Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kungsör

Hyresbostäder i Kungsör

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 44 m²
Kungsör, Kungsgatan
5 647 SEK11 juni
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Kungsör på BostadsPortal

Kungsör, en ort som sträcker sig mellan Södermanland och Västmanland , erbjuder fantastiska möjligheter för den som letar efter en hyresbostad. Genom BostadsPortal är det smidigt att söka bland de tillgängliga bostäderna i Kungsör på flera olika sätt.

Med närheten till Eskilstuna , Köping och Arboga utgör Kungsör en väldigt behaglig plats att kalla hem. Så varför inte börja din sökning efter en passande bostad redan nu och ta del av det som Kungsör har att erbjuda?

Olika typer av hyresbostäder i Kungsör

I Kungsör finns ett varierat utbud av hyresbostäder att välja mellan. Du kan hitta tillgängliga lägenheter för uthyrning såväl som hus att hyra . Dessutom finns alternativ som att hyra en stuga eller ett enskilt rum i Kungsör att välja på. Så fundera på om du föredrar ett rymligt hus, en mindre stuga, ett enkelt rum eller föredrar en lägenhet i Kungsör.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kungsör

Kungsör erbjuder flera fina områden med ett utbud av lägenheter och andra bostäder, såsom Valskog , Aspa och västra Kungsör. Med variationen av hyresbostäder i olika delar av staden är det enkelt att hitta en bostad som passar just dina önskemål och behov. Fundera ett slag på vad för slags bostad det är som passar dig och var, gå sedan vidare och gör en avancerad sökning.

Upplev vad Kungsör har att erbjuda dig

Kungsör har sitt ursprung vid Mälarens strand, där Gustav Vasa en gång köpte en gård. Denna historiska koppling präglar staden och lämnar kvar en rik arvsklen. Den vackra naturen är också en framträdande del av området.

Rik historia

Kungsudden är en omtyckt plats vid Mälarens strand, känd för sin vackra och historiska atmosfär. Från denna plats kan man även ta en tur till den pittoreska Jägaråsen, där Rundelborg - även känd som Rottning Kristinas ridbana - bjuder på en labyrintliknande stensättning.

Staden har flera betydelsefulla kyrkor, inklusive Kung Karls kyrka, uppförd under Karl XI:s tid vid kungsgården mellan 1690 och 1700. Björskogs kyrka är en annan sevärdhet som byggdes under 1300-talet och ligger på en höjd i utkanten av Valskog . Torpa kyrka och Kungs Barkarö kyrka är också viktiga historiska platser.

Aktiviteter och natur

För den nyfikne finns Miniature Kingdom, en modelljärnväg som skildrar Sveriges landskap i miniatyr. Dessutom har Kungsör ett antal intressanta museer, inklusive Kungsuddens hembygdsmuseum och Lådberga gårdsmuseum.

Staden är känd för sina fantastiska miljöer och rymmer hela 11 naturreservat som bjuder in till utforskning och naturupplevelser.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyresbostad i Kungsör

Att hitta lediga bostäder i Kungsör är enkelt och smidigt, oavsett om du använder snabbsökningen eller den mer detaljerade avancerade sökningen. Genom att gå vidare till den avancerade sökningen kan du finjustera dina kriterier för en mer exakt sökning. Snabbsökningen ger dig en översiktlig lista över alla tillgängliga hyresbostäder i Kungsör.

Precisera din sökning med filtrering

För att hyra bostad i Kungsör är det viktigt att hitta en som passar just dina behov och önskemål. Genom att använda filtreringsalternativen kan du precisera din sökning. Du kan ange antalet rum eller önskad bostadsyta för att hitta en lägenhet eller bostad i Kungsör som motsvarar dina krav och önskemål. Sedan har du givetvis fler filtreringar du kan göra, så att du kan hitta just den hyresbostad i Kungsör som passar dig.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga hyresbostäder i Kungsör

På BostadsPortal har vi en smidig funktion kallad Bostadsbevakning , men för att använda den behöver du vara registrerad. När du är inne på sidan och registrerad, gör en avancerad sökning med dina filterinställningar och kryssa i att du vill bevaka sökningen. Då skickar vi ett mail varje gång det kommer in nya lediga bostäder i Kungsör som matchar dina kriterier. Du kan ha flera bevakningar igång samtidigt.

Har du hittat en större hyresbostad än vad du behöver?

När jakten på den perfekta bostaden i Kungsör känns utmanande och alternativen är begränsade, finns en annan idé att överväga. Istället för att nöja dig med en mindre bostad kan du ta steget och hyra en större bostad. Genom att välja en rymligare bostad har du möjligheten att hyra ut ett eller flera rum . Detta ger dig inte bara utrymme att bo bekvämt utan också en möjlighet att tjäna inkomster genom att hyra ut de överflödiga rummen till andra.

Använd dig av våra gratis digitala tjänster

När du blir en del av vår portal öppnar sig en värld av digitala verktyg som kan göra bostadssökandet eller uthyrningen smidigare och mer effektiv. Vår plattform erbjuder kostnadsfria digitala tjänster som är skräddarsydda för att underlätta din bostadssökning eller uthyrning. För dig som söker bostad finns verktyg som förenklar och förbättrar din sökupplevelse. För de som vill hyra ut finns liknande användbara funktioner. Utöver de kostnadsfria verktygen erbjuder vi även möjligheten att få full tillgång till ännu fler funktioner genom att uppgradera till en premiumtjänst.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Vi förstår att internet ibland kan kännas osäkert, men när du besöker vår sida kan du vara säker på att din upplevelse är trygg. Vi prioriterar säkerheten på vår plattform och välkomnar enbart seriösa uthyrare. Det innebär att du kan känna dig trygg när du letar efter eller hyr en bostad i Kungsör genom oss. Din säkerhet är vår prioritet.

BostadsPortal hjälper dig att hitta hyresbostad i Kungsör

Här hos BostadsPortal håller vi alltid utkik efter nya lediga bostäder , inte bara i Kungsör utan också i andra städer och orter. För att hitta en riktigt bra hyresbostad i Kungsör är det viktigt att göra en noggrann sökning som matchar dina krav. Du kan också dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst , men kom ihåg att du behöver vara registrerad hos oss för att använda den. Många av våra tjänster är dessutom gratis, så varför inte prova?

Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundtjänst för hjälp. Du kan också utforska vår FAQ-sida där vi har samlat vanliga frågor och svar eller varför inte kika in på vår blogg ? Vi på BostadsPortal vill också passa på att önska dig stort lycka till i letandet efter en bostad i Kungsör!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA