Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lerum

Lediga lägenheter i Lerum

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 75 m²
Lerum, Åsenvägen
19 550 SEK2 juli

Liknande annonser i Lerum

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Lerum på BostadsPortal

Om du inte vill bo mitt i Göteborg , så kan ett alternativ vara att hyra lägenhet i Lerum. Denna centralort ligger nämligen bara två mil från Göteborg. Om du vill hitta en bra lägenhet i Lerum så kan du med fördel testa att söka efter lediga lägenheter i Lerum här på BostadsPortal.

När du ska leta efter en hyreslägenhet i Lerum så kan BostadsPortal underlätta en hel del. Här är det enkelt att söka, samt att det är en trygg portal med seriösa uthyrare.

Lerum är en perfekt plats att bo på, nära till flera andra städer, men har även allt du behöver nära.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Lerum

Du som vill bo i Lerum, du kan dels hitta lediga lägenheter i Lerum, dels andra bostadsalternativ. Du kan till exempel välja att hyra ett helt hus samt att du även kan hyra ett enda rum om du föredrar det. Sedan finns även stugor att hyra . Du kan även leta efter studentlägenhet , om det är så att du pluggar på Göteborgs Universitet.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Lerum

Om det är ett måste att hitta en lägenhet i Lerum snabbt, så börja då med att göra en första sökning. Du kan söka på alla lediga lägenheter i Lerum i alla områden, eller så filtrerar du sökresultatet med de önskemål och krav du har. Det är inte svårt alls att söka efter hyreslägenheter i Lerum samt att du även kan känna dig trygg med att hyra lägenhet i Lerum.

Smidig sökfunktion där du kan filtrera på smart sätt

Du som vill ha en perfekt lägenhet i Lerum, du bör se till att använda dig av sökfunktionen på sidan. Detta eftersom du där kan dels klicka i olika rutor med saker du vill ska finnas samt att du även manuellt kan skriva in sådant som minsta antal rum, minsta antal kvadratmeter eller vad du max kan tänka dig att betala i hyra för en lägenhet i Lerum. Se till att vara så noga du kan med detta, så att du får tag på exakt den lägenhet du vill hyra.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Lerum

Om du vill göra det enkelt för dig att hitta en hyreslägenhet i Lerum, så kan du använda dig av det som heter bostadsbevakning . Du fyller då i på samma sätt som när du gör en vanlig sökning, men klickar i att du vill ha det som bostadsbevakning. Du bör registrera dig hos BostadsPortal först. När det sedan kommer in lediga lägenheter i Lerum som passar det du fyllt i, så kommer du att få ett mail.

Inom vilket område i Lerum vill du hitta en lägenhet att hyra?

Inom Lerum kommun finns det flera trevliga områden. Bland annat Floda , Gråbo och Stenkullen . Sedan givetvis i Lerum centrum med för den delen. Du har även Jonsered nära, som ligger i Partille kommun.

Från Lerum har du nära till Göteborg samt att du även har nära till Alingsås . Så om du är smart, kolla då lediga lägenheter i Lerum. Lerum är en bra plats att bo på när du inte vill bo i en allt för stor stad.

Möjligheter inom transport

Om du väljer att hyra lägenhet i Lerum, så är det enkelt att ta dig hit eller härifrån. Du kan åka med bil, buss och tåg. Bland annat går E20 längs med Lerum. Om du vill flyga, så är den närmaste flygplatsen Landvetter.

Nöjen, sevärdheter och mycket mer

I Lerum finns det en hel del att se och göra. Det är en mycket vacker natur, bara runt knuten. Du kan paddla i Västsveriges finaste vatten, vandra Götaleden, upptäcka unika trädgårdar eller besöka Sävelången. Lerum ligger även nära Nääs, där det finns både slott och fabriker.

Lerum har även bra shopping, bland annat då centrumgallerian Solkatten. Där finns butiker, restauranger, utlämning av paket, kommunhus samt även annan service.

Ett nöjeshus för hela familjen är Vattenpalatset. Där finns det bassänger, bubbelpooler, utepooler, vattenrutschkanor och en massa mer.

I Lerum finns även alla de nödvändigheter du kan behöva såsom affärer, vårdcentral, bibliotek, skolor och mycket mer. Det är även goda pendlingsmöjligheter om du jobbar eller studerar i Göteborg.

Sedan har du som sagt nära till både Göteborg och Alingsås där det finns en hel del sevärdheter och andra nöjen med att ägna dig åt.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du letar efter lediga lägenheter i Lerum så kan du känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal. Det går snabbt och smidigt att hitta en bra hyreslägenhet i Lerum. På BostadsPortal är det endast seriösa uthyrare som hyr ut lägenheter och även andra bostadsalternativ. Bland annat hus , stugor och rum och ibland studentlägenheter .

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte exakt den lägenhet i Lerum du vill ha, eller behöver? Ett alternativ då, det är att hyra en större lägenhet än vad du behöver och sedan välja att hyra ut ett rum till en annan person. Det via just denna portal. Det är enkelt att bli en hyresvärd på egen hand via BostadsPortal.

BostadsPortal – när du vill hitta ledig lägenhet i Lerum

Du som vill hitta en ledig lägenhet i Lerum, använd dig av BostadsPortal då det är ett tryggt val! Det kan även vara smart att se till att registrera dig. Ditt sökande blir då så mycket enklare samt att det är lättare att göra en egen bostadsbevakning. På BostadsPortal är det lätt att hyra lägenhet i Lerum så väl som att du även kan hyra ut om du vill!

Har du funderingar eller önskar mer information, så kontakta oss

Om du inte riktigt hittar vad du söker eller om du har frågor om något, så har vi en bra kundtjänst du kan kontakta. Ett annat sätt att få reda på saker är att kolla in vår FAQ, som ger dig svar på vanliga frågor.

Vi hoppas att du ska hitta den perfekta lägenheten via oss, stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA