Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kristinehamn

Hyresbostäder i Kristinehamn

47 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
47 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 48 m²
Kristinehamn, Kasernvägen
5 860 SEK11 juli
3 rum hus på 77 m²
Karlsholm-Smedby, Passadvinden
6 730 SEK8 juli
Sida1av 3

Liknande annonser i Kristinehamn

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Kristinehamn

Du som vill hyra bostad i Kristinehamn, du kan här på BostadsPortal hitta lediga bostäder i Kristinehamn. Kanske du ska flytta hemifrån och söker efter en alldeles egen bostad i Kristinehamn att hyra? Eller du kanske fått jobb? Det spelar ingen roll varför du vill bo här, du kan hitta en bostad som passar dina behov oavsett.

Kristinehamn är en vacker småstad, som har mycket att erbjuda. Du kan hitta många olika hyresbostäder i Kristinehamn att välja mellan.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kristinehamn

När du ska söka efter lediga bostäder i Kristinehamn, så fundera på om du vill hyra lägenhet eller om du föredrar att hyra ett helt hus, eller kanske hyra ett rum eller en stuga i Kristinehamn . Du hittar en mängd olika bostadsalternativ att välja på.

Kristinehamn har alla nödvändigheter

När du hyr en bostad i Kristinehamn, så har du allt du behöver nära dig. Bland annat finns skolor, från förskola upp till gymnasium samt att det även finns Komvux och även en folkhögskola.

Näringslivet här gör att det finns goda möjligheter med jobb. Största privata arbetsgivaren är KMAB samt att andra företag ligger här.

Självklart har Kristinehamn även livsmedelsaffärer och andra butiker samt vårdcentral, bibliotek, föreningar av olika slag och mycket mer.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Kristinehamn

När det gäller hyresbostäder i Kristinehamn så finns olika bostäder som hyrs ut. Du som snabbt och smidigt vill få fram alla lediga bostäder i Kristinehamn, du kan med fördel använda dig av den sökfunktion som finns. Enkelt för att få fram just den bostad i Kristinehamn som passar dig.

Smart sökfunktion med filtrering

Om du vill hyra bostad i Kristinehamn så har du kanske redan en klar bild över vad för typ av bostad det ska vara. För att då fram dessa alternativ, så kan du använda dig av sökfunktionen. För där kan du även filtrera bort eller fram olika alternativ. Många gånger är det ju ett måste att ha vissa saker i bostaden för att du ska kunna trivas på rätt sätt. Om du har svårt att gå i trappor är det ju till exempel bra att ha en hiss. Eller kanske det är ett måste med en max hyra att betala?

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Kristinehamn

På BostadsPortal finns även en så kallad Bostadsbevakning . Denna funktion gör att du kan få mail varje gång en bostad som matchar dina krav kommer in. Så för att du ska öka dina chanser att hitta rätt sorts bostad är denna funktion smart att använda dig av.

Inom vilket område i Kristinehamn vill du hitta bostad?

Kristinehamn har flera olika områden där det finns bostäder att hyra. Bland annat Järsberg , Björneborg , Karlsholm-Smedby samt flera andra. När du skriver in Kristinehamn i sökrutan på vår sida kan du se alla de områden där det finns lediga bostäder just nu.

Underbara Kristinehamn

Kristinehamn ligger i Värmland, så du har alltid nära till naturen. Orten i sig är belägen där de båda åarna Varnan och Lötälven möts. Dessa åar har ett gemensamt utlopp i Varnumsviken, som är en del av Vänern. Kristinehamn är Värmlands läns näst största tätort efter Karlstad . Att hyra bostad i Kristinehamn är inte fel! Det finns bra jobbmöjligheter samt att det är bra pendling till Karlstad om du ska plugga där.

Läge och transport

En stor fördel med att ha en bostad i Kristinehamn är att du då har nära till flera andra orter och städer. Bland annat Karlskoga åt ena hållet och Karlstad åt andra. Orten i sig ligger längs med Europaväg 18, så du kan ta dig till Oslo på ett enkelt sätt. Även riksväg 26 ligger här.

Sedan så finns långdistansbussar mellan Kristinehamn och bland annat Stockholm , Oslo, Göteborg och Jönköping . Även länsbussar samt stadsbussar går här.

Tåg är även en möjlighet då Kristinehamn ligger vid Värmlandsbanan. Du som vill flyga, du kan bege dig till Karlstad Airport.

Nöjen och sevärdheter

Kristinehamn är en stad med närhet till det mesta. Du kan bland annat på ett enkelt sätt komma nära naturen samt även ta dig ut till skärgården. Staden i sig är en småstad, med många mysiga caféer samt att här finns även några av Värmlands bästa restauranger. Du hittar även unik shopping samt en mycket spännande historia.

I Kristinehamn finns olika aktiviteter, bland annat finns kultur och en mängd fritidssysselsättningar. Staden i sig har även en hel del inom konst och design. I Kristinehamn finns till exempelvis en av världens största Picassoskulpturer. Den ligger i Kristinehamns skärgård.

Du som gillar att röra på dig, du har en mängd olika leder, för vandring, cykling och annat. Det är enkelt att leva friluftsliv i denna stad.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Ibland är det inte alltid lätt att hitta exakt den bostad i Kristinehamn du tänkt dig. Vad du kan göra då, det är att hyra en större bostad och sedan hyra ut ett rum eller flera med hjälp av BostadsPortal. Du kan alltså själv bli en hyresvärd.

Enkelt att hyra bostad i Kristinehamn med BostadsPortal

Att bo i Kristinehamn är det många som vill göra. Denna småstad har det mesta du kan tänka dig. För att du ska göra det enkelt för dig att hitta lediga bostäder i Kristinehamn så kan du med fördel använda dig av BostadsPortal. Det är tryggt att använda dig av denna portal samt att du även kan få hjälp av vår kundtjänst.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra bostad i Kristinehamn se till att använda dig av BostadsPortal. Här är det enkelt att hitta en bostad i Kristinehamn som passar just dig. Att hitta hyresbostäder i Kristinehamn är både tryggt och enkelt.

På BostadsPortal hittar du även smarta länkar samt en mängd olika FAQ om det är så att du har funderingar och undringar.

Lycka till i din jakt på en bostad i Kristinehamn, du gör ett bra val när du väljer att bo här.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA