Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kungsör

Lediga lägenheter i Kungsör

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 44 m²
Kungsör, Kungsgatan
5 647 SEK11 juni
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kungsör på BostadsPortal

Kungsör är en ort som ligger både i Södermanland och i Västmanland. Du som letar efter en hyreslägenhet i Kungsör du har kommit rätt. Här på BostadsPortal är det enkelt att söka efter lediga lägenheter i Kungsör på flera olika sätt.

Bor du i Kungsör så har du nära till Eskilstuna så väl som till Köping och Arboga . Kungsör är en mycket trevlig plats att bo på, så börja leta efter en bra lägenhet redan nu!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kungsör

I Kungsör har du flera olika alternativ till att hyra bostad. Du kan hitta lediga lägenheter i Kungsör så väl som du kan hyra hus . Sedan finns även möjligheter som att hyra stuga eller ett rum i Kungsör .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kungsör

Att söka efter lediga lägenheter i Kungsör går snabbt och smidigt, oavsett om du använder dig av snabbsökningen eller den avancerade sökningen. Fördelen med att gå vidare till den avancerade sökningen är att du då kan filtrera din sökning mer noga. Snabbsökningen ger dig en lista på alla bostäder i Kungsör.

Filtrerad sökning gör det enklare att lägenhet i Kungsör

För att kunna hyra lägenhet i Kungsör, så gäller det ju att du hittar en lägenhet i Kungsör som du kan komma att trivas bra med. Du kanske har en del krav eller önskemål? Då kan du filtrera efter dessa. Du kan till exempel fylla i hur många rum som ska finnas som minst eller hur stor lägenheten ska vara i kvadratmeter.

Har du hund, katt eller annat husdjur? Då kan du filtrera efter lägenheter där det är tillåtet att ha djur. Andra val du har är att filtrera om lägenheten i sig ska ha balkong, om hiss ska finnas i byggnaden samt en hel del annat. Genom att filtrera så noga du kan, desto större chans att du hittar en perfekt lägenhet i Kungsör.

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Kungsör

Här hos oss på BostadsPortal kan du använda dig av en funktion som heter Bostadsbevakning . Dock måste du vara registrerad för att kunna ha nytta av den. Dock är den superenkel att använda. När du väl är registrerad, gör en avancerad sökning med alla de filtreringar du vill ha med. Sedan klickar du i att du vill ha den som en bevakning. När vi får in nya lediga lägenheter i Kungsör som matchar din sökning, då får du mail.

Inom vilket område i Kungsör vill du hitta lägenhet?

Kungsör har flera bra områden med lägenheter och andra bostäder. Bland annat Valskog , Aspa och västra Kungsör .

Så kan du ta dig till Kungsör

Du kan på mycket enkelt sätt ta dig till och från Kungsör med bil. Det eftersom att E20 passerar förbi orten. Du har även länsväg 250 som är en n primär länsväg i Västmanlands län. Den går sträckan Kungsör - Köping - Fagersta.

Vad Kungsör har att erbjuda

Kungsör har växt fram på det område vid Mälarens strand, där Gustav Vasa en gång köpte sig en gård så här finns det gott om historiska platser som den kungliga bakgrunden har lämnat efter sig. Här finns även en vacker natur med unika naturområden.

En omtyckt plats hos många är Kungsudden. Den ligger vid Mälarens strand och bjuder på en vacker historisk miljö. Härifrån går det även att ta en tur upp till den vackra Jägaråsen. På Jägaråsen finns Rundelborg. Den kallas även för rottning Kristinas ridbana och är en liten labyrintliknande stensättning.

Kungsör har även flera fina kyrkor. En av dem är Kung Karls kyrka. Det var Karl XI som till sin kungsgård lät uppföra en kyrka. Denna byggdes mellan 1690 - 1700. En annan kyrka är Björskogs kyrka som ligger på en höjd i utkanten av samhället Valskog. Denna kyrka uppfördes under 1300-talet. Sedan finns även Torpa kyrka och Kungs Barkarö kyrka.

Missa inte heller att kolla in Miniature Kingdom som är en modelljärnväg som är uppbyggd i en miniatyrvärld, vilken är inspirerad av Sveriges landskap. Sedan har Kungsör även flera trevliga museer. Bland annat Kungsuddens hembygdsmuseum och Lådberga gårdsmuseum.

Kungsör är även mycket känd för sin fantastiska miljö och det finns hela 11 naturreservat att besöka.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att surfa runt på nätet kan ibland kännas lite osäkert. Därför vill vi att du ska veta att när du besöker vår sida så kan du vara helt trygg. Sidan i sig är säker samt att vi har bara seriösa uthyrare här hos oss. Så du kan även känna trygghet då du ska hyra lägenhet i Kungsör.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som letat ett tag efter en passande lägenhet i Kungsör men inte hittat rätt storlek på den, du kan testa en annan sak. Du kan helt enkelt hyra en större lägenhet för att sedan hyra ut ett rum eller två .

Vill du hyra lägenhet i Kungsör? - Välj BostadsPortal för att leta efter den

BostadsPortal är en tillförlitlig sajt att använda dig av för att leta efter lediga lägenheter i Kungsör. Här hos oss kan du hela tiden se nya lediga lägenheter så väl som andra lediga bostäder. Inte bara i Kungsör, utan du kan även hitta lediga lägenheter i andra städer och orter.

Du som vill hitta en riktigt bra hyreslägenhet i Kungsör, du bör se till att göra en noggrann sökning med de krav du har. Lägg gärna upp en bostadsbevakning med. Tänk bara på att du då måste vara registrerad hos oss. Många av våra tjänster är dessutom gratis, så varför inte testa?

Skulle du ha en fråga eller flera, så kan du, om du vill ta kontakt med vår duktiga kundtjänst. Du kan även testa och se om du kan hitta den fråga du har på vår sida med FAQ. För där vi samlat vanliga frågor och svar.

Vi här på BostadsPortal vill också passa på att önska dig ett stort lycka till i jakten på en lägenhet i Kungsör.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA