hos oss. Bland annat underlättar det en hel del då du ska lägga upp bostadsbevakning till exempel.

När du ska leta efter lediga lägenheter i Höganäs så kan du göra det på ett enkelt sätt med hjälp av våra olika funktioner. Du kan även hitta andra hyresrätter.

BostadsPortal är ett bra val för att kunna hitta den typ av bostad i den stad du vill bo. Vår portal är trygg och säker.

Om du har en fråga, så finns det en FAQ-sida du kan kolla på. Vi har där samlat alla vanliga frågor och svar. Du kan också ta kontakt med vår kundtjänst om du vill.

Stort lycka till med att hitta en lägenhet i Höganäs.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA