Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Köping

Lediga lägenheter i Köping

70 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum9 rum
70 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 57 m²
Nyckelberget-Johannisdal, Mjölnaregatan
5 716 SEK54 minuter sedan
3 rum lägenhet på 71 m²
Byjorden-Nibbles- Backe, Torggatan
7 183 SEK23 timmar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Köping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Köping på BostadsPortal

Köping, Västmanland är en trevlig ort som ligger vid västra Mälaren. Du som vill hyra lägenhet i Köping, du har hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka fram lediga lägenheter i Köping på ett snabbt och enkelt sätt.

Köping ligger placerar mitt emellan Västerås och Örebro kan man säga. Mindre orter som ligger nära är bland annat Arboga och Kungsör , men även Eskilstuna .

Att hitta en hyreslägenhet i Köping via BostadsPortal är inte så svårt. Denna stad har många bra möjligheter samt även en hel del att se och göra.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Köping

Är det just en lägenhet i Köping du vill hyra, så är det ju smartast att söka efter lediga lägenheter i Köping. Dock finns det andra bostadsalternativ du kan välja på. Du kan bland annat hyra ett hus , så väl som det finns stugor och rum att hyra .

Lägenheter att hyra brukar hyras ut antingen i första hand eller i andra hand. Så fundera på vad som passar dig bäst.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Köping

Är det ett måste att snabbt och smidigt hitta en lägenhet i Köping? Du kan då använda dig av snabbsökningen. Du fyller då bara i Köping i rutan på första sidan och du får då fram alla lediga alternativ. Är det däremot så att du vill att lägenheten ska ligga i ett visst område, eller att du vill ha med vissa krav, använd då den avancerade sökningen där du kan filtrera på olika sätt.

Få tag på en lägenhet att hyra som passar dina önskemål och krav

Det är viktigt att trivas när du bor i en lägenhet i Köping. Så när du ska hyra lägenhet i Köping, så är det bra att söka fram lediga alternativ med de krav du ställer på lägenheten. Kanske du helst vill att lägenheten ska vara nära skolan för barnen, eller är det ett måste att lägenheten ligger i en byggnad med hiss? Du kan fylla i olika krav som hur stor lägenheten ska vara, vad hyran max får ligga på samt en massa mer.

Smart med bostadsbevakning

Något som kan vara bra att göra, det är att du ser till att registrera dig på BostadsPortal. Du kan då få tillgång till fler funktioner som till exempel bostadsbevakning . Med denna funktion så slipper du gå ut på vår sajt varje dag. Du kan helt enkelt fylla i vad du vill ha för lägenhet och sedan bevaka. När nya lediga lägenheter i Köping dyker in, så får du mail.

Inom vilket område i Köping vill du hitta hyreslägenhet?

I Köping så finns det flera trevliga områden. Du har bland annat centrala Köping samt att du även kan bo i utkanten.

Hur du tar dig till och inom Köping

Köping är placerad vid Mälarbanan och E18 samt att de även har en betydande hamn. Hit kan du enkelt ta dig på flera sätt. Du har en hel del kollektivtrafik, som körs av VL och av SJ. Bland annat flexlinjen samt landsbygdslinjer. Dessutom har SJ flera turer som varje dag passerar Köping.

Köping har mycket att se och göra

Köping har en hel att se och en hel del att göra. Givetvis måste det ju nämnas att det var här som tv-programmet ”I en annan del av Köping” spelades in.

Köping har en hel del badplatser, båtplatser, parker och naturområden. Sedan har du en hel del inom både kultur och historia. Bland annat har du stadens äldsta kvarter som är värt ett besök. Denna del överlevde den stora brand som härjade 1889. På Köpings brandmuseum kan du lära dig mer om bland annat just detta.

Du som gillar att spela golf, du kan bli medlem i Köpings golfklubb som ligger nära Valstaån. Sedan finns det andra saker att göra för dig som vill vara aktiv. Bland annat vandring, cykling och fiske.

Köping har även en egen kyrka, som byggdes på samma plats där Jämmertuna kyrka låg tidigare. Men då den sistnämnda brann ner under 1400-talet, så blev det att man byggde en annan under 1600-talet.

Missa inte heller att besöka Köpings musteri där det finns en mysig gårdsbutik. Sedan erbjuder Köping även mycket bra shopping samt en massa mer!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att leta efter lediga hyreslägenheter i Köping är inte bara enkelt, det är även tryggt att göra det hos BostadsPortal. När du ska hyra lägenhet i Köping, så är det ju viktigt att du känner dig trygg med den hyresvärd du väljer. Här hos oss så samlas det bara seriösa uthyrare. Dessutom är vår sajt i sig även den trygg att vistas på.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Kanske du länge har letat efter lediga lägenheter att hyra i Köping, men inte hittat exakt det du söker? Ett bra alternativ kan då vara att du hyr en lägenhet i Köping som är större än vad du behöver så att du kan hyra ut ett rum i denna lägenhet. Du kan alltså bli hyresvärd med utöver att bara vara en hyresgäst.

Leta lediga lägenheter i Köping på BostadsPortal

När du ska leta efter lediga hyreslägenheter i Köping så är BostadsPortal ett bra ställe att göra det på. Vår portal är till för både dig som söker bostad och för de som vill hyra ut. För att du ska få störst nytta av vår sajt, registrera ett konto hos oss. Du kan då enklare komma i kontakt med uthyrare samt lägga upp bostadsbevakning och mycket mer.

Kontakta oss på BostadsPortal för ytterligare information

Hos oss kan du hitta den perfekta lägenheten att hyra i Köping, bara genom att söka efter lediga alternativ. Skulle det vara så att du funderar på något eller har en fråga att ställa, då kan du ta kontakt med vår kundtjänst. Vi har även en bra sida med FAQ som du kan kika på om du vill.

Vi vill även passa på att önska dig ett stort lycka till i jakten på den rätta lägenheten i Köping.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA