Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Karlskoga

Lediga lägenheter i Karlskoga

19 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
19 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 56 m²
Sandviken-Valåsen, Saxlyckevägen
5 410 SEKIgår
3 rum lägenhet på 73 m²
Bohult, Badstugatan
10 654 SEK6 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Karlskoga

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta lediga hyreslägenheter i Karlskoga på BostadsPortal

Karlskoga har ett unikt läge med en fot både i Värmland och i Örebro län . Stadens har blivit en attraktiv plats med ett strandnära läge och dess närhet till Oslo.

Karlskoga satsar på sporten med både hockey- och fotbollsgymnasium. Ett stort utbud av skolor finns i den stora kommunen. Denna växande industristad främjar också flera olika yrkesutbildningar.

Hitta ledig lägenhet i Karlskoga genom trygga BostadsPortal

Genom en smidig procedur kan du snabbt hitta lediga hyreslägenheter i Karlskoga.

Här finns spännande möjligheter som leder till just det boende du önskar. BostadsPortal erbjuder många olika sökverktyg som gör det lätt att finna lägenheter att hyra, både i första- och i andra hand, beroende av vad som passar din livssituation.

Känn dig trygg från start till slut med BostadsPortals. Säkerhet och trygghet prioriteras genom noggrant granskade annonser, seriösa hyresgäster och pålitliga hyresvärdar.

Det här är en mötesplats där goda relationer mellan bostadssökanden och hyresvärdar skapas.

Hitta vägen till alla lediga hyresbostäder i Karlskoga

Sugen på att hyra en stuga i skog och mark ? Stadsvilla eller hus nära buss och tåg ?

BostadsPortals smarta sökfunktioner ger dig många val att filtrera just dina önskade kriterier som kan leda dig till de spännande alternativ som Karlskoga har att erbjuda.

Precisera genom att justera olika sökkriterier efter önskemål, såsom storlek, antal rum, kostnad och område. Hitta vägen till de rätta möjligheterna så kan du hitta det du söker.

Hitta en lägenhet i Karlskoga genom att skapa en bostadsbevakning

Se till att hålla dig ständigt uppdaterad för att inte missa chansen, då ditt önskade boende dyker upp. Skapa en bostadsbevakning hos BostadsPortal genom att registrera dina önskemål och sedan ange din mailadress. Då skapas en bevakning och du får ett mail då lediga lägenheter som matchar dina kriterier dyker upp.

Inom vilket område i Karlskoga vill du hitta lägenhet?

I utkant, vid sjön, eller stadsnära, här finns en plats för alla! Denna sjönära pärla med underbar natur och en frodande industri gör staden till en populär plats att söka sig till.

Karlskoga har många hotell och campingar med ett brett utbud av miljöer vid stränder, vackra sjöar, glimrande skogsmiljöer eller med stadskärnan som granne. Välj och vraka bland alla natursköna alternativ.

Lyssna till de magiska sagor och sägen som berättas om de trolska värmländska skogarna. Bodaskogen kring staden har mycket att berätta som lätt kan fånga hela familjen.

Aktiviteter i Karlskoga

För den som vill vara aktiv finns kanot, fiske och ljuvliga vandringsleder. Det unika naturreservatet glaskogen är värt ett besök. Ta dig tid att utforska denna fantastiska plats med sagolika vattendrag, vacker skog och ett unikt djurliv som ger en underbar må-bra-känsla.

Fart och fläkt och häftiga äventyr ges på det berömda äventyrspalatset Bodaborg. Ta med vännerna på en hisnande upplevelse ni sent ska glömma!

Karlskoga satsar på sporten med både hockey- och fotbollsgymnasium. Ett stort utbud av skolor finns i den stora kommunen. Denna växande industristad främjar också flera olika yrkesutbildningar. Sjukhus, vårdhem, specialistkliniker och många fler vårdinrättningar kan man alltid finna ett stenkast bort.

En komplett profil ökar dina möjligheter

Det är viktigt med en sådan komplett profil som möjligt så att eventuella hyresvärdar och hyresgäster kan se vem du är redan från början och på så sätt skapa ett intresse av att ta kontakt med dig.

Då minimerar du risken att missa den perfekta lägenheten. Att skapa goda relationer från början kan leda till ännu fler värdefulla kontakter.

Charmiga Karlskoga

Karlskoga är beläget vid Värmland och i Örebro län , med närhet till norska gränsen. En populär plats nära strand och lika nära till ett sprudlande centrum som växer då turismnäringen frodas i takt med ett antal industrier som skapar enorma arbetsmöjligheter och en god tillväxt.

Spirande mötesplatser finns att upptäcka i denna charmiga stad. Vad gäller pubar och pittoreska restauranger så finns här något för alla, allt ifrån brittiska, Italienska och Asiatiska, till husmanskostens trygga platser.

Staden andas historia och för den kulturintresserade erbjuds ett brett kulturellt utbud som tål att utforskas.

Har det dykt upp en större lägenhet? Bli själv en hyresvärd!

Ibland är det bråttom att hitta bostad så då är det läge att tacka ja till lägenheten som dyker upp trots att den är alldeles för stor.

Nya möjligheter öppnas då genom att du själv kan bli hyresvärd! Hyr ut onödiga kvadratmeter och gör på så sätt även någon annan glad.

BostadsPortal vill underlätta uthyrning genom en rad olika digitala tjänster för dig som uthyrare.

Fri marknadsföring, juridiskt utformade hyreskontrakt och en professionell hjälp med det praktiska. Det underlättar för dig genom hela processen till att hitta pålitliga hyresgäster.

Du får tillgång till alla smarta sökfunktioner där du kan ange fler önskade kriterier för att finna en hyresgäst som passar dig. Ett privat meddelandesystem tryggar sedan er kontakt vidare i processen.

Därför ska du flytta till Karlskoga

Karlskoga förknippas med industrin och vapentillverkaren Bofors samt med uppfinnaren Alfred Nobel som under några tidigare år stod som ägare av denna stora industri.

Att bo i Karlskoga passar livsnjutaren som vill ha nära till allt och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Kommunikationsmöjligheterna i Karlskoga

Här är det nära till mycket. Karlskoga erbjuder en tät kommunikation och smidig resväg då du med buss tar dig till Örebro endast på en halvtimme. Därifrån startar de fina möjligheterna med tåg för att kunna ta sig till de pulserande storstäderna Göteborg , Stockholm och Oslo. Du tar dig även lätt med korta avstånd till fler närliggande städer.

Bussförbindelserna är goda och det finns både kollektivtrafik och länsbussar som tar dig till de närliggande städerna ifall arbetsmöjligheterna behöver vidgas.

På BostadsPortal får du hjälp att finna din trygga plats i framtiden

Genom en säker och pålitlig process och ett brett utbud av tjänster kan du vara säker på att vara i trygga händer med BostadsPortal. Du kan med fördel kontakta vår kundtjänst eller titta in på vår blogg för rådgivning .

Att skapa pålitliga kontakter som leder dig till rätt boende är en självklarhet för oss. Upptäck hur smidigt och enkelt det är att hitta en ledig första- eller andrahandslägenhet i Karlskoga.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA