Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Eskilstuna

Studentbostäder i Eskilstuna

264 Resultat
264 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 24 m²
Eskilstuna, Kriebsensgatan
5 093 SEK22 timmar sedan
2 rum lägenhet på 51 m²
Eskilstuna, Carlavägen
6 170 SEKIgår
...
Sida1av 15

Liknande annonser i Eskilstuna, max. 8 000 kr

Mer om studentbostäder i Eskilstuna

Välkommen till Eskilstuna studentbostäder! Vi har samlat alla typer av bostäder som kan passa till dig som student, allt från större bostäder som kan delas till små lägenheter, korridorsboende och rum för inneboende. Sök direkt på sidan efter din nästa studentbostad eller följ oss på Facebook på Eskilstuna Studentbostäder BostadsPortal.

I Eskilstuna finner du Mälardalens högskola där du välja utbildningar som sjuksköterska, socionom och informationsdesign. Högskolan har flera campus, de två största i Eskilstuna och i Västerås. På campus Telge, Campus Nyköping och Kunskapsgallerier Nacka kan du också studera på Mälardalens högskola. Som student på högskolan åker du kostnadsfritt med buss mellan campus orterna Eskilstuna och Västerås när du visar upp ditt MDH-kort.  På Mälardalens högskolas hemsida står det att läsa att utbildning på högskolan ger dig en utbildning som leder till jobb för omkring 80 procent av studenterna ett jobb ett år efter att de tagit examen. Så grattis! Du kan finna checklistan från studievägledningen här, så att du blir klar inför terminens studier.

Så enkelt kan du hitta lediga studentlägenheter i Eskilstuna

Ska du plugga vid Mälardalens universitet, campus Eskilstuna, så kan det vara idé att leta efter lediga studentlägenheter i Eskilstuna. Här på BostadsPortal hittar du ett brett utbud av lediga studentbostäder i Eskilstuna. När du bor i denna stad, så har du nära till det mesta. Själva campus ligger mitt i centrala staden, bara ett par minuter från centralstationen. Som inflyttad student har du bostadsgaranti via bostad Eskilstuna. Annars kan du enkelt söka efter ditt studentboende här hos oss. Du hittar både privata uthyrare och bostadsbolag som hyr ut till studenter.

Finn ditt studentboende i Eskilstuna

De flesta studenter börjar sin studietid med ett traditionellt studentboende. Det kan vara ett studentrum, studentlägenhet eller studentkorridor. Boendet kan ha olika storlekar, allt från en liten etta med kokvrå till studentkorridorer med delat kök och gemensamma tv-rum. Eskilstuna har bostadsgaranti så länge som du är antagen till ett visst antal poäng på Mälardalens högskola och söker boende med en kopia på ditt antagningsbesked senast tre veckor innan terminen startar.

Men om du hellre vill ha ett en vanlig lägenhet som inte är beroende av att du klarar dina poäng eller om du vill flytta ihop med vänner eller flickvän så kan du även söka andra bostäder.

Sök studentbostad i Eskilstuna på BostadsPortal

Vi rekommenderar att du söker bland våra annonser på sajten och att du går med i några av våra Facebooksidor för bostäder. Men det första du ska göra är naturligtvis att skapa ett bevakningsmail och får en uppdatering varje gång som det kommer en ny annons på BostadsPortal som passar dina önskemål. Sök alltid brett, så att du får ett större urval att välja mellan.

När du funnit en annons som verkar intressant kan du ta direktkontakt med hyresvärden. För att se kontaktuppgifterna på nya annonser på Bostadsportal behöver du skaffa ett abonnemang hos oss . Du kan då givetvis kontakta flera hyresvärdar samtidigt i hela Sverige.

Hyr din studentbostad i Eskilstuna - tryggt

Det är viktigt att du får ett skriftligt kontrakt som är godkänd av hyresvärden/fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningens styrelse. Hyresvärden måste alltid godkänna andrahandsuthyrningar. Be redan när du får kontakt med annonsören om bevis för att lägenheten får hyras ut och att personen du talar med har rätt att skriva kontrakt med dig. Du ska aldrig betala depositionsavgift eller förskottshyra innan du fått tillgång till lägenheten. Se också till att de regler ni kommit överens om finns i kontraktet och spara kvitton på inbetalda hyror. Glöm heller inte att skaffa försäkring.

Hoppas du får mycket glädje och nytta av dina studier i Eskilstuna!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA