Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kristinehamn

Lediga lägenheter i Kristinehamn

24 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
24 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 48 m²
Kristinehamn, Kasernvägen
5 860 SEK11 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Kristinehamn

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kristinehamn på BostadsPortal

Kristinehamn i vackra Värmland är en mycket trevlig stad att bo i. Denna ort är placerad nära Vänern och det finns flera åar vid staden som löper ut just i Vänern. Kristinehamn är Värmlands läns näst största tätort efter Karlstad. Vill du hyra en lägenhet i Kristinehamn, så kan du söka fram många bra alternativ här hos oss på BostadsPortal. Du kollar då på alla våra lediga hyreslägenheter i Kristinehamn.

Att få tag på en hyreslägenhet i Kristinehamn via oss är ganska enkelt. Det är bara att söka var du vill att denna lägenhet ska ligga. Du har många bra jobbmöjligheter i denna stad, samt att det även är enkelt att pendla till Karlstad för att jobba eller plugga.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Kristinehamn

Om du är ute efter att hitta en bra lägenhet att hyra i Kristinehamn så kan du hitta lägenheter att hyra med förstahandskontrakt samt att du även kan hyra i andra hand. Du har även flera andra bostadsalternativ än bara lägenheter i Kristinehamn. Du har bland annat möjligheter att hyra hus , en stuga eller att hyra ett rum om du föredrar det.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kristinehamn

Du som vill hitta lediga hyreslägenheter i Kristinehamn, du kan göra det på ett snabbt och smidigt sätt via vår sökfunktion. Fundera på vad för typ av hyreslägenhet du söker samt hur stor den ska vara och om den ska ligga i ett visst område eller nära något särskilt. Det går bra att använda dig av olika funktioner här hos oss på BostadsPortal.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Att bo i en hyreslägenhet i Kristinehamn som är som du vill ha den är ju rätt bra. Så du bör ser till att fundera på om du har särskilda krav eller önskemål. Kanske du känner att du måste ha minst tre rum och kök, eller att det är ett måste att husdjur är tillåtna? Du kan söka efter hyreslägenheter i Kristinehamn och klicka i rutor eller fylla i olika kriterier. Det gör att du kan filtrera fram de hyreslägenheter du känner du vill bo i. Det så att du sedan kan hyra lägenhet i Kristinehamn.

Använd dig av bostadsbevakning

När du ska hyra lägenhet i Kristinehamn är det ju bra att först hitta en du vill ha. Dock kanske du inte vill gå ut på BostadsPortal varje dag. Du kan då välja att klicka i det som heter bostadsbevakning . Den går då efter de kriterier du väljer att klicka i. När passande lägenheter i Kristinehamn blir lediga, så får du ett mail om det.

Inom vilket område i Kristinehamn vill du hitta hyreslägenhet?

Kristinehamn har många trevliga områden där du kan välja att bo. Så när du ska söka efter lediga lägenheter att hyra i Kristinehamn så kan du välja mellan områden som Järsberg , Björneborg , Karlsholm-Smedby samt flera därtill.

Transporter till och från Kristinehamn
Kristinehamn ligger nära flera andra städer och orter. Du har Karlskoga åt ena håller och sedan ligger Karlstad åt andra hållet. Kristinehamn ligger vid Europaväg 18 så det är enkelt att ta dig till Oslo. Sedan finns även riksväg 26.

Du kan även åka buss, då det finns långdistansbussar mellan Kristinehamn och andra städer som till exempel Stockholm , Oslo, Göteborg och Jönköping .

Vill du åka tåg, så finns Värmlandsbanan. När du vill ta flyget, så är det Karlstad Airport som gäller.

Upptäck Kristinehamn

Kristinehamn är placerad perfekt vid Vänern och staden i sig knyter samman nutid med historia på ett bra sätt. I denna stad har du mycket att se och göra. Du kan till exempel ta ett besök på stadens konstmuseum. Det finns även en Picassoskulptur samt en av Sveriges äldsta runstenar. Denna runsten heter Järsberg runsten.

Är du ett fan av Gustaf Fröding, så är Kristinehamn den perfekta platsen. Du kan ta guidade turer för att få se alla de platser han bott på.

Kristinehamn är mycket för både konst och kultur, då det finns flera gallerier och ett konstnärscentrum.

I den centrala delen av staden finns det en vacker helårsfontän samt att det även finns många mysiga caféer och några av Värmlands bästa restauranger. Du kan även shoppa i alla de butiker som finns.

I denna stad finns det även en skärgård samt en speciell ö vid namn Saxholmen. På denna ö finns många medeltida borgruinen.

Om du tycker om att röra på dig så finns det flera vandringsleder så väl som cykelleder.

Kristinehamn har även det mesta du kan tänkas behöva som livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, skolor och så vidare.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det är viktigt att du känner dig trygg när du ska hyra lägenhet i Kristinehamn så väl som när du letar efter en hyreslägenhet i Kristinehamn. Via BostadsPortal är det enkelt och även tryggt att söka för att sedan hyra. Här finns det bara seriösa uthyrare. Du kan därmed vara trygg i att använda dig av vår sajt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du har letat ett tag efter lediga hyreslägenheter att hyra i Kristinehamn utan att hitta just den typ av lägenhet du vill hyra, men du måste flytta snart, då kan du välja att hyra större än du behöver. Du kan då efteråt välja att hyra ut delar av denna lägenhet för att på så vis även bli hyresvärd.

Använd dig av BostadsPortal för att hitta en ledig lägenhet i Kristinehamn

BostadsPortal är en plats där uthyrare och personer som söker efter lediga lägenheter i Kristinehamn kan mötas på ett enkelt sätt. Det kan vara idé att registrera dig hos oss, då det underlätta för dig när du lägger upp en bostadsbevakning eller vill få kontakt med en uthyrare.

Du kan enkelt hitta lediga lägenheter i Kristinehamn via vår sajt. Om du har några frågor eller funderingar så kan du enkelt ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi önskar dig ett stort lycka till i jakten på den rätta lägenheten i Kristinehamn.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA