Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Oskarshamn

Lediga lägenheter i Oskarshamn

11 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum
11 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 50 m²
Centrum, Fridhemsgatan
5 757 SEK3 dagar sedan

Liknande annonser i Oskarshamn

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Oskarshamn på BostadsPortal

Oskarshamn i Kalmar län är en mycket trevlig liten stad. Om du vill hitta en bra lägenhet att hyra i Oskarshamn så är det just vad du kan göra här på BostadsPortal. Du kan söka efter lediga lägenheter i Oskarshamn som passar dig och dina krav.

Fördelen med att bo i Oskarshamn är att du har nära till Gotland , då det går en båt över dit. Sedan är det inte heller särskilt långt till Öland.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Oskarshamn

Vet du med dig att det är en hyreslägenhet i Oskarshamn du vill ha, så sök efter det. Dock är det så att du har även flera andra bra bostadsalternativ att välja på. Du kan till exempel hyra in dig i ett rum i Oskarshamn eller så kan du välja att hyra ett hus eller en stuga i Oskarshamn .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Oskarshamn

Ett snabbt sätt att hitta en lägenhet att hyra i Oskarshamn är att göra en snabbsökning. Dock kommer du att få fram alla typer av bostäder om du gör så. Det kan vara bättre att gå in på den avancerade sökningen för där kan du nämligen filtrera ut efter de krav du ställer på en lägenhet att hyra i Oskarshamn.

Testa att göra en avancerad sökning med filtrering

För att du ska kunna hitta alla lediga hyreslägenheter i Oskarshamn som passar dig, så kan det vara bra att göra en sökning där du får med vad du vill att denna hyreslägenhet ska ha. Du kan bland annat fylla i hur stor den ska vara, hur många rum den ska ha samt mycket mer.

I denna filtrering kan du alltså få med de krav och de önskemål du har. Det oavsett om du önskar att det finns en balkong eller att husdjur är tillåtna.

Testa att göra en bostadsbevakning

För att du inte ska behöva söka fram lediga lägenheter att hyra i Oskarshamn varje dag, så kan du först börja med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en egen bostadsbevakning . Du söker då fram efter dina krav, under den avancerade sökningen. Sedan klickar du i att den ska bli till en bevakning av bostäder. När det sedan kommer in nya lediga lägenheter att hyra som matchar, då får du mail.

Inom vilket område i Oskarshamn vill du hitta en hyreslägenhet?

Inom Oskarshamn finns det flera trevliga områden att bo i. Dels kan du bo i centrum, men du har även Kristineberg , Södertorn , Koberga samt både södra och norra Oskarshamn.

Så tar du dig till Oskarshamn

Till Oskarshamn och härifrån kan du ta dig på flera sätt. Bland annat går E22 här samt att du kan ta tåg eller buss. Närmaste flygplats är Kalmar Öland Airport. Sedan går det som sagt färja över till Gotland med från denna stad.

Upplev Oskarshamn

Oskarshamn har mycket att se och göra, oavsett om du hyr lägenhet i Oskarshamn eller är här som turist. Denna stad förknippas starkt med ”Döderhultarn”. Personen som kallades detta hette Axel Petersson och han var en av Sveriges mest kända skulptörer. Hans smeknamn kommer av orten han föddes i, Döderhult. I Oskarshamn finns det bland annat Döderhultarmuseet, som visar hans verk samt att du även kan besöka Döderhultarns ateljé. Dessutom finns Döderhultarns plats. Sedan kan du ta dig till Döderhult för att se Döderhultarstatyn.

Oskarshamn har även flera andra trevliga museer, som Biologiska museet, Båt-och maskinmuseum, Callerströmska magasinet, Figeholms Sjöfartsmuseum samt flera därtill. Sedan finns det även gott om fornlämningar i denna stad. Bland annat ett bronsåldersröse, en fornborg och en fornminnesplats.

En annan sevärdhet, det är ”Kinesiska” muren i Smisserum, som är en stenmur, mitt ute i skogen. Du har också flera naturreservat samt nationalparker. Du kan även ta dig en båttur ut till ön Blå Jungfrun, även kallad för Blåkulla. Eller ta båten över till Gotland .

Oskarshamn har även en hel del annat som gallerier och ateljéer samt kyrkor, hembygdsgårdar, parker, gårdar, kulturhistoriska miljöer och så vidare. Det finns även flera köpcentrum för dig som vill shoppa

Föredrar du att vara aktiv, så finns det gott om saker att göra. Bland annat vandra, cykla, fiska, klättra, paddla kanot, rida, jaga och en massa mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig helt trygg i att hyra lägenhet i Oskarshamn via BostadsPortal. Det eftersom dels är vi en säker sajt, dels är det bara seriösa uthyrare som samlas här. Så att söka efter lediga lägenheter i Oskarshamn är något du kan göra på ett säkert sätt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en hyreslägenhet att hyra och bli själv en hyresvärd

Du som letat ett tag efter en hyreslägenhet i Oskarshamn, men inte riktigt hittar rätt, du har ett alternativ. Det är att helt enkelt hyra en större lägenhet, med fler rum än vad du behöver. För då kan du nämligen välja att hyra ut ett eller flera rum till en annan person och bli lite av en hyresvärd själv.

BostadsPortal – ett smart val att hitta hyreslägenhet i Oskarshamn

Att leta efter lediga lägenheter i Oskarshamn på en mängd olika ställen, det är bara krångligt. Det är inte fel att satsa på att använda dig av BostadsPortal. För här har du chansen att hitta en lägenhet i Oskarshamn som passar dig perfekt.

För att du ska få störst nytta av vår portal så rekommenderar vi dig att registrera dig. Det underlättar då du ska göra bostadsbevakningar med mera. Du kan dock använda flera av de funktioner vi har, helt gratis.

Här på BostadsPortal har vi bra sökfunktioner så att du kan filtrera fram exakt vad du vill att din lägenhet ska ha samt inom vilket område den ska ligga.

Vi är här för att hjälpa dig bäst möjligt

Har du frågor eller är det kanske så att du funderar över något så är det bara att ta kontakt med vår kundtjänst. Dessutom har vi en bra sida med FAQ som du också kan kika på för att se vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till att hitta en bra lägenhet att hyra i Oskarshamn som du känner passar dig.