Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Filipstad

Hyresbostäder i Filipstad

36 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
36 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 66 m²
Filipstad, Parkvägen
6 939 SEK5 juli
2 rum lägenhet på 94 m²
Filipstad, Allégatan
9 422 SEK17 april
Sida1av 2

Liknande annonser i Filipstad

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Filipstad på BostadsPortal

Letar du efter en bra bostad i Filipstad som du kan hyra? Här hos oss på BostadsPortal finns det en hel del lediga bostäder i Filipstad. Du kan med fördel registrera dig här hos oss. Filipstad ligger i Värmland , i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa sjöar finns även Skillerälven som går genom centrum.

När du bor i Filipstad har du nära till mindre orter som Hällefors och Storfors . Sedan är det inte heller särskilt långt till Karlstad .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Filipstad

I Filipstad har du flera olika bostadsalternativ att välja på. Kanske det är så att du vill hyra en lägenhet i Filipstad ? Eller föredrar du att hyra hus i Filipstad ? Andra alternativ är annars stugor och rum som hyrs ut i Filipstad.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Filipstad

När du ska hyra bostad i Filipstad så kanske du vill att det ska gå snabbt att hitta en? Du kan om du vill göra en snabbsökning. Du har en ruta längst upp, där fyller du i Filipstad och får då fram alla lediga bostäder i Filipstad. Dock kan du även göra en avancerad sökning om du vill filtrera din sökning.

Gör sökningar med en smart avancerad sökfunktion

När det gäller din kommande bostad i Filipstad så har du säkert vissa önskemål. Du kanske behöver ha ett visst antal rum, eller önskar att den är på ett visst antal kvm? Då kan det vara en fördel att fylla i detta. Du kan även filtrera efter annat som inflyttningsdatum, hyresperiod, max hyra att betala med mera.

Du kan också fylla i om du önskar att bostaden har en balkong, att det finns tillgång till parkering eller annat du vill att bostaden ska ha.

Testa att göra en egen Bostadsbevakning av lediga bostäder i Filipstad

Ett sätt att hitta lediga bostäder i Filipstad är att söka på vår sida, varje dag. Men det än något de flesta inte har tid eller lust med. Då är det inte fel att testa vår smarta funktion, Bostadsbevakning . Du måste vara registrerad för att använda dig av den. Du gör då en sökning med de filtreringar som passar dig. Klicka sedan i Bostadsbevakningen. Vi mailar dig så snart det kommer in nya lediga bostäder som matchar dina krav.

Inom vilket område i Filipstad vill du hitta bostad?

Filipstad har lite olika områden där det finns hyresbostäder. Bland annat Nykroppa , Lesjöfors och Nordmarkshyttan . Du har även norra, västra och östra Filipstad .

Så åker du till och från Filipstad

I Filipstad så går både riksväg 26 och riksväg 63. Det finns även andra viktiga vägar så som E18 som knyter samman de östra, centrala och västra delarna. Sedan har du E45 norrut längs Vänerns västra strand vidare upp genom Fryksdalen och västerut in i Dalarna . Riksvägarna 61, 62 och 63 går från Karlstad mot Arvika och Norge, genom Klarälvdalen och Filipstad. Riksväg 26 går från Halmstad till Mora och passerar genom Filipstad.

Staden har även en bussterminal, så det går utmärkt att åka buss till och från staden. Det är Värmlandstrafiken med sina gula bussar som sköter detta. Sedan går det även bra att åka tåg, då till Karlstad och Kristinehamn för vidare färd till Filipstad.

Du som vill flyga, du har tre flygplatser i Värmland att välja på. Det är Karlstad Airport, Hagfors flygplat soch Torsby Flygplats.

Vad du kan se och göra i Filipstad

Filipstad har mycket natur, kultur och geologi. Filipstad är nämligen en av världens mest mineralrika plats.

Här finns det gott om saker att göra för dig som gillar att vara ute i naturen eller vill röra på dig. Du har till exempel Kalhyttans sport och fritidsarena. Sedan finns det fina promenadstigar vid Änggruvan. En trevlig vandringsled för hela familjen är annars Trollstigen i Lesjöfors . Sedan har du Kroppaslingan, som är en historisk vandringsled.

I Filipstad kan du även ägna dig åt att fiska. Det finns många bra fiskevårdsområden samt flera bra sjöar. Det finns även många möjligheter till att bada samt att paddla kanot och mycket mer. Sedn kan du även ägna dig åt cykling då det finns flera trevliga cykelleder.

Du har även Mineralriket som det kallas. Där finns det en mängd aktiviteter för olika åldrar. Bland annat finns Hornkullens silvergruva, Långban gruv- och kulturby och Tilas Stoll på Högbergsfältet i Persber.

Du har också Nordmarks mineralmuseum samt Lesjöfors Museum som du kan besöka.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte en bostad i Filipstad som är i den storlek du vill ha den? Ibland är det lättare att hitta en större bostad än vad du kräver. Det du kan göra då, det är att hyra en större bostad för att sedan hyra ut ett rum eller två till någon som har intresse av att bara hyra rum. Smart va?

BostadsPortal – När du vill hitta en bra bostad i Filipstad

BostadsPortal en bra sajt att hitta lediga bostäder i Filipstad med. Vår sajt är säker samt att våra uthyrare är seriösa. Sedan har vi många bra funktioner du kan ha användning för. En del av dem är gratis. Dock är det bäst att du registrerar dig, för att få full tillgång till alla delar.

Här på BostadsPortal är det enkelt att hitta lediga bostäder inom lägenheter , hus , stugor och rum . Det i många städer och orter runt om i Sverige.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra bostad i Filipstad så kan du känna dig dels trygg i att leta upp lediga bostäder i Filipstad, dels känna dig trygg med de uthyrare som finns på vår sida. BostadsPortal är en trygg och säker sajt!

Du som har en fråga du vill ställa, du kan först se om du hittar svaret på den via vår FAQ-sida. Om inte, kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal hoppas på att du ska hitta en riktigt bra bostad i Filipstad som matchar dina krav, här hos oss. Stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA