Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Södertälje

Lediga lägenheter i Södertälje

44 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
44 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 70 m²
Centrala Södertälje, Fjärilstigen
9 523 SEK9 timmar sedan
1 rum lägenhet på 28 m²
Västergård, Lundbygatan
4 972 SEK2 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Södertälje

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Södertälje på BostadsPortal

För att kunna hitta lediga lägenheter i Södertälje så kan du med fördel använda dig av BostadsPortal. Att hyra lägenhet i Södertälje är en bra idé, om du inte vill bo mitt i Stockholm City. Södertälje tillhör Stockholms län och det tar inte lång tid in till stan. Fördelen med att bo i en hyreslägenhet i Södertälje är att staden är ett något lugnare område, samt lättare att få tag på en ledig lägenhet där.

Du som vill leta efter lediga lägenheter i Södertälje kan som sagt göra det här hos oss på BostadsPortal. Du kan enkelt söka fram olika alternativ och filtrera efter vad du vill ha.

Om du föredrar att hyra framför att äga, så satsa på en hyreslägenhet i Södertälje. Att använda BostadsPortal är tryggt och säkert samt även mycket enkelt!

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Södertälje

Utöver lägenheter i Södertälje att hyra så finns även andra bostadsalternativ. Det går bland annat att hyra i andra hand, att välja en studentlägenhet eller satsa på att hyra ett rum eller ett helt hus .

Här hos oss på BostadsPortal finns det hyreslägenheter så väl som att det även finns en mängd andra bra bostadsalternativ i Södertälje att välja på.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Södertälje

Om det är så att du snabbt vill hitta en bra lägenhet i Södertälje så kan det vara bra att du själv vet vad du är ute efter. Hur stor ska själva lägenheten vara, ska den ligga i ett speciellt område och finns det andra krav? För att du snabbt och smidigt ska kunna hitta en lägenhet i Södertälje, så kan du använda dig av sökfunktionen.

I denna kan du filtrera ut det du önskar genom att välja olika sökkriterier. Var gärna noga, för då ökar chansen att få fram en lägenhet som passar dig.

Testa vår sökfunktion

På BostadsPortal finns en riktigt smart sökfunktion, så att du kan hitta lämpliga hyreslägenheter i Södertälje. Du kan då välja ut vad det ska vara för bostadsalternativ. Därefter kan du välja att fylla i vad maxpris är att hyra den, hur många rum eller kvadratmeter den ska vara på samt att du även kan fylla i andra krav.

När du ska hyra lägenhet i Södertälje så är det smart att använda dig av BostadsPortal för att hitta lediga alternativ. BostadsPortal är både tryggt och säkert!

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Södertälje

För att du inte ska missa en enda ledig lägenhet i Södertälje så kan det vara smart att göra en egen bostadsbevakning . Det är enkelt att skapa den via BostadsPortal. Du börjar då med att registrera ett konto. Sedan kan du skapa en personlig bevakning med vad det är du är ute efter. Fyll i stad, bostadstyp samt andra kriterier. När det kommer in lägenheter eller annat som motsvarar vad du bevakar, då får du mail om dem. Du kan då välja att kontakta uthyraren om du vill.

Inom vilket område i Södertälje vill du hitta lägenhet?

Södertälje har kommit att bli en riktigt populär plats att bo på. De områden som är mest eftertraktade är Grusåsen, Rosenlund och Viksängen. Dock finns flera bra områden att välja att hitta hyreslägenhet i Södertälje.

Vacker natur i Södertälje

Södertälje är en plats för naturälskaren. Trots dess närhet in till Stockholm, så är det ändå en plats där det finns skogar, ängar, utsikt över kusten och lummiga öar. Dess geografiska placering mitt emellan Sörmlands böljande kulturlandskap och storstadens puls gör att här är det perfekt att bo.

Missa inte Oaxen, som är en två kilometer lång ö som i sig även den har en hel del spännande att se och uppleva!

Hur du tar dig hit

Södertälje ligger utanför Stockholms så när det gäller transport så är det enkelt att ta sig hit så väl som härifrån. Du kan åka pendeltåg, fjärrtåg, buss och bil.

Se och göra i Södertälje

I Södertälje finns det alltid något att göra samt att det enkelt går att ta sig in till Storstockholm. I Södertälje är det mycket fokus på natur och äventyr. Här finns det hela 24 naturreservat samt även olika friluftsanordningar. Det finns även gott om vandringsleder samt att det finns trevliga utflyktsmål.

Södertälje är även platsen där Tom Tits Experiment ligger, ett roligt ställe för både stora och små.

Södertälje har även sevärdheter i form av Wendela Hebbes hus, Tullgarns slott och Torekällberget. Staden har även flera museer, samt att du även har flera andra trevliga sevärdheter så väl som aktiviteter.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal för att hitta lediga lägenheter i Södertälje. Processen i sig att leta efter lägenhet i Södertälje är enkel och riktigt smidig. På BostadsPortal finns det bara seriösa uthyrare som hyr ut! Så du kan vara trygg när du letar lägenhet så väl som du kan vara trygg i att tacka ja till en bra hyreslägenhet i Södertälje.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Ibland är det inte alltid det finns exakt vad du söker när det kommer till att hyra lägenhet i Södertälje. Ett sätt är att då välja en större lägenhet, så att du kan hyra ut delar av den för att på så sätt få det lättare med en högre hyra.

BostadsPortal ett bra val

När du letar lediga lägenheter i Södertälje så är BostadsPortal ett tryggt och säkert val! Via vår sajt får du tag på seriösa uthyrare när du vill hyra i Södertälje. Denna stad är perfekt att bo i om du föredrar att bo utanför Stockholm.

Vi har en bra kundtjänst om du skulle ha några frågor eller behöver hjälp med något. Du kan även läsa frågor och svar via vår FAQ-sida.

Stort lycka till i ditt sökande efter en bra lägenhet i Södertälje!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA