Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kungälv

Hyresbostäder i Kungälv

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum6 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 80 m²
Komarken, Rådmansgatan
8 684 SEK17 timmar sedan
1 rum lägenhet på 32 m²
Komarken, Gråbrödragatan
3 488 SEK17 timmar sedan

Liknande annonser i Kungälv

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostäder i Kungälv på BostadsPortal

Är en bostad i Kungälv något du letar efter? Du kan använda dig av BostadsPortal för att söka efter lediga bostäder i Kungälv. Här kan du nämligen hitta en hel del hyresbostäder i Kungälv. Kungälv som är en tätort i Bohuslän är en mycket trevlig plats att bo på. Dessutom är det nära till Göteborg . För att hitta den perfekta bostaden i denna ort, så kan du använda den sökfunktion som finns på denna sida. Det för att filtrera efter vad du har för krav eller önskemål.

När det gäller lediga bostäder i Kungälv så har du flera alternativ att välja mellan som lägenheter , hus , stugor och rum i Kungälv .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kungälv

När du vill hyra bostad i Kungälv så kan det vara bra att fundera på vad för typ av bostad det ska vara. Kanske du föredrar att bo i lägenhet ? Fundera då på om det ska vara ett förstahandskontrakt eller om det går bra att hyra i andra hand.

Du kan även välja att söka efter hus , stuga eller rum i Kungälv . Ska du studera vid Nordiska folkhögskolan som ligger i Kungälv, så har de ett internet, men du kan så klart kolla efter en studentbostad med.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad att hyra i Kungälv

Är det ett måste att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en bostad i Kungälv? Genom att använda dig av BostadsPortal så kan du på ett enkelt sätt lista alla lediga bostäder i Kungälv. Använd dig helt enkelt av sökfunktionen som finns. Bestäm dig först bara för vad för typ av bostad det ska vara samt om du har specifika krav.

Smart sökfunktion med filtrering

Att kunna filtrera efter dina egna krav och önskemål, det gör att du kan få fram passande alternativ på lediga bostäder i Kungälv. Du kan i sökfunktionen välja om du ska söka på alla bostadstyper eller bara en av dem. Sedan går det att fylla i saker som vad du max kan tänka dig att betala i hyra, hyresperiod, om det ska finnas hiss, parkering eller annat.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Kungälv

På BostadsPortal kan du även välja att använda dig av Bostadsbevakning . Det är rätt smart att bevaka bostäder på detta vis. Du bara fyller i på samma sätt som när du gör en sökning av lediga bostäder i Kungälv. Sedan kommer den att känna av om det kommer in en bostad som möter dina krav och då får du ett mail.

Inom vilket område i Kungälv vill du hitta en bostad att hyra?

Kungälv har flera bra områden du kan välja mellan. Bland annat finns det hyresbostäder i områden som Hagen, Herr Arnes gata, Kvarnkullen, Ytterby , centrum samt flera områden till.

Trivs i Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän som ligger cirka 20 km norr om Göteborg . Kungälv är bland annat känt för Bohus fästning, samt att förr låg Göteborgs Kex AB här, innan fabriken flyttades till Lettland. Dessutom är Kungälv en av de allra mest populära orterna i Kungälv.

Ta dig hit

En bra sak med Kungälv, det är att det finns direkta bussförbindelser med bland annat Mölnlycke , södra Ale ( Bohus och Surte ), Göteborg , Uddevalla , Lilla Edet och Marstrand . Det går även tåg samt att härifrån går även Marstrandsfärjan.

Många saker att se och göra

Kungälv har som sagt en berömd fästning, vid namn Bohus fästning. Men det finns även en hel del kyrkor, museum naturreservat samt andra sevärdheter.

Kungälv har även ett modernt shoppingcenter som heter Kongahälla Center. I detta center har du runt 100 butiker samt att det även finns restauranger och caféer att vila på mitt i ditt shoppande.

Kungälv har även en hel del när det kommer till kultur, bland annat ett eget kulturhus. Du kan även ägna dig åt friluftsliv, då det är nära till naturen. Missa inte heller att åka över till Marstrand. Där har du bland annat Carlstens fästning. På Marstrand under sommaren så finns en massa härliga butiker, hantverkare och torgstånd.

På Marstrand kan du även vandra och besöka Skallens fyr där de två haven Skagerrak och Kattegatt möts. Det är en riktig häftig upplevelse.

Du kan givetvis även ta dig till Göteborg och deras stora nöjesutbud.

Andra nödvändigheter du har nytta av

Givetvis så har Kungälv sin beskärda del av vad du kan ha behov av. Här finns det skolor, bibliotek, affärer, mataffärer, vårdcentral, badhus med mera. Att bo i Kungälv gör att du kan plugga eller jobba i Göteborg , men det finns även möjligheter till bra jobb i själva Kungälv.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Att hyra en bostad för att sedan hyra ut ett rum är något som är fullt möjligt. Kanske du inte hittar en bostad i rätt storlek. Då kan ett sätt att få ihop till hyran vara just att dela bostaden med andra. Via BostadsPortal är det enkelt att agera hyresvärd.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du ska hyra bostad i Kungälv så kan det vara skönt att veta att du kan vara trygg i sökandet efter lediga bostäder i Kungälv på BostadsPortal. Här finns det bara seriösa uthyrare samt att det är även enkelt för dig att hitta olika bostadsalternativ.

Kontakta oss för mer information

Kanske du har frågor eller att du inte hittar vad du söker? Då kan du med fördel kontakta oss via vår kundtjänst. Annars kan du lätt få reda på vanliga svar på frågor via vår FAQ.

Vi hoppas att du ska hitta vad du söker här hos oss, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA