Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Nacka

Hyresbostäder i Nacka

31 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
31 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 22 m²
Nacka, Alphyddevägen
6 526 SEKIgår
3 rum lägenhet på 80 m²
Nacka, Alphyddevägen
18 400 SEK4 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Nacka

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Nacka på BostadsPortal

Nacka är en del av Stockholms tätort och är beläget ungefär 5 km från Stockholms centrala delar. Om du föredrar att bo strax utanför stadskärnan kan Nacka vara ett utmärkt alternativ för dig. Här på vår plattform kan du hitta lediga bostäder i Nacka.

När du står på Skeppsbron i centrala Stockholm och riktar din blick österut, kan du skåda Nacka. Detta område har en förtrollande skönhet och är perfekt placerat mellan den vackra skärgården och den pulserande storstaden.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Nacka

Du som vill hyra bostad i Nacka, fundera lite på vad det är du är ute efter. Föredrar du att hyra en lägenhet , eller kan du tänka dig att hyra ett hus i Nacka ? Att hyra stuga eller hyra rum i Nacka finns även det som alternativ.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Nacka

Om du letar efter en bostad i Nacka har du två olika sökalternativ att välja mellan. För det första erbjuder vi en snabbsökningsfunktion som består av en enkel sökruta. Denna funktion ger dig en översikt över alla tillgängliga bostäder i den ort eller stad du söker efter.

Om du föredrar att göra en mer detaljerad sökning för att hitta lediga bostäder i Nacka, kan du använda vår avancerade sökfunktion. Där kan du filtrera dina resultat på olika sätt och anpassa din sökning enligt dina specifika preferenser.

Filtrering på olika sätt med avancerad sökning

Om du letar efter en bostad i Nacka och har specifika krav på hur den ska vara, är det klokt att använda våra filtreringsalternativ för att få de bästa sökresultaten. Genom att använda filter kan du anpassa din sökning efter dina exakta önskemål. Du kan specificera hur många rum du vill att bostaden ska ha så väl som ange den önskade storleken i kvadratmeter. Du kan söka efter bostäder avsedda för studenter, seniorer eller andra specifika grupper samt filtrera efter bostäder med balkong, hiss eller parkeringsmöjligheter.

Välj att göra en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Nacka

Vi erbjuder pålitlig hjälp för att enkelt övervaka lediga bostäder i Nacka, vilket gör att du slipper dagliga sökningar. Genom att registrera dig får du tillgång till vår smidiga Bostadsbevakningsfunktion , som du hittar under den avancerade sökfunktionen.

När du väljer att bevaka din sökning ser vi till att du håller dig uppdaterad och informerar dig via e-mail varje gång det dyker upp nya lediga bostäder i Nacka.

Inom vilket område i Nacka vill du hitta bostad?

Nacka har flera bra områden som Nacka och Nacka Östra . Du har också Boo eller i Saltsjö-Duvnäs .

Så kan du ta dig till Nacka

Det finns flera effektiva transportmöjligheter som kopplar samman Nacka med omgivande områden. Hela kommunen genomkorsas av länsväg 222, vilken ansluter till viktiga vägar såsom Södra länken, länsväg 260 och länsväg 228. Dessutom erbjuds lokaltrafik genom Saltsjöbanan, en pendeltågslinje som sträcker sig mellan Slussen i Stockholm och Solsidan samt Saltsjöbadens station.

Vad du kan hitta på att göra i Nacka

Nacka är en idealisk plats där stadsmiljön möter den vackra skärgården. Här har du möjlighet att utforska både Nacka och Stockholms city , vilket ligger inom bekvämt räckhåll.

Nacka har en rad intressanta platser och sevärdheter att erbjuda. Till exempel kan du besöka Nacka Strand, där Sveriges första funkisbostäder vid Kvarnholmen och Storängen från början av 1900-talet finns att beundra. Andra charmiga sevärdheter inkluderar Erstavik och Svindelvik herrgårdar samt Nyckelvikens historiska sommarnöjespark, som erbjuder en kombination av djur, växthus, café, grillmöjligheter och ett naturreservat.

För en annan kulturell upplevelse kan du ta tåget via Saltsjöbanan till Saltsjöbaden , en pärla strax utanför stadskärnan. Här hittar du en välbevarad villaomgivning med en rik kulturhistoria som har varit hem åt många konstnärer. Olle Nymans ateljé och Grünwaldska Villan vid strandpromenaden i Saltsjö-Duvnäs är exempel på platser med stark konstnärlig anknytning.

Nacka fungerar också som en utmärkt bas för att utforska Stockholms skärgård. Du kan besöka Bullerö, ett naturreservat och fågelskyddsområde som en gång ägdes av Bruno Liljefors. Här finns fortfarande hans gäststuga och ateljé, och ön har även varit en källa till inspiration för konstnärer som Anders Zorn och Albert Engström. En annan trevlig utflyktsmöjlighet är Björkö i Mälaren, där du kan besöka en av Sveriges första städer, Birka.

För shoppingentusiaster är Nacka Forum ett av Sveriges största köpcentrum och erbjuder ett brett utbud av butiker. Dessutom kan du bege dig in till Stockholm city, där du kommer att hitta ett brett utbud av sevärdheter, inklusive museer, nöjesparker som Gröna Lund och mycket mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en bostad i Nacka på vår plattform kan du vara helt säker och trygg med att använda våra tjänster. Dessutom kan du känna dig trygg när du hyr en bostad i Nacka via någon av våra uthyrare, eftersom vi noggrant väljer ut och samarbetar med seriösa aktörer.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har letat efter en bostad i Nacka under en tid, men ännu inte hittat exakt vad du söker, kan det vara en bra idé att överväga att leta efter en större bostad som uppfyller dina övriga kriterier. Genom att göra det kan du överväga att hyra ut ett rum till en annan person om du vill ha extra hjälp med hyreskostnaderna.

BostadsPortal – för dig som vill få tag på en bostad i Nacka

För en smidig och effektiv sökning efter lediga bostäder i Nacka, är det starkt rekommenderat att använda BostadsPortal. För att dra full nytta av våra tjänster, se till att registrera dig hos oss, vilket ger dig tillgång till en rad smarta funktioner, inklusive Bostadsbevakning .

På vår plattform kan du öka efter lediga bostäder i Nacka, som lägenheter , rum , stugor och hus som är till uthyrning .

Om du har frågor eller behöver stöd, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Dessutom kan du utforska vår FAQ-sida för att se om du hittar svar på vanliga frågor.

Vi önskar dig lycka till med din sökning och tror att du snart kommer att hitta en lämplig bostad i Nacka med vår hjälp!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA