Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Karlskoga

Hyresbostäder i Karlskoga

16 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
16 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 50 m²
Bohult, Bregårdsgatan
5 368 SEKIgår
3 rum lägenhet på 73 m²
Bohult, Badstugatan
10 654 SEK2 dagar sedan

Liknande annonser i Karlskoga

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Karlskoga på BostadsPortal

Att bo i en bostad i Karlskoga, Värmland är inte fel. Denna stad ligger mycket vacker och naturen finns bara runt hörnet. Det var dessutom i Karlskoga som Alfred Nobel satt då han skrev sitt testamente som gällde Nobelpriserna. Om du vill hyra bostad i Karlskoga, då är det bara att söka efter lediga bostäder i Karlskoga. Det kan du göra enkelt via den sökfunktion som finns här på BostadsPortal.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Karlskoga

Om du vill kolla in alla lediga bostäder i Karlskoga, så kan det vara bra att fundera på vad det är för typ av bostad du föredrar. Ska det vara en lägenhet i Karlskoga och i så fall förstahandskontrakt eller funkar det att hyra i andra hand? Eller föredrar du att hyra ett hus eller en stuga i Karlskoga ? Det går även att hyra rum , samt att det finns även studentbostäder , för dig som ska plugga på Karlskoga Högskola.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad att hyra i Karlskoga

Att det ska gå snabbt och smidigt att hitta hyresbostäder i Karlskoga, det är nog något de flesta vill. Du som vill hyra bostad i Karlskoga, du kan satsa på att använda dig av BostadsPortals sökfunktion. Välj då först vad det är för typ av bostad, samt inom vilket område du vill bo. Sedan kan du även fundera på vad du har för olika krav och önskemål, det så att du kan filtrera fram alternativ som passar just dig.

Smart sökfunktionen med en riktigt bra filtrering

Det enklaste sättet för dig att hitta alla lediga bostäder i Karlskoga det är att använda dig av sökfunktionen. Där kan du nämligen fylla i vad det är för typ av bostad du helst vill ha, samt om det finns vissa krav. Bland annat kan du fylla i saker som max pris på hyra eller minsta kvm-storlek. Det går även att fylla i minsta hyresperiod och inflyttningsdatum.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Karlskoga

På BostadsPortal kan du även använda dig av en Bostadsbevakning . Det är då samma som att fylla i för en vanlig sökning, men att det sparas och känner av att det kommer in matchande bostäder. När det sker, så kommer du att få ett mail. Dock kräver det att du registrerar dig på BostadsPortal.

Inom vilket område i Karlskoga vill du hitta en hyresbostad?

Karlskoga har allt från stadspuls till lantlig luft. Du kan välja att bo mitt i centrala Karlskoga, eller en bit utanför. Bland olika områden har du bland annat Ekeby , Karlberg , Löten med flera andra.

Underbara Karlskoga

Karlskoga i Värmland är ett perfekt ställe att bo på. Du har nära till städer såsom Örebro och Karlstad , men även mindre ställen såsom Degerfors och Kristinehamn . Naturen är alltid nära och här finns sjön Möckeln, som erbjuder en mängd med naturupplevelser, vandringsleder, kanotleder och mycket mer

Ta dig till och runt i Karlskoga

Det är under en timmes restid till två olika flygplatser från Karlskoga. Du kan från Karlstad Airport åka linjeflyg till Stockholm - Arlanda och Köpenhamn upp till fyra gånger per dag. Från Örebro Airport går det flera reguljärflyg till Malmö . Sedan så ligger E18 rakt in i centrala Karlskoga, så du kan ta bilen dit du ska. Det går även att åka buss, eller tåg via Värmlandsbanan.

Sevärdheter, nöjen och aktiviteter

I Karlskoga finns det mycket att se och göra. Bland annat finns det så kallade Boda Borg, som är en form av fångarna på fortet. Här finns även Alfred Nobels herrgård, Björkborns herrgård. Sedan så har du den anrika Gelleråsbanan, eller Karlskoga motorstadion, var den första i Sverige och lade grunden till kommunens långa motorsportstradition.

Du kan också hänga på O’Leary’s och kombinera mat och bowling, spela shuffleboard med mera.

Skatepark och parkourbana hittar du nära sjön Möckeln som även erbjuder flera långa sandstränder för bad och förströelse som bangolf, beachvolley och grönytor för bollspel och lekar. Badhuset Strandbadet ligger i nära anslutning till stranden och där har du bland finns sim-, hopp- och barnbassänger med rutschkanor.

Karlskoga har även en hel del sevärdheter i form av kyrkor, museum, samt en massa mer. Sedan har den även ett rikt utbud av restauranger, för dig som gillar att gå ut och äta.

Varje år är det även en festival här. Denna heter Karlskogafesten. Sedan har staden även ett mycket rikt kulturliv. Bland annat har kulturskolan ett brett utbud av musik, sång, teater och bild. Det finns även en konstrunda, varje år.

Andra nödvändigheter

I Karlskoga finns allt du kan tänkas behöva såsom mataffärer, vårdcentral, badhus, skolor bibliotek, affärer, samt en massa mer. Det finns även butiker med modern shopping så väl som genuina hantverk.

Karlskoga har även ett mångsidigt näringsliv. Du hitta det mesta inom finns elektronik, försvarsmateriel, tjänsteföretag, metallbearbetning, finmekanik, läkemedelsråvaror, kemiproduktion och trä- och sågverksindustri.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du hittar en större bostad än vad du hade tänkt dig från början, så kan du välja att hyra ut delar av den till andra personer. Det kan vara ett rum för studenter på Karlskoga högskola, eller för andra som vill dela på hyran.

Använd dig av BostadsPortal när du vill hyra bostad i Karlskoga

Vill du hyra bostad i Karlskoga så är BostadsPortal ett mycket tryggt val! Dessutom är det mycket enkelt att hitta hyresbostäder i Karlskoga via denna sajt! Kanske du länge velat flytta till denna stad, eller så ska du börja jobba här.

Kontakta vår kundtjänst för ytterligare frågor

Vi på BostadsPortal har en bra kundtjänst om du skulle behöva hjälp med något, eller har frågor att ställa. Vi önskar dig ett stort lycka till i jakten på en bra bostad i Karlskoga.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA