Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Lidköping

Hyresbostäder i Lidköping

24 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
24 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 61 m²
Råda,
5 803 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Lidköping

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr din perfekta bostad i Lidköping med BostadsPortal

Lidköpings kommun är vackert beläget vid Vänerns södra strand. Det innebär många natur- och fritidsaktiviteter utöver det vanliga med dess närhet till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle.

Vi vill hjälpa dig att bosätta dig vid denna vackra plats, så titta in för att se de smidiga tjänster som vi erbjuder dig som bostadssökande för att finna en ledig bostad i Lidköping.

Sätt igång att leta efter ett passande område och rätt typ av boende

Lidköping började tack vare träexporten från skogarna runt Vänern att förvandlas från inlandsstad till sjöstad.

Lär känna staden genom att besöka ett urval sevärda och populära platser som du inte får missa i Lidköping. Allt inom gångavstånd från centrum. Lantlig utkant, stadsmiljö med puls, eller just intill den friska naturen. Hitta just din plats och det utbud som finns av hyresbostäder i Lidköping.

Förutom platsen så är boendealternativen många. Det finns fler än du anar.

Lätt att leta, smidigt att finna

På BostadsPortal har du alltid tillgång till en professionell kundsupport och en rad tillgängliga och trygga tjänster som hjälper dig att komma vidare i processen med att hitta bostäder i Lidköping.

Med ett utvecklat sökverktyg kan du finna smidiga vägar till den perfekta sökningen. Här kan du ange dina kriterier, exempelvis yta, antal rum, läge, bostadstyp och liknande. Den smidiga filtreringsmöjligheten ger dig bästa möjliga sökträff baserat på dina angivna kriterier.

Kom ihåg att hålla din profil uppdaterad och fullständig för det är så framtida hyresvärdar kan lära känna dig på bästa sätt. Din profil är det första som hyresvärden läser.

Bostadsbevaka dina chanser

Det är roligt att söka efter en ny bostad. Desto jobbigare att få tiden att räcka till för att hålla koll de lediga hyresbostäder i Lidköping som dyker upp just för dig. Andas och luta dig tillbaka, det finns ett sätt. Skapa en bostadsbevakning . Detta genom att registrera din mailadress och kriterierna för din önskade bostad via vår hemsida håller vi koll åt dig.

Så fort något ledigt boende dyker upp som passar in för det du angivit så dyker det upp en avisering via din mail. Superklokt sätt att hålla sig ständigt uppdaterad.

Se dina möjligheter till att själv bli en hyresvärd

Tänk i nya spännande banor, att hyra bostad i Lidköping för att själv sedan hyra ut den. Det kan handla om att du behöver hyra ut ett rum till att du har behovet att hyra ut hela bostaden . På BostadsPortal kan du läsa mer om alla smarta och säkra tjänster till dig som är eller vill bli hyresvärd. Vår kundsupport har en gedigen erfarenhet och står redo att vägleda dig.

Upptäck Lidköpings alla möjligheter

Gamla Rådhuset är Lidköpings mest ikoniska byggnad och en viktig symbol för staden. Ta del av detta spännande kulturarv samt fler historiska berättelser om staden som finns att lyssna till.

Precis intill stranden hittar du spännande utställningar, aktiviteter och föredrag som speglar livet vid Sveriges största sjö Vänern. Här finns även mycket skoj för alla barn. Spana in akvarieavdelningen med flera av Vänerns fiskarter.

Med kommunens breda utbud av aktiviteter och sevärdheter kan du hitta det som intresserar just dig. Alla åldrar, alla möjligheter.

Njut av allt det vackra

Stadsträdgården är en välbesökt park. En oas mitt i staden som ger möjligheter till avkoppling och njutning. Strosa genom de fantasifulla planteringarna, längs med spegeldammen, över den lilla bron och till den vackra rosenträdgården. Här finns även en mycket omtyckt lekplats där det under sommartid arrangeras gratiskonserter och annan underhållning.

I centrala Lidköping nedanför torgbron, både på den gamla och nya stadens sida, finns de populära solbryggorna. Under sommartid finns även en konstgjord liten strand och kiosk i anslutning till denna brygga i gamla staden och sedan en liten lekplats samt hängmattor vid solbryggan i den nya staden. En väl omtyckt plats för att såväl umgås som att finna ro. Här arrangeras ibland mysiga musikkvällar som brukar locka till sig en hel del besökare.

Genom att hitta en bostad i Lidköping har du lyxen att få leva med allt detta vackra.

Kultur och fritid i Lidköpings

Det nyrenoverade Rörstrand Museum återberättar historierna kring en av Europas äldsta porslinsfabriker. Här har det vita guldet formats och dekorerats i över hundra år. Här finner du även det mesta inom shopping, mat, fika, hälsa och design.

Det välkända Läckö slott är beläget på udden vid Ekens Skärgård i Vänern och är ett minne från Sveriges stormaktstid. Vidare har Lidköping det välkända Naturum Vänerskärgården, även kallad Victoriahuset, som ligger en bit från Läckö Slott och är tänkt som en brygga ut till Djurö nationalpark och till andra naturområden runt om i Vänerskärgården.

En plats dit alla är välkomna är Råda, den stadsnära lantgården. Här kan man delta i någon av gårdens aktiviteter eller bara njuta av en stund i lantlig miljö tillsammans med alla djur.

Utöver allt att finna så kan man hitta många vackra vandringsleder i Lidköpings kommun att avnjuta både i uppfriskande skogsmiljö och genom välgörande promenadstråk längs med stränderna vid Vänerns vackra vyer.

Det är lätt att ta sig både hit och iväg

Expressbussar, bussar och tåg skapar goda förbindelser mellan Lidköping och flera övriga städer.

På grund av förväxlingsrisken med Linköping kallar kommunen sig och staden oftast Lidköping vid Vänern. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken.

Tryggt och säkert tillsammans med BostadPortal

Vi försäkrar dig trygghet och säkra processer när du använder dig av BostadsPortal. Det är viktigt för oss att du kan lita på de tjänster vi har att erbjuda. Från att du påbörjar ditt sökande till att du ingår kontrakt rörande bostad. Vi finns såklart också med dig på vägen till målet. Du får gärna kontakta oss via kundtjänst eller allra smidigast via Facebook Messenger så hjälper vi dig framåt.

Lycka till på vägen mot målet

Du vinner mycket på att hyra bostad i Lidköping. Med eller utan vår vägledning så önskar vi dig ett stort lycka till på vägen mot ditt nya boende!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA