Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Mölnlycke

Lediga lägenheter i Mölnlycke

9 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
9 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 40 m²
Mölnlycke Norra, Mjölnarens Väg
7 647 SEK4 dagar sedan

Liknande annonser i Mölnlycke

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Mölnlycke på BostadsPortal

Är du jakt efter en hyreslägenhet i Mölnlycke? Här på BostadsPortal så listar vi lediga lägenheter i Mölnlycke. Du kan söka efter en lägenhet i Mölnlycke på lite olika sätt. Mölnlycke tillhör Härryda kommun och ligger i Västra Götaland. Orten i sig har en ganska tät bebyggelse, men ändå många grönområden.

Mölnlycke ligger nära Göteborg , bara cirka 1 mil. Sedan har du även rätt nära till Mölndal , Lindome och Kungsbacka .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Mölnlycke

I Mölnlycke kan du hyra lägenhet, men det finns även andra bra bostadsalternativ. Bland annat går det utmärkt att hyra hus så väl som stuga eller ett rum i Mölnlycke .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Mölnlycke

Du kan om du vill göra en så kallad snabbsökning. Du har en ruta längst upp. Skriver du in Mölnlycke där då får du fram alla lediga bostäder. Dock inte bara lägenheter. Du som enbart är intresserad av en lägenhet i Mölnlycke, använd den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera annat du har som krav eller önskemål.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

De flesta som ska hyra, de vill ju ha en lägenhet som matchar ens krav och det samma gäller säkert dig. För att du ska hitta en hyreslägenhet i Mölnlycke som passar dig, så kan det vara bra att göra en filtrerad sökning.

I en filtrerad sökning kan du bland annat fylla i hur stor lägenheten ska vara, både i kvm och antal rum. Du kan även fylla i vad du max vill betala i hyra och när du vill att det ska gå flytta in.

Det finns även andra kriterier du kan klicka i, som att lägenheten måste tillåta husdjur, att det ska finnas hiss och så vidare.

Testa bostadsbevakning

Se gärna till att registrera dig här på BostadsPortal för då kan du nyttja det som heter Bostadsbevakning . Med hjälp av den så slipper du besöka vår sida varje dag för att göra nya sökningar. Du fyller bara i en sökning med de krav du har. Sedan så är det bara att vänta. Då det kommer in nya lediga lägenheter i Mölnlycke så skickar vi ett mail till dig.

Inom vilket område i Mölnlycke vill du hitta lägenhet?

Mölnlycke har ett par områden du kan välja på som norra Mölnlycke , södra Mölnlycke och Råda Östra .

Ta dig till Mölnlycke

Förbi Mölnlycke så går riksväg 40, som kan ta dig vidare till både E6 och E20. Sedan går det även kollektivtrafik här.

Vad finns det att göra i Mölnlycke?

Mölnlycke i sig har inte så himla mycket sevärdheter, men det finns gott om natur nära inpå. Bland annat en hel del vandringsleder. Det finns en del inom kultur, bland annat ett kulturhus där det är konserter och teater. Det finns också kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer som Råda kyrka, Råda säteri och Långenäs. Råda kyrka är en liten rödmålad kyrka i trä. Råda säteri är en vacker herrgård. Den ligger precis vid Rådasjön. Denna herrgård är ett byggnadsminne sedan 1969. Vid Rådasjön finns även Slottsviken. Det är en vacker villa, som ligger på Gunnebo slotts forna ägor.

Långenäs är en ort som ligger nordost om Mölnlycke i Härryda kommun. Här finns det en stor gård som styckat av sina tomter och där har det byggts en massa villor. I denna ort finns det en mycket vacker hållplatsbyggnad. Den ritades i jugend-stil av Teodor Folcke och är idag kulturminnesmärkt.

Mölnlycke ligger dock nära Göteborg och där finns det gott om aktiviteter och sevärdheter. Bland annat Liseberg så klart, som är en nöjespark som varit öppen sedan 1923. Nära den har du Universeum, ett slags vetenskapscenter med många våningar.

I Göteborg har du även en massa museer du kan kolla in, bland annat Göteborgs Stadsmuseum, Naturhistoriska museet, Sjöfartsmuseet, Konstmuseet, Göteborgs Maritima museum, Volvo museum och flera därtill.

Är du i Göteborg, så passa då även på att kolla in stadsdelen Haga, eller att gå in till Feskekôrka och handla färsk fisk och skaldjur.

Att bo i Mölnlycke är bra, eftersom du bor lugnt och skönt, men ändå har nära in till stadsliv, om du vill!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra lägenhet i Mölnlycke, du kan vara säker på att de uthyrare som finns här är seriösa och ett tryggt val. Du kan även vara trygg på vår sida, då den är säker och vi delar inte heller med oss av dina uppgifter till andra.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du länge kollat efter lediga lägenheter i Mölnlycke med ett visst antal rum, men hittar bara sådana med fler rum än vad du behöver ha? Ett tips från oss är att du i alla fall hyr den där lägenheten med fler rum. För då kan du hyra ut ett eller flera rum till andra!

BostadsPortal hjälper dig att hitta ledig lägenhet i Mölnlycke

Du som vill hitta en bra lägenhet i Mölnlycke, du gör rätt i att använda dig av BostadsPortal. Här listar vi dagligen nya lediga lägenheter i Mölnlycke samt även i andra orter och städer. Du kan därmed enkelt hitta en bra hyreslägenhet i Mölnlycke.

Vi rekommenderar dig att registrera dig här hos oss om du vill ha tillgång till alla de funktioner som finns. Genom att registrera dig så underlättar du för dig själv en hel del!

Du som vill hyra lägenhet i Mölnlycke, se till att söka fram den du vill ha med hjälp av en filtrerad sökning.

BostadsPortal en trygg och säker sajt som även är enkel att använda. Vi listar lediga lägenheter så väl som hus, stugor och rum.

Du som har en fråga, du kan ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Du kan också testa att kolla in vår FAQ. Där finns det vanliga frågor med svar.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig ett stort lycka till i din jakt på en matchande lägenhet i Mölnlycke.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA