Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kungälv

Lediga lägenheter i Kungälv

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 80 m²
Komarken, Rådmansgatan
8 684 SEK5 dagar sedan
1 rum lägenhet på 32 m²
Komarken, Gråbrödragatan
3 488 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Kungälv

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Kungälv på BostadsPortal

Att hyra lägenhet i Kungälv är ett bra alternativ om du inte vill bo i den närliggande storstaden Göteborg . Du kan hitta lediga lägenheter i Kungälv här på BostadsPortal. Du kan då söka efter lämpliga alternativ. Kungälv har mycket att erbjuda, dels sevärdheter, aktiviteter dels alla nödvändigheter du kan tänkas behöva.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Kungälv

Om en lägenhet i Kungälv är vad du vill bo i, så söker du efter detta. Det finns dock även andra bostadsalternativ att välja på. Du kan hyra ett helt hus om du föredrar ett annat alternativ än lägenhet, eller så hyr du en stuga eller ett rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Kungälv

Om du är på jakt efter en hyreslägenhet i Kungälv, så är det enkelt att hitta en via BostadsPortal. Det enda du behöver göra, det är just att söka efter lediga lägenheter i Kungälv. Du kan välja att söka lägenhet i Kungälv direkt längst upp på sidan, eller använda dig av den lite mer avancerade sökfunktionen.

Använd vår sökfunktion för att filtrera på bra sätt

När du ska söka efter lediga lägenheter i Kungälv, se då till att använda dig av sökfunktionen. För där kan du filtrera på olika sätt. Filtreringen gör det enklare att hitta just den lägenhet i Kungälv som passar dig och dina behov. Du kan till exempel klicka i vad du max vill betala i hyran eller om du har behov av att vissa saker ska finnas nära det område lägenheten ligger i.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Kungälv

Du som vill få förslag på mailen om lediga lägenheter i Kungälv, du kan välja att använda dig av bostadsbevakning . Då slipper du gå in varje dag för att göra en ny sökning. Du bara klickar i på samma sätt som när du gör en sökning samt klickar i att du vill göra en bostadsbevakning av det hela.

Inom vilket område i Kungälv vill du hitta en hyreslägenhet?

Kungälv har många trevliga områden att hyra lägenhet i.  Bland annat kan du bo mitt i centrala Kungälv, eller välja att bo i Ytterby , Romelanda , Kode , Kärna eller Hålta , bara för att nämna några alternativ. Du kan se alla områden att hyra i då du gör en sökning av staden.

Kungälv är perfekt att hyra lägenhet i

Kungälv är en av Bohusläns allra mest populära orter. Dels att bo i, dels för turister. Det eftersom här finns det mycket att se och göra. Det är en mångsidig stad med den där genuina småstadskänslan. Dessutom finns närheten till Göteborg , om suget efter storstadsliv lockar. Något som de flesta tänker på då man säger Kungälv, det är så klart den fästning som står här som heter Bohus fästning. Dock finns många fler historiska byggnadsverk i denna stad.

Kungälv är en av Sveriges äldsta städer. Det märker du av om du promenerar runt om i denna stad. Att satsa på en hyreslägenhet i Kungälv är perfekt då det är trevligt att bo här samt att det finns eh hel del att se och göra.

Olika transportmöjligheter

Kungälv ligger bara två mil utanför Göteborg . Du har flera direkta bussförbindelser dit samt även till Mölnlycke , södra Ale , Bohus och Surte , Uddevalla , Lilla Edet och Marstrand . Sedan har du även tåg att åka. I Kungälv finns även Marstrandsfärjan.

Mycket att se och göra

Kungälv har en hel del sevärdheter, mycket tack vare att det är en så gammal stad. Utöver redan nämnda Bohus fästning så finns det gott om naturupplevelser. I Kungälv finns även en hel del kyrkor samt att de också har ett naturreservat.

Om du gillar att shoppa så ta dig då till Kongahälla Center, som är ett stort shoppingcenter. Här finns runt 100 butiker och restauranger. Perfekt för dig som gillar att handla det mesta på ett och samma ställe.

I Kungälv kan du även ägna dig åt olika friluftsaktiviteter, besöka museer eller så tar du dig in till Göteborg och tar del av deras stora utbud som finns där.

Kungälv har det mesta du kan tänkas behöva

När du bor i en hyreslägenhet i Kungälv, så har du nära till det mesta. Det finns allt du behöver i denna stad, såsom vårdcentral, skolor, bibliotek, simhall och mycket annat. Du måste alltså inte bege dig till Göteborg för att uträtta dina ärende, handla eller annat.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig trygg när du använder dig av BostadsPortal. Här är det endast seriösa uthyrare som erbjuder lediga lägenheter i Kungälv. Du som vill hyra lägenhet i Kungälv, du kan på enkelt sätt ta kontakt med uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du ska hyra lägenhet i Kungälv, så kanske du hittar en som är lite för stor för bara dig. Du kan ändå välja att hyra den och sedan hyra ut ett rum eller två till andra. Du blir då både hyresgäst och hyresvärd i ett.

BostadsPortal – när du vill hitta ledig lägenhet i Kungälv

Om det är en lägenhet i Kungälv du letar efter att kunna hyra, så är det rätt smidigt att använda dig av BostadsPortal. Detta eftersom här så listar vi en mängd lediga lägenheter i Kungälv så väl som i andra städer i Sverige. Det är enkelt och tryggt att använda dig av vår portal. Du kan med fördel registrera dig här hos, för att underlätta ditt sökande.

Du kan med fördel välja att registrera dig här hos oss. Det gör det enklare för dig om du vill göra en bostadsbevakning samt att det är ett måste för att få ta del av uthyrarens uppgifter.

Önskar du svar eller önskar mer information?

Vi har en kundtjänst du kan kontakta om du har frågor eller om det är så att du vill ha hjälp med något speciellt. Du hittar även en bra sida med FAQ där du kan läsa svar på vanliga frågor.

Vi önskar dig lycka till i jakten på en ledig lägenhet i Kungälv.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA