Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Nykvarn

Hyresbostäder i Nykvarn

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum4 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 28 m²
Turinge, Champinjonvägen
5 272 SEKIgår

Liknande annonser i Nykvarn

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Nykvarn på BostadsPortal

Du som är ute efter att hyra bostad i Nykvarn, du kan här hos oss på BostadsPortal söka efter lediga bostäder i Nykvarn, på flera sätt! Denna ort ligger i Södermanland och tillhör Stockholms län . Södertälje ligger bara 15 km bort och du har även nära till Järsta och Gnesta . Sedan har du inte heller särskilt långt till Nynäshamn .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Nykvarn

När du ska hyra bostad i Nykvarn så finns det lite olika alternativ du har att välja på. Du har så klart det mesta vanliga alternativet som är lägenheter i Nykvarn . Sedan finns det även möjligheter att hyra rum , hyra stuga samt att du även kan hitta hus som hyrs ut i Nykvarn .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Nykvarn

Om du går allra längst upp på sidan, så har du där en sökruta. Skriver du in Nykvarn där och trycker enter, så kommer du att få fram alla lediga bostäder i Nykvarn. Sedan har du ett annat sökalternativ med, som ger dig lite mer filtreringsmöjligheter. Du kan då gå till den så kallade avancerade sökningen för att göra en noggrannare sökning.

Filtrera din sökning på bästa sätt

Genom att välja den avancerade sökningen så kan du filtrera sökningen på en massa olika sätt. Då kan du enklare hitta en passande bostad i Nykvarn. För visst är det så att du har vissa krav eller önskemål på den bostad du vill hyra och bo i?

Du kanske vill ha en bostad som har ett visst antal rum eller att bostaden i sig har ett visst antal kvm. Då är det bra att fylla i det då du ska söka. Du kan även klicka i att bostaden i sig måste tillåta husdjur eller att den ska ha en balkong.

Gör en Bostadsbevakning så får du mail om lediga bostäder i Nykvarn

Om du registrerar dig hos oss på BostadsPortal så får du tillgång till en smart funktion, nämligen Bostadsbevakning . Den är gratis att använda. Du gör då som en vanlig sökning med de filtreringar som passar dig. Sedan klickar du i att den sökningen i sig ska vara en bevakning av bostäder. Så snart nya lediga bostäder i Nykvarn kommer in, så mailar vi dig.

Inom vilket område i Nykvarn vill du hitta bostad?

I Nykvarn har du en hel del bra områden som bland annat Turinge , Strängnäs , södra Nykvarn och östra Nykvarn.

Transportmöjligheter till och från Nykvarn

Du som vill ha koll på hur du tar dig till eller från Nykvarn du har olika transportmöjligheter. Du kan åka bil då E20 passerar samt att du även har E4:an borta vid Södertälje . Du kan även åka tåg eller buss om du föredrar det.

Sevärdheter och aktiviteter du kan ägna dig åt i Nykvarn

Funderar du på vad du kan hitta på då du bor i en bostad i Nykvarn? En hel del! Du har ganska mycket upplevelser, sevärdheter och aktiviteter du kan ta dig an. Om du har barn, så är Lådbilslandet ett trevligt besöksmål.

Du som följer Hela Sverige bakar på tv, du har säkert koll på att det är just i Nykvarn de spelar in. Det vid Taxinge slott. Det är även trevligt att besöka på egen hand. Där finns bland annat ett slottscafé, som har ett kakbord med mängder av olika sorters kakor.

Nära Taxinge slott finns en annan sevärdhet, nämligen Drottningkällan. Det finns en sägen som säger att Katarina Jagellonica hämtade friskt vatten i denna källa för att ge sin make Johan III. Det efter han var fängslad av kung Erik XIV och satt inspärrad på Gripsholms slott.

Kring Taxinge finns det även en kyrka, byggd efter ritningar av arkitekt Edelswärd. Kyrkan i sig invigdes 1863. Missa inte heller att besöka Taxinge station, där du kan åka ett tåg på samma sätt som de gjorde för 100 år sedan.

Gillar du att vara ute i naturen, så är Nykvarn perfekt även för det. Det finns många fina skogar, samt att du även har naturreservatet Jägarskogen. Du kan även ta cykeln runt om i Nykvarn, på någon av alla de cykelleder som finns. Andra trevliga aktiviteter är att spela golf, rida eller paddla kanot.

Vill du bada så finns det flera badplatser. Bland annat har du Hökmossebadet Yngern, Lövnäsbadet och Taxingebadet.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du letat länge efter en bostad i Nykvarn, men hittar bara de som är för små eller för stora? Du kan göra på ett annat sätt om du vill. Du kan hyra en bostad, med ett par rum för mycket, som du sedan kan hyra ut till andra .

BostadsPortal – gör det mycket enkelt för dig att hitta bostad i Nykvarn

Här på BostadsPortal så har vi sett till så att hyresvärdar och de som letar bostäder kan mötas på ett tryggt och bra sätt. Du kan enkelt söka efter en passande bostad i Nykvarn samt även i andra städer och orter med.

Du bör se till så att du registrerar dig hos oss, så att du får tillgång till alla smarta funktioner vi har att erbjuda, bland annat då Bostadsbevakning .

Om du vill hyra bostad i Nykvarn, så är det smart att använda dig av en sajt som BostadsPortal. Här kommer det ofta in nya lediga bostäder.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är inte bara en sajt där du enkelt kan hitta lediga bostäder i Nykvarn, det är även en sajt som är säker att vara på. Du kan känna dig trygg i att använda vår sida samt även känna dig trygg i att hyra bostad i Nykvarn.

Vi har en duktig kundtjänst om du känner att du vill ställa en fråga och få ett bra svar på den. Sedan kan du så klart på egen hand kolla in vår FAQ. Det är en bra sida med vanliga frågor och svar.

Vi hoppas på att du ska hitta en bostad i Nykvarn som matchar de krav som du har, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA