Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Bjuv

Lediga lägenheter i Bjuv

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 75 m²
Bjuv, Industrigatan
11 229 SEK2 dagar sedan
1 rum lägenhet på 54 m²
Bjuv, Södra Ringgatan
5 925 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Bjuv

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Bjuv på BostadsPortal

Bjuv är en lite mindre ort i Skåne . Vill du hitta lediga lägenheter i Bjuv så har du hamnat på rätt sida. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter just detta. Bjuv i sig var från början en gruvort. Det finns spår kvar från den tiden.

Bjuv ligger bara 15 minuter med bil från Helsingborg . Det gör att du även har nära över till Danmark! Sedan har du även relativt nära till Åstorp och Ängelholm .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Bjuv

Har du bestämt dig för att det är just en lägenhet i Bjuv du vill bo i, eller kan du tänka dig något annat? Här hos oss finns det nämligen fler bra bostadsalternativ. Du kan om du vill hyra ett enda rum så väl som du kan hyra ett helt hus eller varför inte hyra en stuga i Bjuv ?

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Bjuv

Om du bara vill söka efter lediga lägenheter i Bjuv så bör du gå vidare till vår avancerade sökning. För där går det nämligen att filtrera din sökning på många olika sätt. Du kan även göra en snabbsökning i rutan längst upp. Skriver du in Bjuv där så får du fram en lista med alla de lediga bostäder som finns i denna ort just nu.

Använd dig av en avancerad sökning för att filtrera din sökning på bra sätt

När du ska hyra lägenhet i Bjuv, så är det ju bra om den motsvarar vad det är du vil ha. För att hitta just det, se till att du filtrerar din sökning på så bra sätt du bara kan. Du har många filtreringsmöjligheter att göra. Du kan till exempel söka efter lägenheter i en viss storlek, med ett visst antal rum och så vidare.

Andra filtreringsmöjligheter du har är att söka efter lägenheter där det är tillåtet med husdjur eller där det finns balkong.

Andra saker du kan välja att sätta som sökkriterier är vad du max vill betala i hyra, om parkering ska ingå och mycket mer.

Bostadsbevakning en bra hjälp för dig att hitta en hyreslägenhet i Bjuv

Ett sätt att hitta lediga lägenheter i Bjuv är att varje dag gå in på våra sidor och söka efter det. Men det är ju något de flesta inte har tid eller lust med. Då är det bra att vi har en funktion som gör att du slipper det. Nämligen Bostadsbevakning .

För att kunna använda dig av bostadsbevakning så måste du registrera dig. Sedan gör du en sökning som passar dig med de filtreringar du vill ha. Klicka i att den ska bevakas, så fixar vi resten. När vi sedan får in nya lägenheter som matchar dig, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Bjuv vill du hitta lägenhet?

Bjuv har idag inga direkta områden, utan det är centrala Bjuv som gäller. Du har då gator som Korngatan, Hagströmsgatan och Västra Ringgatan bara för att nämna några exempel.

Hur du kan ta dig till och från Bjuv

Bjuv ligger nära E4 så att ta dig hit och härifrån är inga problem med bil eller med buss med för den delen. Sedan kan du även välja att ta tåget.

Upptäck vackra Bjuv

Bjuv må vara en liten ort, men har ändå en hel det att erbjuda. Sedan har du även sevärdheter och aktiviteter nära med tanke på att Helsingborg inte ligger så långt från denna ort.

I Bjuv finns det bland annat ett museum, Gruvmuseet. Där kan du göra en resa i ortens historia, gå på guidad visning och mycket mer.

Bjuv har även en hel del kyrkor och tempel! Till exempel så har du Bjuvs kyrka. Platsen där denna ligger är en av de högst belägna. Kyrkan tror man har byggts mellan 1150–1200 eftersom kor och långhus är från den tiden. Dock är torn och vapenhus från 1400-talet. En annan vacker kyrka är Norra Vrams kyrka, från tidig medeltid. Du har även Risekatslösa kyrka, Ekeby kyrka, Billesholm kyrka och Centrumkyrkan i Bjuv. Det finns även ett buddistiskt tempel i Bjuv.

Bjuv har även gott om vacker natur, så att du ägna dig åt friluftsliv och friluftsaktiviteter.

Du som vill ha mer att se och mer att göra, ta dig då till närliggande Helsingborg!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Då du letar efter en lägenhet i Bjuv via oss, så vill vi att du ska veta att du är säker på våra sidor. Vi har skapat en trygg portal som är för både de som vill hyra och de som hyr ut. Just att hyra lägenhet i Bjuv är även det tryggt och säkert eftersom att alla våra uthyrare är seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som inte riktigt kan hitta en hyreslägenhet i Bjuv som du tycker passar dig, testa att söka efter en som är större än vad du själv har behov av. Om du då hittar en som passar dig, hyr den! Sedan kan du välja att hyra ut ett rum . Det kan du göra via våra sidor med för då får du tillgång till digitala verktyg.

BostadsPortal – för att du ska få det enkelt att hitta en lägenhet i Bjuv

Om du vill att det ska vara enkelt att hitta lediga lägenheter i Bjuv så är det inte fel att använda dig av vår portal. Här har vi gott om lägenheter så väl som hus , stugor och rum . Det även i andra orter och städer. Se till att registrera dig hos oss så att du kan få tillgång till olika saker som till exempel Bostadsbevakning .

Kanske du har en fråga eller två du funderar på? Du kan testa och kolla på vår sida med FAQ. Där har vi samlat en hel del vanliga frågor och svar. Hittar du inte vad du söker där, då kan du ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi passar även på att säga ett stort lycka till med ditt letande efter en bra lägenhet i Bjuv!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA