Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Arboga

Lediga lägenheter i Arboga

25 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
25 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 128 m²
Brattberget-Strömsnäs, Västermovägen
9 686 SEK5 dagar sedan
2 rum lägenhet på 58 m²
Sturestaden-Nästkvarn-Höjen, Birgittagatan
7 794 SEK26 juni
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Arboga på BostadsPortal

Vill du hitta en bra hyreslägenhet i Arboga? Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Arboga som passar dig och dina behov. Arboga ligger vid Arbogaån i Västmanland och är en traditionell industriort.

Bor du i Arboga så har du även nära till Eskilstuna åt ena hållet och Örebro åt andra. Det är inte särskilt långt till Västerås heller. Sedan finns det även mindre orter nära som till exempel Köping .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Arboga

Du har flera bra bostadsalternativ att välja på i Arboga, inte bara lägenheter. Utöver hyreslägenhet i Arboga finns även hus att hyra så väl som du kan hyra stuga eller hyra rum i Arboga .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Arboga

Måste du snabbt få tag på en lägenhet i Arboga? Snabbaste sättet att få fram lediga lägenheter i Arboga är att använda snabbsökningen längst upp på sidan. Dock kommer du att få fram alla typer av bostäder på den sökningen. Det kan vara smartare att gå in på den avancerade sökningen där du kan filtrera mer. Det ökar chansen att hitta en lägenhet i Arboga som passar dina krav.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Du som vill hyra lägenhet i Arboga, du bör göra en avancerad sökning för att filtrera efter lägenheter. Under denna filtrering kan du även välja annat så att lägenheten matchar de krav du har. Bland annat kan du fylla i vad du max vill betala i hyra, hur många rum det ska finnas som minst eller hur många kvm lägenheten ska vara på.

Har du krav på att lägenheten ska ha balkong, tillgång till hiss eller att det ska vara tillåtet med husdjur, så kan du klicka i dessa alternativ med.

Använd dig av bostadsbevakning

Du kan söka efter lediga lägenheter i Arboga på egen hand, varje dag om du känner för det. Men för att du ska slippa göra det, eller slippa missa någon lägenhet, så använd dig av Bostadsbevakning . Du måste registrera dig för att kunna använda denna funktion. När du gjort det, gör då en avancerad sökning med filtreringar som matchar det du vill ha. Klicka i rutan med bostadsbevakning. Sedan får du mail, varje gång nya lediga lägenheter i Arboga kommer in.

Inom vilket område i Arboga vill du hitta lägenhet?

Du som vill bo i en hyreslägenhet i Arboga, du kan välja på områden som Prästgärdet , Brattberget-Strömsnäs , södra Arboga och västra Arboga .

Ta dig till Arboga

Att ta dig till Arboga eller härifrån är enkelt, då du har både E18 och E20 precis utanför. Du har även länsväg 249. Det går även bra att åka tåg, då Svealandsbanan börjar i Arboga. Den tar dig till Stockholm. Du har också Mälarbanan som passerar Arboga på sträckningen Örebro och Stockholm norr om Mälaren.

Även om Arboga flygplats ligger att par kilometer utanför staden så används den idag inte till persontrafik.

Saker du kan hitta på att göra i Arboga

Arboga har en hel del för dig att göra samt att det även finns gott om olika sevärdheter. Bland annat finns det ett häftigt robotmuseum, som är Sveriges enda. Det finns även andra museer, så som Arboga museum och Arboga bryggerimuseum.

I Arboga är det även varje år medeltidsdagar. Detta sker under slutet av sommaren, i augusti. Då är det flera dagar med aktiviteter som marknader, riddarspel och annat.

Gillar du att vara aktiv, så finns det en bra golfbana, fem minuter utanför stadskärnan. Du har även aktiviteter i form av cykling, vandring, paddla kanot och mycket mer.

Arboga har också en hel del vacker natur. Du kan bland annat kolla in olika naturreservat eller ägna dig åt fiske. Det på flera olika platser.

Hjälmare kanal är inte fel att åka på, eller gå längs med. Du har Hjälmare docka som är den perfekta utgångspunkten att upptäcka kanalen på.

Du har även en hel del sevärdheter utanför Arboga, då Västmanland är rikt på dessa. Det finns en hel del besöksmål värda att besöka.

Missa inte heller att gå på en föreställning på Arbogateatern eller besök Fredsskulpturparken. Du har även S:t Nicolai kyrka, som byggdes på 1100-talet.

Arboga har också många caféer, samt att de även har en egen glastillverkare, Götlunda glass. Du har även flera antikaffärer samt en kuriosabod. Passa även på att ta ett besök på Jädersbruks Herrgård. Det finns helt enkelt något för alla i denna stad.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att hyra lägenhet i Arboga och det ska också vara tryggt att leta upp lediga lägenheter i Arboga. Vi på BostadsPortal är ett tryggt och säkert val. Alla uthyrare här är seriösa så du kan även känna dig trygg i att hyra lägenhet i Arboga.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du söker efter en lägenhet i Arboga, så kanske du vill ha en som inte har så många rum men hittar bara de som har allt för många? Det du kan välja att göra då är att faktiskt hyra den där lägenheten med för många rum. För då kan du hyra ut ett rum eller två till andra .

Använd dig av BostadsPortal - enkelt att hitta en ledig lägenhet i Arboga

Gör det enkelt för dig själv att hitta en bra hyreslägenhet i Arboga. Använd dig av BostadsPortal. Se till så att du registrerar dig här hos oss. För det underlättar när du bland annat ska göra en bostadsbevakning eller ta kontakt med uthyrare.

BostadsPortal en trygg och säker sajt som listar lediga lägenheter i Arboga, så väl som i andra orter och städer. Vi listar även andra bostadsalternativ med.

Har du frågor kring något eller vill veta mer om oss, kolla då vår sida med FAQ. Om du inte hittar vad du söker där, så ta kontakt med oss direkt, via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill önska dig lycka till i jakten på en riktigt bra lägenhet i Arboga!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA