Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Strängnäs

Hyresbostäder i Strängnäs

42 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
42 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 45 m²
Storgärdet-Tallåsen-Tosterö, Klostergatan
4 877 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Strängnäs

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Strängnäs på BostadsPortal

Är du på jakt efter en bostad i Strängnäs? Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Strängnäs på ett mycket enkelt sätt. Strängnäs ligger mellan Eskilstuna och Södertälje , i Södermanlands län . Domkyrkan dominerar stadsbilden då den ligger på Kyrkberget. Staden i sig ligger även vid Mälarens södra strand.

Bor du i Strängnäs så har du som sagt nära både till Södertälje och Eskilstuna. Du kan också nå mindre orter som Lagnö och Kumla .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Strängnäs

Vet du redan nu vad för bostad i Strängnäs du vill ha? Då kan du söka efter den bostadstypen. Du kan hitta lediga bostäder i Strängnäs i form av lägenheter , hus , stugor och rum i Strängnäs .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Strängnäs

Har du bråttom och vill att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en bostad i Strängnäs? Snabbaste sättet för att få fram alla typer av lediga bostäder i Strängnäs är att använda snabbsökningsrutan längst upp. Dock kan du med fördel använda dig av den avancerade sökningen eftersom att du då kan filtrera din sökning på ett bättre sätt.

Smart avancerad sökfunktion

Väljer du att göra en avancerad sökning efter lediga bostäder i Strängnäs så är chansen större att du får fram de bostäder som passar just dig. Under denna sökning kan du nämligen göra olika filtreringar. De flesta av oss har ju både krav och önskemål på den bostad vi vill hyra.

Du kan till exempel fylla i vad hyran max får vara på, vad minsta storlek på bostaden ska vara eller hur många rum den ska ha. Du kan även fylla i minsta hyresperiod och önskat inflyttningsdatum.

Andra filtreringar du kan göra är att klicka i om bostaden måste ha balkong, husdjur tillåtna, om den ska vara möblerad, lämplig för seniorer eller om det ska finnas hiss eller parkering.

Lägg upp en egen Bostadsbevakning av bostäder i Strängnäs

En smart funktion vi har här på BostadsPortal, det är Bostadsbevakning . För att kunna göra en sådan, registrera dig! När du gjort det, gör då en avancerad sökning med de filtreringar du önskar. Sedan klickar du bara i att den sökningen ska bli till en bevakning av bostäder.

Så snart det kommer in nya, lediga bostäder i Strängnäs, då får du mail i din inkorg!

Inom vilket område i Strängäs vill du hitta bostad?

Strängnäs har många trevliga områden som Storgärdet-Tallåsen-Tosterö eller Finninge-Ulvhäll . Du kan även välja att bo i södra , östra eller nordvästra Strängnäs .

Så åker du till Strängnäs

Det finns goda kommunikationer till och från Strängnäs, både till land och sjöss. Till exempel finns det sjöförbindelser genom Södertälje kanal. Du har även riksväg 55 som korsar E20 i Strängnäs. Sedan så finns det även bussar och tåg.

Vad du kan hitta på att göra i Strängnäs

Strängnäs har något för alla. Här finns en charmig småstadsatmosfär så väl som att staden har ett dynamiskt affärs- och näringsliv. Strängnäs har anor från vikingatiden samt att staden även har en välkänd domkyrka, där Gustav Vasa valdes till kung. Kyrkan i sig har anor från 1200-talet. I själva kyrkan finns ett vackert altarskåp samt även Karl IX:s gravmonument och begravningsregalier.

Vill du uppleva militärhistoria, så besök då Arsenalen som ligger i Härad, cirka 6 km utanför Strängnäs.

I Strängnäs har du även en konstpark vid Mälaren, som heter Ullviks Hällar. Det är en utomhusställning som är öppen maj-september.

Missa inte heller att kolla in Strängnäs väderkvarn, på Kvarnkullen. Den byggdes 1885 och väderkvarnen är av holländsk modell.

Mitt i Strängnäs finns även en av Sveriges få bevara borgargårdar. Den ligger på sin ursprungliga plats. Äldsta byggnaden är från tidigt 1600-tal. Gården har namnet Grassgården, då familjen Grass var de som under 1700-talet drev en krog på denna gård.

Kvarteren väster om domkyrkan ner mot Västerviken och runt Kvarnen kallas för Röda kvarteren. Dessa delar av staden är de som klarade sig när den stora stadsbranden 1871 var. Här har du Strängnäs äldsta gata, Lillgatan.

Besök även Västerviken och Visholmen. Där finns det en strandpromenad, restauranger, lekplats och mycket mer. I Strängnäs har du även ett utkikstorn, Kungstornet, som ligger på Långberget. Andra sevärdheter är Roggeborgen och Bo Setterlinds park.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte en bostad i Strängnäs som är i rätt storlek? Ett tips vi gärna delar då är att du hyr en bostad i Strängnäs, som är större än du tänkt dig. För då kan du hyra ut ett rum om du vill, till någon som bara vill hyra ett enda rum!

BostadsPortal – Om du vill hitta en bra bostad i Strängnäs

För att få tag på bra lediga bostäder i Strängnäs, så gäller det att hitta en sida där det samlas många av dessa. Här på BostadsPortal hittar du en hel del bostäder som hyrs ut , som lägenheter , hus , stugor och rum . Du kan med fördel registrera dig hos oss, för att göra det enklare för dig. Du kan då nämligen få full tillgång till alla funktioner.

Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta många lediga bostäder, i många olika orter, inte bara Strängnäs. Sedan är det så att vi har bara seriösa uthyrare. Det gör det hela tryggare för din del.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Vi vill poängtera att BostadsPortal är en trygg och säker sajt. Vi delar inte med oss av dina personliga uppgifter. Sedan är det så att hos oss hittar du bara seriösa uthyrare. Så när du ska hyra bostad i Strängnäs, så kan du känna dig trygg i det med!

Har du en fråga du funderar på, testa då att kolla vår FAQ. Där har vi samlat många vanliga frågor och svar. Skulle du inte hitta svaret på just det du undrar, kontakta oss då via kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill också passa på att säga lycka till i jakten på en bra bostad i Strängnäs, vi hoppas du hittar vad du söker!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA