Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lidköping

Lediga lägenheter i Lidköping

9 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
9 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 80 m²
Gamla Staden, Svartebäcksgatan
7 561 SEKIgår

Liknande annonser i Lidköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta lägenhet i Lidköping hos BostadsPortal

Om du är på utkik efter en lägenhet i Lidköping, så har du troligtvis också en önskan om att hitta fram till en lägenhet som passar ditt behov allra bäst. Om detta är tillfället så har du hamnat på rätt ställe. Vi har nämligen ett stort utbud lägenheter i Lidköping och andra typer av hyresbostäder i Lidköping såsom lägenheter, rum , hus och stugor i Lidköping .

Livet i Lidköping

Vi har nämnt detta innan och nämner det gärna igen - Lidköping är en stad för alla. Oavsett om du pluggar, jobbar eller är hemmagående, så blir du garanterat glad för att hitta din lägenhet i Lidköping. Staden har en mysig stämning och ligger vid Vänern. Utöver det är det också möjlighet till shopping, matbutiker och cafébesök i den mysiga staden.

Kreativ och optimerad bostadssökning i Lidköping

Om du gärna vill hitta din lägenhet i Lidköping så tänk igenom det en extra gång innan du kontaktar hyresvärden, så att du är säker på att dina samtal över telefon eller mail, blir så optimal som möjligt. Hyresvärden får nämligen många förfrågningar angående deras hyresbostad, så här är det ganska viktigt att du skriver den perfekta ansökningen. Hos BostadsPortal så har vi inte bara lägenheter i Lidköping men också hyresbostäder runtom i hela Sverige, i typerna lägenheter , rum , hus och stuga .

Härunder är några förslag på vad du kan göra för att du kan komma i betraktning till lägenheten.

Tänk processen kring din bostadssökning ska vara lite som en jobbansökan.
Förhåll dig till hyresvärdens text om lägenhet, vad önskar hyresvärden av sin hyresgäst?

  • Beskriv dig själv och din situation kortfattat och positivt.
  • Påpeka gärna att du inte röker eller har husdjur om det skulle vara tillfället.
  • Försök att sticka ut ur mängden
  • Den goda berättelsen - se till att ha en god intro och avrundning på din ansökan.

Vi hoppas att ovanstående har gett dig inspiration till hur du bör gå tillväga gällande jakten efter den perfekta lägenheten i Lidköping.

Aktivera bostadsbevakning idag helt gratis

För att kunna använda vår gratis bostadsbevakning , så ska du använda dig av våra filtreringsmöjligheter på vänster sida. När du väl filtrerat efter ditt önskemål och är nöjd så är det här du aktiverar vår bostadsbevakning helt gratis. Med en bostadsbevakning som du enkelt aktiverar genom en enkelt svep i den orangea boxen överst till vänster och kommer framöver att automatiskt få besked så fort det dyker upp nya lägenheter som passar dina önskemål.

Du ska känna dig trygg när du söker lägenhet i Lidköping hos BostadsPortal

Hos BostadsPortal kan du känna dig trygg. Det gäller särskilt när du kontaktar våra olika hyresvärdar som du hittar på sidan. Vi går nämligen igenom alla bostadsannonser manuellt och godkänner annonserna innan de läggs ut på hemsidan.  Vi ser också till att ta hand om din data och följer alla gällande regler inom GDPR.

Om lägenheten är för stor kan du hyra ut ett eller flera rum

Det kan ibland hända att lägenheterna här på sidan aktuellt inte passar just dina behov. I just det tillfälle kan det vara relevant att se om du hittar något med tiden, eller om det finns andra alternativ till boende.  Om du exempelvis hittar en lägenhet i Lidköping, men är större än det du föreställt dig, så kan du med fördel dela den med andra genom att hyra ut ett eller flera rum du inte kommer att använda. Det är gratis att göra det hos BostadsPortal och på så vis kan man också hitta sin roomie eller roomies.

Digitala verktyg helt gratis

Om lägenheten i Lidköping du hittat är delbar och du beslutat dig för att hyra ut ett eller flera rum, kan du få hjälp genom att ställa en del digitala verktyg till råds. Vi har bland annat utvecklat ett digitalt hyreskontrakt som hjälper dig att skapa en juridiskt korrekt hyreskontrakt och ett digitalt besiktningsprotokoll som är relevant för dig som önskar att använda det till in- och utflyttningsrapport för hyresbostaden.

Kontakta kundservice och få inspiration

Om du sitter med obesvarade frågor kan du kontakta vår kundservice via mail eller Messenger alla vardagar mellan 09-15. Hos BostadsPortal brinner vi för att göra hela processen kring flytt från lägenhet till en annan trygg 100 % säker och snabb.  Därför råder vi dig självklart om du skulle tvivla det minsta i den forbindelse med din sökning efter en ny lägenhet att hyra i Lidköping. Om du inte vänder dig till oss dig så önskar vi dig all lycka med flytten till din nya hyreslägenhet.