Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Skara

Lediga lägenheter i Skara

40 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
40 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1,5 rum lägenhet på 42 m²
Norra Skara, Rådhusgatan
6 500 SEK10 juli
Sida1av 3

Liknande annonser i Skara

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Skara på BostadsPortal

Skara är en tätort som ligger i Västra Götaland. Denna stad är dessutom biskopssäte för Skara stift. Bor du i Skara så har du även nära till Lidköping , Falköping , Skövde , Vara , Mariestad och Axvall . Att hyra lägenhet i Skara är inte fel, då det är en väldigt mysig stad att bo i.

Är det så att du vill hitta lediga hyreslägenheter i Skara så kan du börja med att göra en sökning här hos oss på BostadsPortal. Du kan välja hur specifik du vill vara i din sökning. Att använda dig av vår sajt är både tryggt och säkert. Registrera dig gärna!

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Skara

Om du är ute efter att hitta en bra lägenhet att hyra i Skara, så fundera på om du vill ha ett förstahandskontrakt eller om det går lika bra att hyra i andra hand. Sedan finns det även andra bostadsalternativ än bara lägenheter i Skara. Du kan välja att hyra ett hus , en stuga eller ett rum om du föredrar det.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Skara

Om du vill att det ska gå snabbt att hitta en hyreslägenhet i Skara, så gör då en enkel sökning på staden, utan att filtrera. Här på BostadsPortal listar vi alla lediga hyreslägenheter i Skara så att du kan se vad du har att välja på. Du bör fundera på vad för typ av lägenhet du vill ha, hur stor den ska vara och om den ska ligga nära jobbet, barnens skola eller annat.

Hitta en hyreslägenhet som passar dina önskemål och krav

Du kanske inte vill ta första bästa lägenhet i Skara och det är förståeligt. För att du ska hitta lediga lägenheter i Skara som passar just dig så kan det vara idé att göra en utökad sökning. Då kan du nämligen fylla i olika krav och olika önskemål. Bland annat kan du filtrera bort eller fram olika alternativ. Du kan klicka i om det ska finnas något i lägenheten eller nära den. Du kan även fylla i vad du max vill betala i hyra, hur många kvm lägenheten ska vara på och så vidare.

Använd dig av bostadsbevakning

Du som vill hyra lägenhet i Skara, men inte vill hålla på och söka varje dag, du kan välja att klicka i det som heter bostadsbevakning . Du gör det på samma sida där du söker lediga hyreslägenheter i Skara. Klicka i alla dina krav, samt klicka i bostadsbevakning. När lediga lägenheter i Skara kommer in som matchar dina val, då får du mail.

Inom vilket område i Skara vill du hitta lägenhet?

Om du vill hyra lägenhet i Skara så kan du välja mellan flera olika områden. Du har norra Skara , södra Skara , Varnhem , Axvall , och Norra Lundby som exempel.

Skara är en mycket trevlig stad att bo i och det är inte fel att hyra lägenhet i Skara. Det oavsett vilket område du väljer.

Vägtrafik till och i Skara
På stadens östra och södra sida så går E20 mellan Stockholm och Göteborg förbi. Sedan finns även Riksväg 49 går från Lidköping till staden. Med länsväg 184 är det en bra förbindelse med Falköping .

Det finns även bra busstrafik som bedrivs av Västtrafik. Du kan ta dig till och från orter och städer som Skövde , Lidköping, Vara , Götene , Mariestad , Axvall, Lerdala och Falköping.

Skara har även en stadstrafik, även den drivs av Västtrafik. Stadsbussarna består av en linje som går Skaraberg–Centrum–Lilla Hindsbo.

Saker att se och göra i Skara

Skara är en av Sveriges äldsta städer och har varit viktig för vår historia. I denna stad har du mycket att se och många aktiviteter att ägna dig åt. Ett landmärke är så klart Skara Domkyrka, som man tror anlades redan runt år 1000. Dock fick den sitt nuvarande utseende under slutet av 1800-talet.

Skara är en historisk småstad där du kan ägna dig åt äventyr, nöjen, kulturliv och natur. Skara centrum har många mysiga butiker samt även en historisk miljö.

Tack vare Skaras placering så har du även nära till sevärdheter som Varnhem klosterkyrka, Kata gård och Hornborgasjön där tranorna samlas varje år.

I Skara finns det även en hel museer, som Västergötlands museum, Fornbyn, Skara-Lundsbrunns järnvägar och järnvägsmuseum samt Veterinärmuseet. Det finns även en konsthall, som även är ett hotell.

I Skara har du även äventyrsparken Skara Sommarland, som är roligt för både stora och små. I denna park finns karuseller, gokart och ett häftigt utomhusbad.

Runt om Skara finns det även en hel del att upptäcka. Dels en vacker natur, dels en hel del olika fornminnen och lämningar.

Nära Skara ligger Axvall och där finns Axevalla travbana.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att hyra lägenhet i Skara så väl som det ska vara tryggt att leta upp lediga lägenheter i Skara. BostadsPortal är en bra sajt, som samlar seriösa uthyrare. Så du kan känna dig trygg i att använda dig av denna portal. Du kan registrera dig här hos oss, för att underlätta för dig själv.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du söker efter lediga lägenheter att hyra i Skara, så kanske inte du får fram exakt vad du söker. Du kan då välja att hyra en större lägenhet, eller hyra ett hus och sedan hyra ut ett rum eller fler till andra . Du kan på så vis bli en hyresvärd du med.

Använd dig av BostadsPortal för att hitta en ledig lägenhet i Skara

BostadsPortal är en sajt som vill kunna samla alla uthyrare och bostadssökande på ett och samma ställe. Här hos oss är det enkelt att hitta en lägenhet i Skara, så väl som i andra städer. Du kan om du vill registrera dig på vår sida. Det underlättar när du ska ta kontakt sedan med uthyrare eller om du ska göra en bostadsbevakning.

På BostadsPortal kan du söka efter alla lediga lägenheter i Skara och det efter dina egna kriterier och önskemål.

Om du har frågor eller undrar något, tveka inte att ta kontakt via vår kundtjänst!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA