Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Skövde

Lägenheter att hyra i Skövde

72 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
72 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
2 r. · Lägenhet · 59 m²
Skövde, Storegårdsvägen
Välkommen till denna trevliga två-rums lägenhet som ligger på det familjära bostadområdet Storegår
6 timmar sedan
6 713 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Skövde på BostadsPortal

Hos BostadsPortal har vi ett stort utbud av lediga lägenheter i Skövde. Bostäder för allas smaker helt enkelt! Hos oss har du möjligheten att hitta lediga lägenheter i Skövde.

Hos BostadsPortal finner du hyresbostäder i typerna lägenhet , rum , hus och stuga .

Är du ute efter en mer specifik hyresbostad? Vi har också ett stort utbud av studentbostäder , studentlägenheter, rum hos rumskompis och möblerade lägenheter .

Är du öppen för andra förslag än hyreslägenheter i Skövde?

Är du på jakt efter en ledig bostad att flytta in i? Om du inte är petig och behöver inte vara just lägenhet du ska bo? Så kan du utforska vår urval av hus i Skövde , rum i Skövde , stuga i Skövde .

Utforska fina Skövde

Fina Skövde är en stad där du har nära till allt. Med snabbtåget är du endast en timme från Göteborg och två timmar från Stockholm .  Är du student och ska läsa på Högskolan i Skövde? Du har bara ett par minuter till tåg och busstationen. Njut av en härlig promenad eller picknick på Helénsparken.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Skövde

Hos BostadsPortal har du genom att skapa ett konto enkel och smidig tillgång till många hyresbostäder. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta en ledig hyreslägenhet i Skövde.

Precisera din sökning med vår filtreringsmöjlighet

Precisera din sökning genom att använda dig av filtreringsmöjligheterna på vänstra sidan. Du kan tex. välja att filtrera efter vilken bostadstyp du önskar, hur många kvadratmeter det ska vara, samt pris. Vi har gjort det smidigt att hitta en ledig lägenhet du söker. Genom att filtrera och aktivera tjänsten Bostadsbevakning så har du lättare att hitta just det du söker.

Skapa Bostadsbevakning och hitta samtidigt lägenhet i Skövde.

Bostadsbevakning har gjort det enkelt att hitta just din lediga lägenhet i Skövde. Aktivera överst vänstra sidan i den orangea boxen med ett enkelt swipe. Nu kan du du bara luta dig tillbaka och njuta av allt annat, samtidigt som du vet att vi automatiskt skickar ett mail så fort vi fått syn på det du är ute efter.

Känn dig trygg när du söker lägenhet i Skövde

Hos BostadsPortal så är det viktigt att du känner dig trygg hos oss, vår kundservice säkerhetsgodkänner nämligen alla bostadsannonser innan det går online på hemsidan. Så på grund av ovanstående, så kan du lugnt och tryggt kontakta hyresvärden via telefon eller via vårt meddelandesystem.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli hyresvärd

Har du hittat den perfekta lägenheten i Skövde? Men har större kvadratmeter än det du är på jakt efter? Inga problem, hyr den, vi löser dig smidigt och enkelt hos oss. Om du hyr en större lägenhet, så kan kan ett alternativ vara att du hyr den och samtidigt blir hyresvärd och hyr ut de rum du inte har planer om att bruka. Hos oss på BostadsPortal hittar du din potentiella hyresgäst helt gratis.

Kolla in våra gratis tjänster

För att göra det ännu mer simpelt, så kan du använda dig av våra gratistjänster. Vi har både utvecklat ett digitalt hyreskontrakt och digitalt besiktningsprotokoll som du kan använda till både kontroll av inflyttningsbesiktning och utflyttningbesiktning .

Vi vill gärna hjälpa! - Har du frågor eller önskar mer svar?

Har du frågor eller önskar ha mer information, så är du välkommen till att kontakta vår kundservice måndag till fredag i tidsrummet 09:00 - 15:00, på mail eller via messenger. Vi är här för att hjälpa dig hitta din perfekta lägenhet! Du önskas all lycka med att hitta en ledig lägenhet.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktning
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA