Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Alingsås

Hyresbostäder i Alingsås

11 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum7 rum
11 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 77 m²
Nygård-Nolby, Vintergatan
7 884 SEK5 dagar sedan
7 rum hus på 200 m²
Alingsås, Böstebacken
20 700 SEK17 juni

Liknande annonser i Alingsås

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Alingsås

Alingsås, belägen i Västra Götaland är en mycket trevlig småstad även känd som caféstaden eller potatisstaden. Om du är på jakt efter en bostad i Alingsås, så har du en hel del att välja på. Du behöver bara söka efter lediga bostäder i Alingsås här på BostadsPortal.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Alingsås

Du som vill hitta lediga bostäder i Alingsås du kan välja mellan att hyra lägenhet i Alingsås eller att hyra ett helt hus i Alingsås . Det finns flera passande bostadsalternativ inom hyresrätter. Du kanske ska flytta hit på grund av att du fått jobb, eller är det första bostaden? Oavsett så finns det en bostad i Alingsås som passar alla.

Alingsås har det du behöver

När du hyr en bostad i Alingsås, så kan det vara bra att veta att du kan hitta allt du behöver i denna stad. Bland annat har de ett eget lasarett och vårdcentraler. Det finns flera små livsmedelsbutiker, samt lite större Ica Maxi.

Annat som finns är föreningsliv samt att det finns gott om kultur. Du har bibliotek, idrottsanläggningar med mera. Handboll är en av de större sporterna i denna stad. Kanske du vill satsa på att lära känna nya människor i Alingsås? Då är det perfekt att gå med i en förening eller börja med en sport.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Alingsås

Om det är så att du vill hyra bostad i Alingsås och att det ska gå snabbt att hitta något, använd då BostadsPortals sökfunktion. Detta är ett enkelt sätt att hitta bra alternativ av hyresrätter att hyra i Alingsås. Sedan är sökfunktionen i sig mycket smidig att använda.

Sökfunktionen har en smart filtrering

Lättaste sättet att hitta en bostad i Alingsås att hyra som motsvarar de krav du har, är att välja att använda dig av sökfunktionen. Där kan du nämligen filtrera efter dina egna önskemål och krav. Klicka bara i de saker du vill ha med. Du kan bland annat välja minsta hyresperiod, minsta eller max antal rum samt en hel del annat.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Alingsås

BostadsPortal har även Bostadsbevakning . Du fyller då i vad för bostad i Alingsås du vill hyra, samt dina krav. Sedan får du ett mail då det kommer in matchande lediga bostäder i Alingsås. Du kan då välja att kontakta uthyraren så att du får komma och titta på bostaden.

Inom vilket område i Alingsås vill du hitta bostad?

Alingsås är en mindre stad med många möjligheter. Denna ort ligger vid sjöarna Gerdsken och Mjörn. Du kan bo både i centrum så väl som en bit utanför. Alingsås ligger dessutom nära stora städer så väl som mindre orter.

Fantastiska Alingsås

Alingsås är en mysig stad som ligger i Västra Götaland . Har du en bostad i Alingsås, så kan du även enkelt ta dig vidare till Göteborg , det med tåg eller buss. Denna stad är även känt som caféstaden, tack vare att det finns många av dessa. Sedan benämns Alingsås även som potatisstaden ibland. Detta beror på att här bodde en gång i tiden Jonas Alströmer, som var den som gjorde potatisen populär i Sverige. förövrigt så firar man varje år i Alingsås både Jonas och potatisen, med en potatisfestival.

Läge och transport

Alingsås har ett bra läge så att hyra en bostad i Alingsås kan vara riktigt smart, og perfekt om du inte vill bo i en alltför stor stad. Du har nära till Göteborg , så väl som till mindre orter som Vårgårda och Herrljunga . Alingsås genomkorsas även av E20, väg 180 samt västra stambanan.

Närmaste flygplats är Landvetter om du behöver ta flyget någonstans. Det är enkelt att ta dig dit!

Nöjen och sevärdheter

När du hyr bostad i Alingsås, se till att ha kul och ge dig ut och se dig omkring. I Alingsås finns en hel del att göra. Dels finns det som tidigare nämnt många caféer här att fika på. Dessutom brukar det hållas guidade fikavandringar.

Sedan finns gott om fin natur i denna stad och du kan ägna dig åt att paddla, cykla, vandra och mycket mer.

I staden finns även en hel del för dig som gillar att ägna dig åt shopping. Själva centrum har många fina butiker, många av dem i vackra trähus. Sedan finns även många fina innergårdar och små gator. Mitt i centrum hittar du gallerian Storken som har ett 30-tal butiker. Strax utanför stadskärnan finns affärshuset Vimpeln samt Bolltorps handelsområde.

Alingsås har flera fina grönområden, bland annat Nolhaga. Där finns även Nolhaga slott. Utanför Alingsås har du Gräfsnäs, där det även finns en slottsruin och en park.

Sedan finns även nöjen i form av restauranger, hotell, nattklubb och bowling.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Ibland är det så att de bostäder i Alingsås inte alltid matchar vad du söker. Du kan då hyra något större och sedan välja att hyra ut ett rum . Det via BostadsPortals smarta verktyg.

Enkelt att hyra bostad i Alingsås via BostadsPortal

Om du känner att Alingsås är en stad du vill bo i, så kan det vara bra att söka fram alla lediga bostäder i Alingsås. Du kan på ett enkelt sätt hitta en bostad i Alingsås att hyra. Att använda dig av BostadsPortal är tryggt samt att du även kan få fram en mängd bra bostadsalternativ.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig helt trygg i att använda dig av BostadsPortal för att söka efter lediga bostäder i Alingsås. Här finns seriösa uthyrare samt att du alltid kan kontakta oss om det är något du vill ha hjälp med.

Om du har frågor eller behöver hjälp så kan du med fördel vända dig till vår support, eller läsa våra olika FAQ som vi har på denna sida. Ett tips är att du registrerar dig, för att underlätta ditt sökande efter en lämplig bostad.

Du kan hos oss hitta en mängd bra bostäder i Alingsås att hyra, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA