Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Eskilstuna

Hyresbostäder i Eskilstuna

415 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
415 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Eskilstuna, Ägirgatan
6 876 SEK2 timmar sedan
4 rum lägenhet på 102 m²
Söder, Skrinnarvägen
11 406 SEK15 timmar sedan
...
Sida1av 24
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Eskilstuna på BostadsPortal

Vill du hitta hyresbostäder Eskilstuna kommun? På BostadsPortal samlar vi alla lediga boende Eskilstuna och andra städer i Sverige. Vi prioriterar din trygghet och säkerhet, därför ger vi dig personlig support före, under och efter din bostadssökning.

Det är viktigt för oss att både våra hyresvärdar och bostadssökande känner sig trygga i deras sökning, och det är därför enbart godkända annonser som vi annonserar på BostadsPortal. Hos oss hittar du aktuella hyresbostäder i kategorierna, lägenheter , rum , hus och stugor . För att du ska hitta en bostad så snabbt som möjligt uppdaterar vi nya bostadsannonser varje dag.

Sök lediga bostäder att hyra i Eskilstuna

På BostadsPortal får du en samlad översikt över alla Eskilstuna bostäder. Vi samlar marknadens lediga bostäder från både kommunala och privata hyresvärdar för att du som bostadssökande ska kunna finna den hyresbostaden som passar dina önskemål och förutsättningar bäst.

Eskilstuna som stad har mycket att erbjuda

Bor du redan här eller funderar du på att flytta dit? Det finns många aktiviteter och sevärdheter i staden. För alla shoppingsugna ligger Tuna Park centralt och har öppet alla dagar året runt, och längs köpmangatan i gamla staden hittar du små butiker med unikt utbud av egendesignade kläder, antikt och heminredning. I Eskilstuna City hittar du också olika stora butiker, stadsparken som ligger intill Närsjöfjärden samt Rademachersmedjorna. Eskilstuna har även en rik natur som erbjuder ett stort utbud av friluftsaktiviteter men även flera golfbanor. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken eller på cykel.

Olika typer av hyresbostäder i Eskilstuna

I Eskilstuna finns det flera olika typer av hyresbostäder vilket ger dig som bostadssökande en möjlighet att hitta just den hyresbostaden som passar dina behov. Vi har kategorierna, lägenheter , rum, hus och stugor i Eskilstuna .

På BostadsPortal kan du söka samlar vi annonser både från privata hyresvärdar och kommunala. Du hittar även bostadstips på vår plattform om hur du enklast kan kan hitta en bostad. Vi finns också på Facebook med regelbundna uppdateringar och information som kan vara bra att veta som bostadssökande.

Sök bostad i Eskilstuna som student

Mälardalens högskola har sin campus både i Eskilstuna och Västerås. Som ny student kan du söka bland alla våra studentbostäder i Eskilstuna . Det finns olika typer av bostadsmöjligheter både i och utanför Eskilstuna och vi uppmanar dig att söka så brett som möjligt i början. Vi uppmuntrar dig att söka aktivt och ta del av vår samling av studentbostäder i Eskilstuna och verktyg.

Bevaka hyresbostäder i Eskilstuna

För att hjälpa dig att hitta hem snabbt i Eskilstuna har vi en gratis tjänst. Du kan aktivera en gratis Bostadsbevakning och få ett mail så fort en hyresbostad som matchar dina sökningar kommer in på vår plattform. Vi bevakar marknaden åt dig och på så sätt slipper du krånglet med att spendera timmar framför datorn eller på plattan samt chansen är större för dig att bli den första som kommer i kontakt med hyresvärden. Det kommer att underlätta för dig i din bostadssökning.

Om du har fått syn på en hyresbostad i Eskilstuna men är alldeles för stor?

Har du stött på den rätta hyresbostaden men är alldeles för stor eller för dyr till din budget, kan det kanske fortfarande vara relevant.  Hos BostadsPortal kan du helt gratis hyra ut ett eller flera rum och samtidigt spara på kostnaderna också.

Om du väljer att hyra ut ett eller flera rum via BostadsPortal så hjälper vi dig bäst möjligt genom processen. Vi har nämligen utvecklat en rad digitala tjänster som gör din process så smidigt som möjligt.

Vi har både skapat ett digitalt hyreskontrakt com hjälper dig utforma en juridiskt korrekt hyreskontrakt och ett digitalt besiktningsprotokoll som är praktiskt för dig som önskar att skapa en inflyttningsrapport och utflyttningsrapport för hyresbostaden.

Kontakta oss

Det kan verka utmanande att dyka in i bostadsdjungeln och vår kundtjänst finns här att hjälpa dig att ha en så smidig start på din resa som hyresgäst i Eskilstuna som möjligt. Om du ska hyra ut din hyresbostad i andra hand, eller ska hyra ut den ut din bostad i Eskilstuna finns det också möjlighet på vår plattform, där du kan läsa mer om bostadsuthyrning . Du kan nå kundtjänst på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller e-post.

Lycka till med bostadssökanden i Eskilstuna!