Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Partille

Hyresbostäder i Partille

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum6 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 71 m²
Partille, Västra Annebergsvägen
8 726 SEK3 dagar sedan

Liknande annonser i Partille

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Partille på BostadsPortal

Partille fungerar som centralort och är en av de kommundelar som utgör Partille kommun, och den ingår även som en del av den tätbebyggda regionen Göteborg . Du som vill hyra bostad i Partille, du har hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Partille.

När du bor i Partille har du som sagt nära in till Göteborg, men det är inte heller långt till Lerum , Floda och Alingsås . Du har även ganska korta avstånd till Kungälv åt ena hållet och Kungsbacka åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Partille

Idag går det att hyra olika typer av bostäder. Det innebär att den bostad i Partille du hyr kan vara en lägenhet , en stuga eller ett hus . Du kan också hitta rum för uthyrning i Partille .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Partille

Önskar du att snabbt hitta alla lediga bostäder i Partille? Då kan du använda sökfunktionen högst upp på sidan. Det är enkelt, skriv bara " Partille " och tryck på Enter. Därmed kommer du att få en översikt över alla lediga bostäder i Partille. Om du har specifika kriterier eller krav för den bostad du letar efter, kan du istället gå vidare till den avancerade sökningen för att finjustera dina resultat.

Sökning och filtrering som möter dina krav

När du letar efter en bostad att hyra i Partille är det troligt att du har specifika önskemål och krav. Om du har preferenser som rör antal rum eller storlek på bostaden, kan du använda filtreringsalternativ för att förenkla sökprocessen. Genom dessa filter kan du söka efter olika attribut som hjälper dig att hitta den perfekta bostaden.

Till exempel kan du ange den maximala hyreskostnaden du är beredd att betala, eller om du föredrar att bostaden har en balkong eller tillåter husdjur. Detta gör det möjligt att skräddarsy din sökning och hitta en bostad som uppfyller dina specifika önskemål.

Välj att göra en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Partille

När du registrerar dig hos oss, får du möjlighet att dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst . Denna funktion är särskilt användbar om du inte vill ägna varje dag åt att söka efter lediga bostäder i Partille på egen hand. Istället kan du enkelt skapa en filtrerad sökning som matchar dina exakta krav och preferenser.

Genom att aktivera Bostadsbevakningen kommer vi att skicka dig e-postmeddelanden varje gång en ny ledig bostad i Partille dyker upp som uppfyller dina kriterier. Detta gör processen bekväm och effektiv, så att du inte missar några potentiella boendealternativ.

Inom vilket område i Partille vill du hitta bostad?

Du kan välja att bo in centrala delarna av Partille eller så väljer du att bo i Ugglum eller Mellby .

Ta dig till Partille

Att åka till Partille är enkelt eftersom att genom dess kommun går E20. Du har även möjlighet att åka tåg eftersom Västra stambanan även den går igenom hela kommunen.

Upplev vad Partille har att erbjuda

Partille är kanske inte så stort, men det finns ändå en hel del att uppleva och upptäcka. Du kan till exempel ladda ner en app och gå en egen kulturvandring. Appen i sig togs fram av Partille kommun tillsammans med Partille hembygdsförening och Partille kyrka.

I östra Partille finns det flera intressanta platser, väl värda ett besök. Se även till att kolla in Jonsered, som är ett gammalt brukssamhälle med en mängd röda tegelfabriker. Jonsereds brukssamhälle utgör en av de mest välbevarade industriella miljöerna från andra halvan av 1800-talet i Sverige. Samhället behåller än idag tydliga spår från den period då Jonsered var ett globalt industricentrum.

År 2011 öppnades museet "Ett hem i Jonsered" vid Jonsereds fabriker. Som besökare får du möjlighet att stiga in i en arbetarbostad som typiskt kunde ha sett ut i Jonsered under 1800-talet. Museet är beläget i huslängan Nye Gården, strax till vänster innanför Porthuset. Denna huslänga uppfördes på 1840-talet och fungerade som bostäder åt fabrikens arbetare.

I Jonsered finns det även en grön oas i form av Jonsereds Trädgårdar. Där finns det fyra trädgårdskvarter du kan strosa runt mellan, gratis. Trädgården i sig är en slags fri tolkning av den park som låg på samma plats under 1800-talet.

I den historiska byn Lexby kan du uppleva en bevarad oskiftad bymiljö med sina gårdshus, smedja, fårhagar och en välskött fägata, allt inom ett välbevarat kulturlandskap. Här sträcker sig en kulturstig genom området, som ger besökare möjlighet att fördjupa sig i bygdens natur och historia. Dessutom är odlarföreningen aktiv i området och nyttjar växthus och mark för ekologisk odling. Mitt i byn står Olles hus. Den årliga skördefesten och familjedagen drar tusentals besökare till Lexby, och det är ett evenemang du inte bör missa.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder BostadsPortal för att hitta en lämplig bostad att hyra i Partille, kan du vara försäkrad om att vår plattform prioriterar säkerheten och tillförlitligheten. Vi samarbetar med ansvarsfulla uthyrare, vilket innebär att du kan ha full förtroende för att hyra en bostad i Partille via vår tjänst.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du sökt efter lediga bostäder i Partille utan att hittat det perfekta alternativet? Kanske du stöter på bra bostäder, men de är större än vad du behöver? En smart alternativ lösning är att överväga att hyra ändå! Du har möjligheten att hyra ut ett av de rummen som du själv inte använder.

BostadsPortal – hitta en bra bostad i Partille

Hos BostadsPortal samlar vi både uthyrare och de som söker bostäder på en och samma plats, vilket gör det enkelt att söka efter lediga bostäder i Partille på ett tryggt och säkert sätt. För att göra din upplevelse ännu smidigare och dra nytta av extra funktioner, rekommenderar vi att du registrerar dig hos oss.

Om du har några frågor, börja med att kolla in vår FAQ där vanliga frågor har tydliga svar. Du kan också alltid kontakta vår vänliga kundtjänst för hjälp och support. Vi önskar dig lycka till i din sökning efter en bostad i Partille.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA