Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Lerum

Hyresbostäder i Lerum

3 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 75 m²
Lerum, Åsenvägen
19 550 SEK2 juli

Liknande annonser i Lerum

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Lerum på BostadsPortal

Lerum kan vara ett bra alternativ om du inte har lust att bo mitt i Göteborg . Lerum ligger bara 2 mil utanför Göteborg. Du som vill hitta lediga bostäder i Lerum du har hamnat rätt. Här på BostadsPortal är det enkelt att hitta en bra bostad i Lerum som passar dig.

Du har som sagt nära till Göteborg när du hyr bostad i Lerum, men det är även nära till Alingsås .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Lerum

Om du ska hyra bostad i Lerum, då kan det vara bra om du funderar på om det är ett måste med en viss typ av bostad. Det vanliga är ju förstås att hyra lägenhet i Lerum , men du kan även hyra hus , hyra rum och hyra stuga i Lerum . Sök efter det bostadsalternativ som passar dig.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Lerum

Är det så att du vill hitta en bostad i Lerum, snabbt och smidigt? Ett mycket enkelt sätt att få fram alla lediga bostäder i Lerum är att skriva in det i snabbsökningsrutan. Den finns allra längst upp på sidan. Du får då fram alla de olika bostadsalternativ som finns i Lerum. Föredrar du att kunna filtrera din sökning? Då ska du välja att göra en avancerad sökning istället.

Använd den avancerade sökfunktionen för att filtrera krav

Du har säkert både önskemål och krav kring den bostad i Lerum du letar efter. Kanske du har behov av att bostaden har ett visst antal rum, eller att den är på ett visst antal kvm? Då kan du fylla i det under den avancerade sökningen.

Du kan även filtrera efter en massa annat som vad du max vill betala i hyra, om det ska finnas parkering, hiss eller balkong samt att du även har filter som minsta hyresperiod, inflyttningsdatum samt en hel del annat.

Välj att göra en Bostadsbevakning av bostäder i Lerum

För att kunna hyra bostad i Lerum, så är det ett måste att hitta en bra bostad du vill hyra. Du som inte har lust eller tid att göra en ny sökning var och varannan dag, du kan testa vår funktion Bostadsbevakning .

En Bostadsbevakning är som det låter, en bevakning av lediga bostäder i Lerum. Börja med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en avancerad sökning med de filtreringar som passar dig. Därefter klickar du i att den sökningen ska bevakas. Du kommer att få mail så snart en eller flera nya lediga bostäder i Lerum kommer in på sajten.

Inom vilket område i Lerum vill du hitta bostad?

Lerum kommun har många bra områden du kan välja på. Bland annat har du Gråbo , Floda och Stenkullen . Sedan kan du bo i Lerum centrum.

Ta dig till och från Lerum

För att ta dig till Lerum, eller härifrån så kan du åka bil, tåg och buss. E20 går längs med Lerum samt att du även kan ta dig till Landvetter där det går flyg.

Saker att hitta på i Lerum

I Lerum finns det en hel del att hitta på att göra samt att det även finns sevärdheter och aktiviteter med för den delen. Dels har du nära till vacker natur, men även nära in till storstadsliv, då du har nära till Göteborg .

För dig som vill njuta av naturen, så kan du göra det på olika sätt. Bland annat kan du vandra. Det på Gotaleden. Du kan även ägna dig åt paddling i Västsveriges finaste vatten. Tar du dig till Floda , så har du Nääs slott samt att där finns även Nääs fabriker.

Gillar du att shoppa, så går det utmärkt att göra det i Lerum. Här finns bland annat centrumgallerian Solkatten. Annars är det enkelt att ta dig in till Göteborg och deras stora shoppingutbud.

En kul plats i Lerum för både stora och små, det är Vattenpalatset. Här har du en massa bassänger, bubbelpooler, utepooler samt häftiga vattenrutschkanor.

Lerum har även så att du kan klättra, upptäcka kultur, bada bastu och njuta av flera unika trädgårdar.

Lerum har även en hel del annat att erbjuda. Det finns gott om alla nödvändigheter samt att du som sagt har nära till Göteborg, men även nära till Alingsås med för den delen.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du letat ett tag efter en lämplig bostad i Lerum, men inte hittat en som du direkt tycker passar dig så har du ett annat alternativ att fundera på. Det är att hyra en större bostad än vad du behöver. För gör du det, så kan du hyra ut ett rum eller flera till andra som behöver en bostad i Lerum!

BostadsPortal är ett mycket bra val när du vill hyra bostad i Lerum

Du som vill hyra bostad i Lerum, du bör definitivt använda dig av BostadsPortal. Hos oss har du tillgång till en hel del tjänster och funktioner varav många är gratis. Dock är det allra bäst att registrera dig, för då får du full tillgång till allt. Det underlättar även då du ska göra en Bostadsbevakning eller för att få kontakt med uthyrare.

Om du vill få tag på en bra bostad i Lerum, så är BostadsPortal den sajt du ska använda dig av för att söka efter just detta. Vi har många bra sökfunktioner som du kan använda dig av.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en trygg sajt att använda dig av. Dels då du letar efter lediga bostäder i Lerum, dels då du ska hyra bostad i Lerum. Här samlar vi bara seriösa uthyrare samt att vi inte delar med oss av dina personliga uppgifter till andra.

Har du en fråga du vill ha svar på, så kan du testa att kolla på FAQ sida. Där har vi samlat vanliga frågor och svar. Annars kan du även ta kontakt med vår kundtjänst.

Vi önskar dig ett stort lycka till i ditt sökande efter bostad i Lerum och hoppas att du hittar vad du söker.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA