Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Eskilstuna

Hyra rum i Eskilstuna

1 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 15 m²
Västermalm-Nyfors, Tegelbruksgatan
4 000 SEK23 oktober

Liknande annonser i Eskilstuna

Populära söktermer
  • Alla Rum

Hitta lediga rum att hyra i Eskilstuna på BostadsPortal

Letar du efter att hyra rum i Eskilstuna hjälper vi dig att hitta den bostad som du kanske inte visste existerade eller som kanske inte direkt ligger i ett område du hade tänkt dig bo. Att vara inneboende är för många en lösning just här och nu om du kanske inte tänker så långsiktigt, vilket även kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett förmånligt pris.

Vilka olika typer av möjligheter har du i Eskilstuna?

Det finns flera olika möjligheter i Eskilstuna. Du kan hitta rum i t.ex. ett hus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också leta efter korridorrum, studentrum eller kollektivboende. Det vanligaste är att man hittar ett ledigt rum i en lägenhet, eller i en villa där kanske barnen eller tidigare inneboende har bott och har flyttat vidare.

Att vara inneboende i Eskilstuna

Att hyra ett rum i Eskilstuna eller hyra en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende har du nästan alltid gemensamt badrum, toalett och kök. Utöver detta så kan du få tillgång till utrymmen som andra lokaler, uteplats och tvättmaskin och torktumlare vilket kan göra dom praktiska göromålen i vardagen enklare. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men hyr du i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller.

Billigt och enkelt boende i Eskilstuna kommun?

Det kan finnas många anledningar varför man vill flytta hemifrån och letar efter ett rum som bostad. Utöver det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Eskilstuna och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Det är oftast mer kostnadseffektivt att hyra rum för att man delar alla omkostnader med hyresvärden eller andra inneboende.

Om du är studerande och söker efter lägenheter Eskilstuna kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Eskilstuna kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad .

Lycka till med bostadsjakten!