Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Filipstad

Lediga lägenheter i Filipstad

49 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
49 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 40 m²
Filipstad, Vasagatan
3 773 SEK4 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Filipstad

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Filipstad på BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Filipstad har hittat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du nämligen hitta en bra hyreslägenhet i Filipstad som passar dig och de eventuella krav du har. Filipstad är en trevlig stad i Värmland . Den är placerad i en dalgång mellan två sjöar, Lersjön och Daglösen. Skillerälven ligger mellan dessa sjöar och den går även genom Filipstads centrum.

När du väljer att bo i en lägenhet i Filipstad så har du även nära till ett par andra mindre orter som till exempel Storfors och Hällefors så väl som du har ganska nära till Karlstad med.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Filipstad

Är du helt säker på att du vill ha en lägenhet i Filipstad så finns det många olika storlekar att välja på. Men vi vill även att du ska veta att du har andra bostadstyper att välja på. Du kan nämligen hyra ett hus om du föredrar det så väl som att du har möjligheter att hyra en stuga eller ett rum i Filipstad .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Filipstad

Om du vill hitta en hyreslägenhet i Filipstad och vill att det ska gå snabbt och smidigt, så kan du testa att göra en första sökning via den sökruta som du hittar allra längs upp på vår sida. Dock kommer du då att få upp alla lediga bostäder i Filipstad. Är det endast lägenheter i Filipstad du vill få fram så rekommenderar vi dig att göra en avancerad sökning. Denna typ av sökning har även den fördelen att du då kan filtrera på flera olika sätt.

Testa att göra en filtrerad sökning för att hitta en lägenhet i Filipstad

När du ska leta efter en passande hyreslägenhet i Filipstad så kanske du redan nu vet hur du vill att den ska vara eller ungefär var den ska ligga? Då kan det vara bra att filtrera efter just dessa saker. Vi har en avancerad sökning där du enkelt kan både klicka i och fylla i olika saker. Du kan till exempel fylla i hur stor lägenheten ska vara, både när det kommer till antal rum, så väl som antal kvadratmeter.

Har du ett husdjur så kan det vara bra att klicka i att du ska söka efter lägenheter som tillåter just detta. Du kan även klicka i om det är ett måste med balkong, hiss, parkering och så vidare.

Använd dig av bostadsbevakning för att enklare hitta lediga lägenheter i Filipstad

Ett sätt att hitta lediga lägenheter i Filipstad är så klart att besöka vår sida, varje dag och göra en ny sökning. Men vill du göra det enkelt för dig, så använder du dig av Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis och mycket enkel att använda. Du behöver endast göra en sökning, med de filtreringar du vill ha. När nya lediga lägenheter i Filipstad kommer in på vår sajt, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Filipstad vill du hitta lägenhet?

Filipstad har flera bra områden med lägenheter. Du kan välja att söka efter lediga lägenheter i östra , norra och västra Filipstad. Sedan har du även Lesjöfors , Nykroppa och Nordmarkshyttan .

Så tar du dig enklast till Filipstad

Du kan enkelt ta dig till Filipstad på flera olika sätt. Här går nämligen både riksväg 26 och riksväg 63 samt att du även har andra vägar som E18. Den knyter samman de östra, centrala och västra delarna.

Andra bra vägar som finns att åka via är E45 norrut längs Vänerns västra strand som sedan går vidare upp genom Fryksdalen och västerut in i Dalarna. Riksvägarna 61, 62 och 63 går från Karlstad mot Arvika och Norge, genom Klarälvdalen och Filipstad.

Filipstad har en egen bussterminal där du kan ta en gul buss som körs av Värmlandstrafiken. Det finns även tåg, som kan ta dig till Karlstad och Kristinehamn .

Föredrar du att ta flyget så har du hela tre olika flygplatser att välja mellan. Dessa är Karlstad Airport, Hagfors flygplats och Torsby Flygplats.

Filipstad har en hel del sevärdheter

Det som Filipstad har en hel del av, det är natur, kultur och geologi. Detta beror på att Filipstad är en av världens mest mineralrika plats. Sedan har du även en hel del andra sevärdheter samt att du även har gott om olika aktiveter att företa dig.

Om du gillar att vara ute i naturen mycket eller vill ägna dig åt att komma ut och röra på dig så finns många bra möjligheter. Ett bra ställe är Kalhyttans sport och fritidsarena. Promenera kan du göra på promenadstigar vid Änggruvan eller varför inte testa vandringslededen Trollstigen i Lesjöfors, eller den historiska vandringsleden Kroppaslingan.

Missa inte att ta ett besök i Mineralriket där du har Hornkullens silvergruva, Långban gruv- och kulturby och Tilas Stoll på Högbergsfältet i Persberg.

När det gäller museum har du Nordmarks mineralmuseum samt Lesjöfors Museum.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det är viktigt att känna sig trygg när man besöker en sida på nätet och det kan du göra när du är på vår sida. BostadsPortal är en trygg sajt att leta efter lediga lägenheter i Filipstad. Du kan även känna dig trygg i att alla som hyr ut via oss är seriösa samt noggrant kollade!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som vill hyra lägenhet i Filipstad, men inte riktigt hittat exakt det du söker, du kan fundera på om du har lust att testa på ett annat alternativ. Du kan hyra en större lägenhet än vad du själv har behov av för att sedan hyra ut ett rum eller två till andra.

Du som vill hyra lägenhet i Filipstad – Ta hjälp av BostadsPortal

När du ska leta efter en hyreslägenhet i Filipstad, så använd dig då av BostadsPortal. Vi har många gratis tjänster du kan ta del av, men registrera dig gärna så att du får tillgång till dem. Hos oss är det enkelt att söka efter lediga lägenheter i Filipstad, samt att du även kan söka efter andra bostadsalternativ.

Skulle du ha en fråga, så kika in på vår FAQ-sida, eller så tar du kontakt med oss via vår kundtjänst!

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till i jakten på en lägenhet i Filipstad.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA