Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Södertälje

Hyresbostäder i Södertälje

59 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
59 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 70 m²
Centrala Södertälje, Fjärilstigen
9 523 SEK12 timmar sedan
7 rum hus på 205 m²
Centrala Södertälje, Torsgatan
29 900 SEKIgår
Sida1av 4

Liknande annonser i Södertälje

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostäder i Södertälje

Du som inte vill bo mitt i Stockholm City, du kan välja att bo i Södertälje. En bostad i Södertälje är dessutom enklare att hitta, än att försöka leta upp en mitt i stan. Om du vill hyra bostad i Södertälje så har du kommit rätt. Här på BostadsPortal så listar vi alla lediga bostäder att hyra i Södertälje. Du kan göra en snabbsökning eller så kan du välja att filtrera ut efter egna krav.

Södertälje är en lugn och skön plats att bo på och du har nära till naturen. Det kan vara skönt att bo en bit utanför storstaden. Samtidigt är det mycket enkelt att ta dig in till Stockholm city.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Södertälje

Du som vill hitta en bra bostad i Södertälje, du bör fundera på vad för slags bostad det är som passar dig. Föredrar du att hyra en lägenhet eller vill du hellre hyra ett helt hus i Södertälje ? Andra bostadsalternativ är stuga samt att du även kan hyra in dig i ett rum . Du kan klicka i dessa olika alternativ när du gör en sökning av hyresbostäder i Södertälje.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Södertälje

Om hyra bostad i Södertälje är det du vill, så kan du snabbt och smidigt se alla hyresbostäder genom att göra en snabbsökning längst upp på vår sida. Där behöver du bara skriva Södertälje så kommer alla lediga hyresbostäder att listas.

Sökfunktion med smart filtrering

Du som har krav eller önskemål kring din bostad i Södertälje, du bör använda dig av vår avancerade sökfunktion. För då kan du filtrera ut bostäder efter vad du behöver. Bland annat kan du välja specifikt område i Södertälje, så väl som du kan fylla i vad du max kan tänka att betala i hyra eller hur många kvm bostaden minst måste vara på.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Södertälje

BostadsPortal har även en smart funktion som heter Bostadsbevakning . Du börjar då med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en avancerad sökning samt klickar i att den sökningen även ska bli en bevakning. Du kommer då få mail när nya lediga hyresbostäder i Södertälje kommer in. Du kan då välja att kontakta en uthyrare och kanske då få hyra bostad i Södertälje.

Inom vilket område i Södertälje vill du hitta en hyresbostad?

Södertälje har flera områden du kan välja mellan. Bland annat Grusåsen, Rosenlund och Viksängen men även centrala Södertälje , Västertälje och Östertälje .

Fantastiska Södertälje har mycket att erbjuda

Södertälje passar dig som gillar att vara nära naturen, men ändå ha nära till storstadslivet. I Södertälje finns det gott om både skogar och ängar samt en fantastisk utsikt över kusten. Sedan finns det flera lummiga öar, varav Oaxen är en av dem. Denna ö är 2 km lång med en massa saker som kan vara kul att se och upptäcka.

Det finns även en hel del sevärdheter och aktiviteter i Södertälje. Bland annat finns det 24 naturreservat samt att det även finns många olika friluftsanordningar och friluftsaktiviteter. Du kan även ägna dig åt vandring på en av alla de vandringsleder som finns. Dessutom finns det golf, fiske, samt en massa mer.

Ett kul ställe som finns i Södertälje, det är Tom Tits Experiment. Här kan både vuxna och barn fascineras av experiment, kemi, fysik och mycket mer. Detta ställe är Sveriges största science center med fyra våningar samt att under sommaren finns det en park som är öppen.

Andra trevliga sevärdheter i denna stad är bland annat Tullgarns slott. Sedan har du även Wendela Hebbes hus och Torekällberget. Du kan även besöka ett av alla de museer som finns i staden. Bland annat har du Torekällbergets museum, fordonsmuseet Marcus Wallenberg-hallen och Biologiska museet.

Sedan har du som sagt nära in till Stockholm som i sig har en hel del utbud inom nöje, aktiviteter och sevärdheter.

Läge och transport

Södertälje ligger inte så långt från Stockholm . Staden ligger längs huvudvägen mellan Stockholm och Helsingborg . Här i staden så möts även motorvägarna på E4 och E20 vid trafikplats Saltskog. Det går även flera andra större vägar genom Södertälje som den gamla sträckningen av Riksettan, Järnagatans/Nyköpingsvägens förlängning, (till Trosa via Vagnhärad ) samt Länsväg 225 (till Nynäshamn via Ösmo ). Riksväg 57 (till Katrineholm via Flen ) börjar strax söder om Södertälje

Du kan även välja att åka pendeltåg, fjärrtåg, buss utöver egen bil.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske inte hittar exakt den bostad i Södertälje du har tänkt dig? Du kan då göra på ett annat sätt. Till exempel välja att hyra en större lägenhet, eller ett hus för att sedan hyra ut ett eller flera rum . Du kan med hjälp av BostadsPortals smarta verktyg därmed bli hyresvärd på egen hand.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal så kan du känna dig helt trygg och säker. Vi lämnar inte ut några personliga uppgifter till andra. Dessutom så finns här bara seriösa uthyrare, så att du även ska känna att det är tryggt att hyra bostad i Södertälje.

Smidigt att hyra bostad i Södertälje via BostadsPortal

Du kanske länge har tänkt att flytta till en bostad i Södertälje? Eller bor du redan här, men vill byta till en annan bostadstyp? Oavsett, så kan du här hos oss hitta lediga bostäder att hyra i Södertälje som passar dig och dina behov. Det enda du behöver göra, det är att registrera dig samt söka fram det du önskar hyra.

Hör av dig till oss för ytterligare frågor

Vår portal är en plats där personer som söker bostad i Södertälje och personer som hyr ut bostäder att hyra i Södertälje kan mötas på ett bra sätt. Du kan känna dig helt trygg i att använda dig av BostadsPortal.

Är det kanske så att du har frågor eller behöver hjälp så är det bara att kontakta vår support. Du kan även läsa vår FAQ.

Vi vill även passa på att önska dig ett stort lycka till i ditt sökande efter den rätta bostaden i Södertälje.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA