Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Alingsås

Lediga lägenheter i Alingsås

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 42 m²
Ängabo, Stockslyckevägen
4 176 SEK2 dagar sedan
3 rum lägenhet på 92 m²
Sörhaga-Centrum, Hallbovägen
12 900 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Alingsås

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta lediga hyreslägenheter i Alingsås på BostadsPortal

Härliga sjöar och vackra parker. Skön natur och charmiga promenadstråk. Alingsås har mycket att erbjuda på alla plan. En enastående stad som imponerar.

Oavsett om du är ute efter att hyra i första- eller i andrahand så finns en mängd av spännande möjligheter just för dig i Alingsås.

Snabbt och smidigt att leta efter ledig hyreslägenhet i Alingsås

Utforska alla sökmöjligheter och proffsiga tjänster som BostadsPortal erbjuder både för dig som hyresgäst och för dig som är intresserad av att bli hyresvärd.

Hitta snabbt det du söker genom att ange de kriterier du har. Vi erbjuder ett enkelt men brett söksystem som gör att du på ett smidigt sätt kan hitta precis det du önskar. Lär dig att söka på bästa sätt för bästa resultat.

Utforska olika bostadstyper i Alingsås

Alingsås genomkorsas av E20 och västra stambanan vilket ger goda transportmöjligheter. Vackra sjöar, ett rikt friluftsliv och med en hel rad caféer i den mysiga stadskärnan gör staden till Sveriges caféstad och en attraktiv plats att bo på.

Ta steget att leta efter de boendealternativ som passar dig bäst. En villa i förort eller en stuga i skogskant kanske lockar mer än en lägenhet nära stadskärnan just nu, eller tvärtom. BostadsPortal har sökmöjligheter som tar dig till flera olika hyresbostäder . Marknaden är enorm och har oftast något att erbjuda alla smaker.

Hitta lägenhet i Alingsås med hjälp av bostadsbevakning

Ibland behövs en hjälpande hand för att försäkra sig om att ta tillvara på alla möjligheter som dyker upp. Då passar en bostadsbevakning perfekt!

BostadsPortal erbjuder denna tjänst som innebär att du registrera din mail och fyller i dina kriterier vid sökfunktionerna på vår hemsida. Därefter skapas en bevakning så att alla matchande lägenheter meddelas direkt via mail. Ännu bättre är, att du även kan registrera flera bevakningar för att få ännu fler erbjudanden på flera lediga lägenheter i Alingsås.

Fina områden med naturskön känsla, det finns något för alla i Alingsås

Vackra parker omger den sköna staden och de erbjuder ett fint läge vid den vackra sjön Mjörn och en närhet till lekparker och fina koloniträdgårdar. Som en vacker oas att njuta av!

Denna sjöstad ligger mitt i navet av både tåg och bussar som kan ta dig till de stora omkringliggande städerna Göteborg , Skövde och Borås . Det är dessutom cykelavstånd till de allra flesta arbetsplatser i Alingsås med omnejd. Ett drömläge för den som pendlar.

Utsiktstornet ger en häftig upplevelse för hela familjen och likaså Nolhaga upplevelsebad där ni kan ha roligt tillsammans och dit du även kan gå och njuta av de mer lugna delarna med bassänger och spa.

Shoppa loss i de mysiga butikerna bland kullerstensgator och färgglada hus som stadskärnan har att erbjuda. Vill du ha mer så ta ett besök bland utkantens välkända varuhuskedjor.

Hitta din fritid i Alingsås

Vid ett av landets mäktigaste fält, Brobacka naturreservat, kan du få ro ända in i själen och slås av den fantastiska naturen bland jättegrytor, vandringsleder och en härlig utsikt.

Detta är inte det enda naturreservatet utan utbudet är stort så utforska dess olika platser som alla har olika sköna upplevelser att erfara.

I övrigt erbjuds skridskor, bowling, golf, mountainbike och mycket mer för den träningssugna.

Med både ett stort sjukhus samt ett nytt djursjukhus ges trygghet till både människor och djur. En hel del omkringliggande vårdcentraler och tandvård erbjuds förstås också.

Alingsås tre värdeord engagemang, öppenhet och respekt präglar kommunens förskolor, skolor och gymnasium. Ett stort utbud med en trygg värdegrund erbjuds här.

Utforska BostadsPortals trygga och smarta tjänster

Med juridiskt utfärdade kontrakt och trygga processer som vilar på lagen om GDPR, gör dig både säker och trygg. Detta är grunden i vår vägledning för dig som söker bostad.

Med en gedigen erfarenhet av bostadsförmedling, kombinerat med en säkrad bostadsprocess från start till slut så kan du lita på att du är i trygga händer när du letar efter lediga lägenheter tillsammans med BostadsPortal.

En komplett profil ökar dina möjligheter

Skapa goda och hållbara kontakter med hjälp av en komplett profil. Desto mer information som finns i din profil, desto fler hyresvärdar lockas till att vilja skapa en seriös kontakt. En kontakt som kan leda till just ditt perfekta boende.

Ta chansen till din drömlägenhet i Alingsås även om den är för stor

Konkurrensen är hård och det kan ibland vara klurigt att få exakt det man önskar. Då drömlägenheten dyker upp så spelar det ingen roll att den är stor. Ta chansen! Du kan alltid hyra ut delar av den för att finansiera överflödiga kvadratmeter.

BostadsPortal erbjuder digitala tjänster till dig som hyresvärd. Allt ifrån gratis annonsering och en fördelaktig marknadsföring, till extra många sökfunktioner och säkra kontaktvägar med hyresgäster och boendesökande.

Med alla fördelaktiga tjänster och en trygg process så tillkommer en professionell kundsupport som kan stötta och vägleda, samt en trygg och säker kontaktväg med blivande hyresgäster via ett privat meddelandesystem.

Därför ska du välja Alingsås

Ett skäl för ögat är definitivt ett argument och det är vackra Säveån som ringlar sig vackert genom trästaden och passerar ut i flera parker och förgyller därmed hela stadskärnan, för att sedan mynna ut i de stora sjöarna där den magiska landsbygdens skog och mark breder ut sig.

Här finns det i sin tur mängder av upplevelser att upptäcka för precis alla smaker och viljor.

Den välkända Gotaleden är ett privilegium, där du vandrar genom fyra kommuner för att sju mil senare gå i mål i Alingsås. Ledens syfte är att upptäcka alla fantastiska sevärdheter längs med vägen och den är uppdelad i nio etapper vilka du enkelt kan nå med pendeltåg.

Låt Alingsås bli en del av din framtid med hjälp av BostadsPortal

Det är tryggt att använda sig av BostadsPortal. Genom säkra processer hjälper vi dig med noggrant granskade bostadsannonser, kontrollerade hyreskontrakt och pålitliga kontakter. Välj och vraka bland äventyrsbad och fascinerande parker, från potatisfestival till härliga friluftsaktiviteter.

Det går utan tvekan att hitta något för alla så välkommen att söka efter just din drömplats att bo på i Alingsås!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA