Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Katrineholm

Lediga lägenheter i Katrineholm

242 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
242 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 81 m²
Nävertorp-Genne, Oddergatan
7 501 SEK16 timmar sedan
1 rum lägenhet på 35 m²
Sandbäcken, Sveavägen
3 570 SEK20 timmar sedan
...
Sida1av 14

Liknande annonser i Katrineholm

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Katrineholm på BostadsPortal

Katrineholm är både en tätort och en centralort i Katrineholms kommun och ligger i Södermanland . Denna tätort grundades som ett stationssamhälle en gång i tiden men blev stad 1917. Idag är det en trevlig stad att bo i. Du som vill hitta lediga lägenheter i Katrineholm, du kan använda dig av BostadsPortal och de söktjänster vi har.

När du bor i Katrineholm så är det enkelt att ta dig till både Örebro och Stockholm , så väl som andra mindre orter runt om.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Katrineholm

Du kan hyra lägenhet i Katrineholm, men det går även att söka fram andra typer av hyresrätter . Du kan nämligen välja att hyra ett rum , eller hyra ett helt hus i Katrineholm . Du kan även välja att hyra en stuga .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Katrineholm

Du kan snabbt få fram alla bostäder i Katrineholm genom vår snabbsökning. Den finns allra längst upp på sidan. Dock kanske du vill välja område eller filtrera sökningen? Då ska du använda dig av den avancerade sökningen.

Avancerad sökning för att få med dina önskemål och krav

Hur vill du att din lägenhet i Katrineholm ska vara? Ska den ligga inom ett visst område, ha ett visst antal rum eller får den max kosta en viss summa per månad? Under vår avancerade sökning kan du välja en mängd olika kriterier samt även fylla i på egen hand.

Du kan bland annat klicka i om det ska vara en lägenhet med hiss, för studenter, för seniorer, om den ska ha balkong eller om husdjur är tillåtna. Andra filtreringar du kan göra är inflyttningsdatum, antal kvm samt en massa mer.

Använd dig av bostadsbevakning

Vill du få mail så snart det dyker upp en ny hyreslägenhet i Katrineholm som är ledig? För att slippa göra en ny sökning av lediga lägenheter i Katrineholm varje dag, så är det smart att klicka i det som heter bostadsbevakning . Du ska först registrera dig, sedan göra en avancerad sökning med dina egna filtreringar samt bocka i att du vill att den även ska göra till en bostadsbevakning. Då kommer du få mail så snart det dyker in nya lediga lägenheter. Du kan då välja att kontakta den uthyraren.

Inom vilket område i Katrineholm vill du hitta hyreslägenhet?

I Katrineholm finns det flera olika områden. Du har bland annat möjligheten att bo mitt i centrum eller i södra eller norra Katrineholm. Andra bra områden är Backa, Sandbäcken och Nävertorp-Genne.

Åka till Katrineholm

För att ta dig till Katrineholm så kan du åka via riksväg 52, riksväg 55 eller riksväg 56, beroende på vilket håll du kommer från. Sedan finns det även bra kollektivtrafik i denna stad. Staden i sig har ett bra länge längs med den västra stambanan samt egen järnvägsstation. Det finns även ett resecentrum på torget, där det går både stadsbussar och landsbygdsbussar. Sedan är det så att både Norrköpings flygplats och Stockholm-Skavsta flygplats ligger mindre än en timmes bilresa från Katrineholm.

Se och göra i Katrineholm

Katrineholm har en hel del att erbjuda. Denna småstad har nära till ett vackert landskap, djupa skogar samt att det även finns gott om aktiviteter. Bland annat kan du ägna dig åt fiske, vandring, cykling, ridning och mycket mer. Det finns även gott om trevliga badplatser.

I denna stad finns det även en rik historia samt en hel del äldre arkitektur och konst. Dessutom finns det runt 400 slott och herrgårdar. Bland annat har du Ericsons Slott som är ett av Sveriges mest välbevarade barockslott, Nära staden har du även Hedenlunda, Yxtaholms och Säfstaholms Slott.

Den populära vandringsvägen Sörmlandsleden går genom Katrineholms kulturlandskap och du kan till och med vandra hela vägen till Stockholm om du vill.

En populär sevärdhet är kulturhuset Ängeln mitt i centrala Katrineholm och där finns även Katrineholms konsthall. Missa inte heller att ta ett besök på lantbruksmuseet Julita Gård, där du kan träffa på sagofigurerna Pettson och Findus så väl som du kan lära dig mer om hur det var förr i tiden.

Givetvis finns det även shopping och annat i staden samt att du även har en hel del annat att ägna dig åt i denna stad.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du ska hyra lägenhet i Katrineholm så är det ju inte fel att få tag på en bra hyresvärd. Alla de uthyrare vi har här, de är seriösa. Sedan är BostadsPortal i sig även det en mycket trygg sajt att vistas på samt att söka efter lediga lägenheter i Katrineholm via.

Hittar du inte det du söker: Hyr en hyreslägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske vill ha en viss sorts lägenhet i Katrineholm, men inte hittat rätt? Ett alternativ är att du väljer att hyra en större lägenhet med fler rum än du behöver eller ett hus. För då kan du välja att hyra ut ett rum till en annan person . Du blir då lite av en hyresvärd du med och kan använda dig av våra smarta digitala verktyg som vi har.

Sök efter hyreslägenhet i Katrineholm via BostadsPortal

Du som är på jakt efter en bra hyreslägenhet i Katrineholm, du kan med fördel välja att använda dig av BostadsPortal. Många av våra tjänster är helt gratis. Du kan dock registrera dig hos oss, för att underlätta då du ska använda dig av vissa funktioner.

Att hitta lediga lägenheter i Katrineholm via BostadsPortal är enkelt och du kan göra smarta sökningar så väl som lägga upp bostadsbevakningar. Hos oss finns det dessutom bara seriösa uthyrare. Du kan därmed känna dig trygg när du ska hyra lägenhet i Katrineholm. Du kan även känna dig säker på vår sajt!

Funderar du över något eller har en viss fråga du vill ha svar på så kontakta gärna vår kundtjänst. Sedan kan du även kika på vår sida med FAQ för att kanske få tag på svaret där.

Vi på BostadsPortal önskar dig ett stort lycka till i din sökning efter en ledig lägenhet i Katrineholm.