Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Oskarshamn

Hyresbostäder i Oskarshamn

11 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
11 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 70 m²
Centrum, Lilla torget
8 788 SEK3 juli

Liknande annonser i Oskarshamn

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Oskarshamn på BostadsPortal

Oskarshamn i Kalmar län är en charmig och trivsam stad. Om du letar efter en bra bostad här är BostadsPortal platsen för dig. Vi erbjuder möjligheten att söka efter lediga bostäder i Oskarshamn som passar just dig och dina krav. Närheten till Gotland med båt är inte fel samt att du har även Öland att besöka om du vill. Utbudet av hyresbostäder i Oskarshamn är stort och här på vår portal hittar du bostadsannonser från privata hyresvärdar så väl som kommunala hyresvärdar.

Utbudet på lediga hyresbostäder i Oskarshamn

För att du ska slippa ställa dig i en bostadskö eller söka runt på kommunens sida efter hyresvärdar, använd dig av vår portal istället. Vi har ett brett utbud av hyresbostäder i Oskarshamn. Vi har bostadsannonser från privata så väl som kommunala hyresvärdar.

Inom vilket område i Oskarshamn vill du hitta bostad?

När det gäller områden där du har lediga bostäder i Oskarshamn så finns bland annat Kristineberg , Södertorn , Koberga samt både södra och norra Oskarshamn. Givetvis kan du även välja att bo i centrala delarna av Oskarshamn .

Att välja hyresbostad i Oskarshamn

I Oskarshamn finns en mångfald av sevärdheter och aktiviteter, oavsett om du är boende i staden eller besöker som turist. En central figur är ”Döderhultarn” – även känd som Axel Petersson – en av Sveriges mest framstående skulptörer. Hans verk och arv är synligt genom Döderhultarmuseet och Döderhultarns ateljé, som ger en inblick i hans konstnärskap.

Förutom detta har Oskarshamn flera andra berikande museer såsom Biologiska museet, Båt- och Maskinmuseet, Callerströmska Magasinet och Figeholms Sjöfartsmuseum. För historieintresserade finns även en rad fornlämningar, inklusive bronsålderrösen, en fornborg och andra fornminnen att utforska.

En annan fascinerande sevärdhet är "Kinesiska" muren i Smisserum, en stenmur djupt inne i skogen. Dessutom lockar naturreservat och nationalparker till utforskning, liksom båtturer till ön Blå Jungfrun, även känd som Blåkulla, eller färjan över till Gotland .

Staden är också rik på kulturella och konstnärliga inslag med gallerier, ateljéer, historiska kyrkor, hembygdsgårdar, parker och kulturhistoriska miljöer. För den som gillar shopping finns flera köpcentrum att utforska.

För de som föredrar aktiva äventyr erbjuder Oskarshamn en mängd möjligheter som vandring, cykling, fiske, klättring, kanotpaddling, ridning, jakt och mycket mer.

Kommunikationerna är även de bra då staden ligger bredvid E22. Det går även tåg och bussar.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Oskarshamn

Ta gärna del av våra smarta verktyg för att göra din sökning av bostäder i Oskarshamn mycket smidigare så väl som tryggare.

När du ska hyra bostad i Oskarshamn är det bra att bestämma dig vad för typ av hyresbostad i Oskarshamn det är som passa dig. På vår sida finns det gott om lägenheter , rum , hus och stugor i Oskarshamn . Du kan med fördel göra en avancerad sökning för att få fram lediga bostäder i Oskarshamn som passar dig och de eventuella krav du har.

Sökning och filtrering på olika sätt

För att du ska se hela utbudet av hyresbostäder i Oskarshamn, se till att göra en sökning på detta. Det kan dock vara smart att välja att ha med filtreringar av olika slag så att du faktiskt hittar en bostad som passar just dig.

Genom att använda filtreringsalternativen kan du ange exakta specifikationer för din sökning. Det kan inkludera önskad storlek, antal rum och andra önskemål som är viktiga för dig. Oavsett om du letar efter en bostad med balkong eller där husdjur är tillåtna, kan du skräddarsy din sökning efter dina krav och önskemål. Filtreringsverktyget gör det enkelt att hitta bostäder som matchar just det du letar efter.

När du hittat en passande bostad i Oskarshamn som du vill hyra, så kan du ta kontakt med hyresvärden. Observera bara att du då måste köpa full tillgång till vår portal.

Bevaka hyresbostäder i Oskarshamn

För att underlätta din bostadssökning i Oskarshamn erbjuder vi en smidig lösning. Genom att registrera dig hos oss kan du skapa din egen Bostadsbevakning och undvika att dagligen söka efter lediga lägenheter i Oskarshamn . Använd den avancerade sökfunktionen för att specificera dina krav och önskemål. När nya lediga lägenheter som matchar dina kriterier dyker upp kommer du automatiskt få ett mail, så att du inte missar några potentiella alternativ. Det är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad utan att behöva aktivt söka hela tiden.

Du kan ha flera bevakningar igång samtidigt om du vill samt att det är enkelt att även avaktivera dem efter att du har hittat en bostad att hyra i Oskarshamn!

Hyr ut hela eller dela av din bostad i Oskarshamn

Om du inte är ute efter att själv hyra bostad i Oskarshamn, utan vill hyra ut, så är vår portal även bra för detta. Hos oss kan du få hjälp med allt kring en uthyrning. Det oavsett om du vill hyra ut hela din bostad eller bara vill hyra ut ett rum eller två . Vi har också smarta kontrakt och annat du kan ha nytta av då. Läs gärna mer om hur det går till att hyra ut bostad med hjälp av oss.

Tryggt att hyra bostad i Oskarshamn via BostadsPortal

När du hyr en bostad i Oskarshamn genom BostadsPortal kan du känna dig helt trygg. Vår plattform är säker och vi samlar enbart seriösa uthyrare här. Genom att använda vår tjänst för att söka efter lediga hyresbostäder i Oskarshamn kan du vara säker på att din bostadssökning sker på ett tryggt och pålitligt sätt. Din säkerhet och trygghet är av högsta prioritet för oss. Alla de annonser du ser, de är granskade och godkända av oss.

Om du har frågor eller funderingar gällande hyresbostäder i Oskarshamn, tveka inte att kontakta vår kundsupport.

Vi önskar dig lycka till med din bostadssökning i Oskarshamn! Kom ihåg att vi finns här för att stödja och hjälpa dig längs vägen.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA