Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Eskilstuna

Lediga lägenheter i Eskilstuna

437 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
437 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Västermalm-Nyfors, Marielundsgatan
8 050 SEK13 timmar sedan
...
Sida1av 25

Liknande annonser i Eskilstuna

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Eskilstuna på BostadsPortal

Här hittar du alla lägenheter Eskilstuna och Eskilstuna kommun! Så när du letar efter lediga lägenheter i Eskilstuna kommun, oavsett om det är i staden Eskilstuna eller i de mindre orter runt omkring så har du kommit till rätt ställe! Här hittar du alla lediga lägenheter i Eskilstuna som finns tillgängliga och som annonseras JUST NU, oavsett om det är kommunala eller privata bostadsbolag, små eller stora hyresvärdar, för att vi ska hjälpa dig hitta alla hyreslägenheter Eskilstuna. Vi på BostadsPortal är stolta över att vi finns i hela Sverige och inte bara de stora städerna som många andra, och att vi kan lägga upp nya annonser i ditt närområde dagligen. Är du på jakt efter andra typer av bostäder än just lägenheter så kan du klicka vidare till vår sida för hyresbostäder i Eskilstuna så att du har möjlighet att söka ännu bredare! Här hittar du alla typer av hyreslägenheter Eskilstuna.

Hitta lediga lägenheter i Eskilstuna som passar just dig

Du som har tänkt dig att bosätta dig i Eskilstuna, du gör ett bra val. Denna stad har mycket att erbjuda. När du ska söka efter lediga lägenheter i Eskilstuna så kan du med fördel fundera på vad du vill ha för typ av lägenhet. Du har säkert en hel del önskemål kring hur den ska vara eller var den ska ligga. Du kan här på BostadsPortal sedan söka efter lediga lägenheter i Eskilstuna, med hjälp av olika filtreringar.  När du väl har hittat en lägenhet du finner intressant, så kan du ta kontakt med uthyraren.

Att bo i Eskilstuna

Du har troligen hittat hit för att du söker lediga lägenheter Eskilstuna. Kanske är du bostadssökande och ska flytta till Eskilstuna för första gången?

Eskilstuna utgör hjärtat i Eskilstuna kommun, och är den största tätorten i Södermanlands län. Staden, ja hela kommunen, är känd för rockgruppen Kent, miljöpartisten Maria Wetterstrand och Skogaholm bageri. Staden har fått sin namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna, motsvarande nutida Eskilstuna. Förutom tätorten Eskilstuna kan kommunen indelas i följande distrikt: Eskilstuna klosters distrikt, Eskilstuna Fors distrikt, Husby-Rekarne distrikt och Gillberga distrikt. Eskilstunas mest erfarne byggnad är Fors kyrka som troligen härstammar från 1100-talet.

För dig som vill hyra en lägenhet Eskilstuna

BostadsPortal är en perfekt start för dig som vill hitta en lägenhet i Eskilstuna: vi samlar alla annonser med lediga lägenheter i landet, även de som ofta annars döljs inne på olika bostadsbolags hemsidor. Detta är för att vi även har privata hyresvärdar Eskilstuna som annonserar på vår hemsida. Här på sidan kan du söka bland alla Eskilstuna lägenheter genom att välja bland alla sökkriterier. Du kan ställa in i vilket område du söker lägenhet, storlek, antal rum och vad din maxhyra är. Allt för att du ska hitta den perfekta lägenheten bland alla våra hyreslägenheter Eskilstuna har vi gjort det enklare med vår bevakningsmail där vi gör jobbet för dig!

Olika sorter av lägenheter i Eskilstuna

Du kan söka efter alla typer av hyreslägenheter Eskilstuna direkt här på sidan; små, mellan eller stora lägenheter och du kan välja mellan tidsbegränsat eller tills vidare, eller om du kanske söker delat boende. När du bland Eskilstuna lägenheter funnit en lägenhetsannons som passar dina förväntningar kan du läsa mer information som hyresvärden lagt in i annonsen, som vilket område lägenheten ligger och detaljer eller krav för just denna lägenhet. Du kan även läsa om just den här hyreslägenheten har bostadskö eller att du exempelvis är ung eller gammal. Vi har också studentlägenheter Eskilstuna på vår sida. Här finner du även detaljer om lägenheten som om den är möblerad/icke möblerad och om utgifter som exempelvis el och vatten ingår i hyran. Obs, alla hyresvärdar Eskilstuna skriver inte in alla information så det är viktigt att fråga om det är något du inte har fått svar på.

Bevaka lediga lägenheter i Eskilstuna

När du läst igenom de aktiva annonser för lediga lägenheter i Eskilstuna på BostadsPortals hemsida kan du kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. Genom att köpa full åtkomst i form av ett abonnemang, kan du ögonblickligen ta kontakt med de som annonserar lediga hyreslägenheter i Eskilstuna kommun.

Det gäller att vara snabb! De mest attraktiva Eskilstuna är bara aktiva ett par dagar innan hyresvärden tar ner annonsen efter att ha fått tillräckligt med ansökningar. Så för att inte gå miste om chansen ska du skaffa ett gratis bevakningsmail och på så sätt få besked i din mailbox så fort en hyresrätt Eskilstuna som passar det du söker dyker upp. I ditt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, välja dina viktigaste önskemål. Då du får mail när något nytt kommer in kan du själv välja hur ofta du vill logga in på hemsidan för att se de annonser över hyreslägenheter i Eskilstuna som är nya.

Letar du efter en hyreslägenhet i fler kommuner än Eskilstuna?

Många letar efter en bostad nära jobb, men andra har en mer vag idé om att de vill bo i ett visst område av Sverige. Om du söker efter en lägenhet i mer än en kommun samtidigt så kan du ställa in det i både sökkriterier här på sidan och i ditt bevakningsmail. Om du har fler frågor kan du alltid vända dig till vår kundtjänst på e-post, eller läsa mer i vår support.

Du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig konstant uppdaterad på vad som pågår i vår verksamhet och på vår plattoform. Läs även vår blogg för att ta del av inspiration, tips och idéer.