Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Katrineholm

Hyresbostäder i Katrineholm

243 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
243 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 75 m²
Sandbäcken, Linnévägen
7 256 SEKIgår
...
Sida1av 14

Liknande annonser i Katrineholm

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Katrineholm på BostadsPortal

Katrineholm, beläget i Södermanland, fungerar både som en tätort och som centralort i Katrineholms kommun. Ursprungligen etablerades denna tätort som ett järnvägsstationssamhälle, men den erhöll stadsprivilegier år 1917. Idag erbjuder staden en trivsam livsmiljö. Om du letar efter lediga bostäder i Katrineholm, kan du dra nytta av BostadsPortals söktjänster.

Att bo i Katrineholm innebär enkla möjligheter att pendla till både Örebro och Stockholm , samt till andra mindre närliggande orter.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Katrineholm

Du som vill hyra bostad i Katrineholm, du har flera alternativ att välja på. Givetvis finns det lägenheter att hyra men även hus ! Du kan också hyra en stuga eller bara hyra ett rum i Katrineholm .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Katrineholm

Här hos oss finns det två sätt att söka bostäder på. Väljer du att skriva in Katrineholm i sökrutan längst upp så är det en slags snabbsökning som då ger dig tillgång till precis alla lediga bostäder i Katrineholm. Du som vill kunna filtrera, du gör det på vår avancerade sökning.

Använd dig av vår avancerade sökfunktion

Hur föreställer du dig din bostad i Katrineholm? Vill du att den ska vara belägen inom ett specifikt område, ha ett särskilt antal rum eller har du en maximal månadskostnad i åtanke? Genom vår avancerade sökfunktion kan du skräddarsy din sökning med en mängd olika kriterier och du har även möjlighet att själv specificera dina önskemål.

I din filtrerade sökning kan du exempelvis markera om du önskar en bostad med hiss, för studenter, eller för seniorer. Du kan också avgöra om en balkong är viktigt eller om husdjur är tillåtna. Andra tillgängliga filtreringsalternativ inkluderar inflyttningsdatum, önskad yta i kvadratmeter och mycket mer.

Utnyttja fördelarna med bostadsbevakning

Önskar du att få information via e-post så fort en ny ledig bostad i Katrineholm blir tillgänglig? För att undvika att dagligen behöva göra nya sökningar efter lediga bostäder i Katrineholm, är det klokt att dra nytta av funktionen Bostadsbevakning . Här är hur du går tillväga:

  • Börja med att registrera dig på vår plattform.
  • Utför därefter en avancerad sökning, skräddarsydd efter dina egna filtreringskriterier.
  • Markera att du vill aktivera Bostadsbevakning för denna sökning.
  • Så snart nya lediga bostäder som matchar dina önskemål dyker upp, kommer du att mottaga e-postmeddelande.

Då kan du enkelt välja att kontakta uthyraren och agera på möjligheten.

Inom vilket område i Katrineholm vill du hitta bostad?

När det gäller olika bostadsområden i Katrineholm så kan du bland annat välja att bo mitt i centrum eller i södra eller norra Katrineholm . Du har även områden som Backa , Sandbäcken och Nävertorp-Genne .

Så tar du dig till och från Katrineholm

Till Katrineholm kan du ta dig via riksväg 52, riksväg 55 eller riksväg 56. Staden har även bra kollektivtrafik med tåg, bussar och stadsbussar. Du kan också ta flyget då både Norrköping s flygplats och Stockholm - Skavsta flygplats ligger mindre än en timmes bilresa från Katrineholm.

Upptäck Katrineholm

Katrineholm bjuder på en rik mångfald av upplevelser. Denna småstad har en nära koppling till en vacker natur med djupa skogar och lockar med ett rikt utbud av aktiviteter. Här kan du ägna dig åt fiske, vandring, cykling, ridning och mycket annat. De talrika badplatserna ger extra njutning.

Staden stoltserar med en rik historia och en imponerande äldre arkitektur och konstscen. Dessutom finns runt 400 slott och herrgårdar att upptäcka. Ett exempel är det välbevarade barockslottet Ericsons Slott. Inte långt därifrån finns Hedenlunda, Yxtaholms och Säfstaholms Slott som ytterligare förskönar området.

Vandringsvägen Sörmlandsleden, som är väldigt populär, sträcker sig genom Katrineholms kulturlandskap. Om du önskar kan du till och med vandra hela vägen till Stockholm längs denna led.

Kulturhuset Ängeln mitt i centrala Katrineholm utgör en populär sevärdhet och inrymmer även Katrineholms konsthall. Glöm inte heller att besöka lantbruksmuseet Julita Gård där du kan träffa sagofigurerna Pettson och Findus samt lära dig mer om livet förr.

Naturligtvis erbjuder staden också shopping och andra bekvämligheter, samtidigt som du har en mängd andra spännande aktiviteter att ägna dig åt i detta mångsidiga samhälle. Så när du väljer att hyra bostad i Katrineholm så har du alltid något att hitta på!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Internet i sig kan vara en otrygg plats, men du kan vara helt säker på hela vår sajt! Att vistas på våra sidor eller använda våra funktioner är säkert. Sedan har vi även sett till att kolla alla som hyr ut via oss, så att de är seriösa. Det gör det även tryggt för dig att hyra bostad i Katrineholm.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Kanske du filtrerat din sökning efter en bostad i Katrineholm, men får inte fram det du söker? Testa att byta storlek på bostaden då du söker. Om du hittar en större bostad, så kan du ju hyra den. För att sedan få in extra pengar till hyran, som oftast är lite mer på stora bostäder, hyr ut ett av rummen . Det så klart via oss! Du får då nämligen tillgång till smarta verktyg som är digitala.

BostadsPortal – för dig som vill ha tag på en bra bostad i Katrineholm

Du som är ute efter att få tag på en riktigt bra bostad i Katrineholm att hyra, du kan med fördel välja oss! Vi på BostadsPortal har samlat uthyrare över hela landet samt att vi har många bra tjänster och funktioner. Många av dessa är dessutom kostnadsfria. En registrering hos oss kan dock förenkla din användning av vissa funktioner.

Att upptäcka lediga bostäder i Katrineholm via BostadsPortal är en smidig process där du kan göra precisa sökningar och även aktivera Bostadsbevakning . Här garanterar vi enbart seriösa uthyrare, så du kan känna dig trygg i att hyra en bostad i Katrineholm genom oss. Vår webbplats erbjuder en säker miljö.

Vid eventuella funderingar eller frågor är vår kundtjänst redo att bistå med hjälp. Du kan även utforska vår FAQ-sektion för att kanske hitta svar på dina frågor där.

Vi på BostadsPortal önskar dig all framgång i din strävan att finna en ledig bostad i Katrineholm.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA