Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Nacka

Lediga lägenheter i Nacka

10 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
10 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 30 m²
Nacka Östra, Edinsvägen
4 011 SEKIgår
1 rum lägenhet på 28 m²
Nacka, Nya Gatan
14 950 SEKIgår

Liknande annonser i Nacka

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Nacka på BostadsPortal

Nacka är en del av tätorten Stockholm och ligger cirka 5 km från centrala Stockholm. Föredrar du att bo en mitt utanför centrala staden så kan Nacka vara ett riktigt bra alternativ. Här hos oss kan du hitta lediga lägenheter i Nacka. Nacka kan ses, om du ställer dig på Skeppsbron i Stockholm och blickar österut. Denna kommundel är vacker och ligger mitt i mellan skärgården och storstaden.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Nacka

Vill du hitta en hyreslägenhet i Nacka eller kan du tänka dig ett annat boende? Här hos oss finns det andra bra bostadsalternativ som att hyra hus , hyra stuga och hyra rum i Nacka .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Nacka

Du som vill leta efter en lägenhet i Nacka, du har två sätt du kan söka på! Dels har vi en slags snabbsökning. Den består bara av en enkel sökruta och ger dig alla lediga bostäder i den ort eller stad du söker på. Vill du helst bara söka lediga lägenheter i Nacka så ska du göra en avancerad sökning där du kan filtrera på flera sätt.

Använd avancerad sökning och filtrera din sökning för att hitta en lägenhet i Nacka

Du som vill hyra lägenhet i Nacka vill säkert att denna lägenhet ska vara på ett visst sätt. Då kan det vara bra att göra en filtrerad sökning så att du får ett bra sökresultat. Du kan nämligen filtrera din sökning på olika sätt. Bland annat kan du fylla i hur många rum den ska ha, eller hur många kvadratmeter som lägenheten ska vara på.

Andra filtreringsmöjligheter du har är att söka efter lägenheter som är för studenter, eller för seniorer. Lägenheter som har balkong, eller hiss eller parkering kan du också söka fram på detta sätt.

Bostadsbevakning hjälper dig att hitta en hyreslägenhet i Nacka

Här hos oss kan du få bra assistans att hålla koll på lediga lägenheter i Nacka, så att du slipper göra nya sökningar varje dag. Om du registrerar dig så kan du använda dig av Bostadsbevakning . Denna knapp finns under den avancerade sökningen. Väljer du att din sökning ska bevakas, så ser vi till att hålla koll och mailar dig varje gång det dyker upp nya lediga lägenheter i Nacka.

Inom vilket område i Nacka vill du hitta lägenhet?

Du kan välja att bo mitt i Nacka, eller så kan du bo i Nacka Östra , bland annat då i Boo eller i Saltsjö-Duvnäs .

Hur du tar dig till Nacka och härifrån

Det finns många vägar som leder till och från Nacka. Bland annat genomkorsas hela kommunen av länsväg 222, som ansluter till bland annat Södra länken, länsväg 260 och länsväg 228. Sedan finns även lokaltågslinjen Saltsjöbanan som då går mellan Slussen i Stockholm och Solsidan respektive Saltsjöbadens station. En tunnelbana håller på att byggas nu som ska gå ut till Nacka.

Många aktiviteter och sevärdheter i Nacka

Nacka ligger perfekt, där storstaden möter skärgården. Du har dels Nacka att upptäcka, dels Stockholm City som ligger nära.

Nacka i sig har en hel del att se. Till exempel så finns Nacka Strand. Där ligger Sveriges första funkisbostäder vid Kvarnholmen och Storängen . Villorna som ligger där är från tidigt 1900-tal.

Andra trevliga sevärdheter är Erstavik och Svindelvik herrgårdar. Ta dig också till Nyckelvikens historiska sommarnöjespark. Där finns djur, växthus, café och grillning. Dessutom är det ett naturreservat.

En annan sak du kan göra är att ta dig till Saltsjöbaden, via Saltsjöbanan, som är en pärla belägen precis utanför stan. Här finns det bland annat en gammal villabebyggelse. Detta område har en mycket rik kulturhistoria. Här har nämligen många konstnärer bott. Vid strandpromenaden i Saltsjö-Duvnäs ligger Olle Nymans ateljé samt Grünwaldska Villan, där Isaac Grünewald bodde en gång i tiden.

Vill du ta dig ut i Skärgården så är Nacka en perfekt utgångspunkt. Du kan då bland annat åka ut till Bullerö som är ett naturreservat och ett fågelskyddsområde. En gång i tiden så ägdes denna ö av Bruno Liljefors och hans gäststuga och ateljé finns kvar. Även Anders Zorn och Albert Engström har vistats en hel del på denna ö.

En annan trevlig ö är Björkö , i Mälaren, där du kan se en av Sveriges första städer, Birka.

Gillar du att shoppa så har du Nacka Forum som är ett av Sveriges största köpcentrum. Där hittar du det mesta du kan tänkas behöva.

Du kan även ta dig in till Stockholm City som i sig har en hel del sevärdheter med. Allt från en massa museer till Gröna Lund och en massa mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska leta efter en lägenhet i Nacka hos oss, du kan känna dig helt trygg och säker på våra sidor. Sedan vill vi även säga att du kan vara trygg i att hyra lägenhet i Nacka via någon av våra uthyrare då de alla är seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du sökt efter en hyreslägenhet i Nacka ett tag, men inte fått fatt på exakt vad du letat efter, kolla då om du kanske kan hitta en större lägenhet som matchar dina andra krav. För då kan du hyra ut ett rum till någon om du vill ha extra hjälp med hyran.

BostadsPortal – gör det enklare för dig hitta en lägenhet i Nacka

Du som vill att det ska vara enkelt att söka efter lediga lägenheter i Nacka, du bör definitivt använda dig av BostadsPortal. Du bör se till att registrera dig hos oss, så att du kan få tillgång till alla smarta funktioner, som till exempel Bostadsbevakning .

Här på våra sidor kan du söka efter en lägenhet i Nacka så väl som du kan hitta rum , stugor och hus i Nacka som hyrs ut .

Skulle det vara så att du vill ställa en fråga, kontakta då vår kundtjänst. Du kan även testa och se om du hittar svaret på vår FAQ-sida.

Vi hoppas och tror att du snart ska ha hittat en passande lägenhet i Nacka med oss, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA