Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Nykvarn

Lediga lägenheter i Nykvarn

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 55 m²
Turinge, Musseronvägen
8 313 SEKIgår

Liknande annonser i Nykvarn

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Nykvarn på BostadsPortal

Vill du hyra lägenhet i Nykvarn? Då kan det ju vara bra att hitta en passande lägenhet i Nykvarn, som matchar dina krav och önskemål. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Nykvarn.

Nykvarn är en tätort i Södermanland och tillhör Stockholms län. Orten i sig ligger cirka 15 km väster om Södertälje . Du har även nära till Gnesta och Järsta.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Nykvarn

Är det ett måste med en lägenhet i Nykvarn, eller kan du tänka dig att hyra en annan form av bostad? Du kan som sagt hitta lediga lägenheter i Nykvarn här hos oss, men du kan även hyra hus , hyra stuga eller hyra ett rum i Nykvarn .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Nykvarn

Om du bestämt dig för att du vill hyra lägenhet i Nykvarn, så kanske du snabbt vill få fram lediga alternativ? Det finns en snabbsökning längst upp på sidan. Dock är det så att om du söker via den, så får du fram alla bostadstyper, inte bara lägenheter. Du kan använda dig av den avancerade sökningen istället för att bara söka efter lediga lägenheter i Nykvarn. Där kan du även göra andra filtreringar.

Filtrera din sökning som du vill

Den hyreslägenhet i Nykvarn du är ute efter, den vill du säkert att den ska se ut på ett visst sätt, vara i en viss storlek eller att den ska innehålla ett eller annat. När du gör en filtrerad sökning så kan du klicka i saker som antal rum eller hur många kvm den ska vara på.

Du kan även klicka i om du vill att lägenheten i sig ska ha en balkong, om det ska vara tillåtet med husdjur, om lägenheten ska vara för seniorer, om den ska vara möblerad och så vidare.

Du kan göra en bostadsbevakning av lediga lägenheter i Nykvarn

För att hitta lediga lägenheter i Nykvarn, utan att behöva göra nya sökningar varje dag eller varje vecka, testa vår Bostadsbevakning . Du måste registrera dig för att kunna använda denna funktion. När det är gjort, sök då ut med de filtreringar du vill ha med. Sedan klickar du i Bostadsbevakningen. När nya lägenheter som är lediga och som matchar de filtreringar du gjort kommer in, så får du mail.

Inom vilket område i Nykvarn vill du hitta lägenhet?

Nykvarn har flera trevliga områden du kan välja mellan. Bland annat Turinge , Strängnäs , södra Nykvarn och östra Nykvarn.

Så tar du dig till och från Nykvarn

Nykvarn är enkelt att ta dig till. Det eftersom att E20 passerar orten. Sedan närmare Södertälje har du även E4an.

Upplev Nykvarn

Nykvarn har en hel del inom upplevelser, sevärdheter och aktiviteter. Du kan till exempel besöka Lådbilslandet. Där finns det mycket att göra för de mindre barnen. Det är inte fel att ta en heldag här tillsammans.

Ett annat trevligt besöksmål är Taxinge slott och deras slottscafé. Slottet är även känt som Kakslottet, tack vare programmet Hela Sverige bakar. I caféet finns norra Europas största kakbord som aldrig har färre än 65 sorter. Nära detta slott har du även Drottningkällan. Enligt sägnen så var det här som Katarina Jagellonica hämtade friskt vatten åt sin make Johan III då han blivit fängslad av kung Erik XIV och satt inspärrad på Gripsholms slott.

Missa inte heller att kolla in Taxinge kyrka, som byggdes efter ritningar av arkitekt Edelswärd och invigdes 1863.

Du kan även åka tåg på samma sätt som de gjorde för 100 år sedan, på Östra Södermanlands Järnväg –Taxinge station.

I Nykvarn finns det även gott om härliga skogar att ta promenader i. Du kan även ägna dig åt att plocka svamp och bär. Du har även naturreservatet Jägarskogen.

Du kan också ägna dig åt cykling runt om i Nykvarn då det finns flera trevliga cykelleder. Sedan har du även möjligheter att paddla kanot eller rida häst. Du kan även spela golf.

Nykvarn har även flera trevliga badplatser som Hökmossebadet Yngern, Lövnäsbadet och Taxingebadet.

Det finns också en Folkets Park i Nykvarn, som invigdes 1918. Här kan du spela boule, minigolf, kubb och annat samt att det även finns ett café.

Du som gillar att shoppa, du har många möjligheter till det med i Nykvarn då det finns gott om trevliga butiker.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Nykvarn, du kan söka efter bra alternativ här hos oss på BostadsPortal och även känna dig trygg och säker med att använda sidan. Vi har seriösa uthyrare här hos oss samt att vi har en mycket säker sida.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske ett tag letat efter lediga lägenheter i Nykvarn, men bara hittat sådana som är större än du tänkt dig? Ett alternativ du har då är att hyra en större lägenhet för att sedan hyra ut ett rum på egen hand. Det kan du göra här via oss och smarta digitala verktyg.

BostadsPortal Om du är ute efter en lägenhet i Nykvarn

BostadsPortal är en bra sajt för dig som letar efter en hyreslägenhet i Nykvarn. Du kan med fördel registrera dig hos oss. Du får det då enklare när du ska söka samt då du ska göra bostadsbevakningar eller kontakta en eller flera uthyrare.

Här hos oss kan du hitta en lägenhet i Nykvarn som matchar de krav du har. Mycket tack vare att du kan filtrera dina sökningar på bra sätt. Du kan även hitta andra bostadstyper att hyra, som hus, stugor och rum.

Vår sajt är mycket trygg och säker samt mycket enkel att använda dig av. Men är det så att du vill veta något eller ställa en fråga, så har vi en bra kundtjänst. Du kan kontakta oss när du vill. Sedan har vi även en sida med FAQ du kan kolla.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig ett stort lycka till i din jakt på en matchande lägenhet i Nykvarn.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA