Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Solna

Hyra bostad i Solna

100 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
100 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
4 r. · Lägenhet · 93 m²
Solna, Fridensborgsvägen
Solna - 4rok - 3mån - 22.885kr/mån
3 timmar sedan
22 885 kr
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Solna på BostadsPortal

Letar du efter en bostad att hyra i Solna? Eller är du och din familj i behov av en större boarea? Eller är du veckopendlare? Eller är du studerande och vill ha nära till huvudstaden? På BostadsPortal hittar du vårt urval av hyresbostäder i och runtom Solna. Som bostadssökande hos oss har tillgång till våra digital verktyg som kommer att underlätta samt effektivisera din bostadssökning. Vi erbjuder även personlig support för att du ska känna dig trygg under processens gång eftersom din trygghet är vår prioritering. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du söker bostad i Solna.

Att hyra en bostad i Solna

Det är ingen tvekan om att många söker sig till Solna och därav en hög efterfrågan på hyresbostäder. Trots att det bygger nya lägenheter varje år cirka 60% av tillgängliga bostäderna i Solna är bostadsrätter medan resten är hyresrätter. Solna stad har egen allmännyttig bostadsstiftelse som förväntar lägenheter och andra typer av lokaler varav 80% är för studenter. För att hitta en hyresrätt i Solna krävs det att du ska stå i kö via Stockholms bostadsförmedling, och det kan ta lång tid innan du blir erbjuden någon. I takt med att bostadsmarknaden växer i Solna finns det i sin enkelhet inte tillräckligt med hyresrätter till det befintliga behovet.

BostadsPortal är ett tryggt och krångelfritt alternativ till alla som söker bostad att hyra i Solna. Våra bostadsannonser är samlade från både privata och kommersiella hyresvärdar, och endast de godkända som vi visar på vår webbplats. Förutom den översikten över hela bostadsmarknaden, kan du vidga horisonten då det finns olika typer av hyresbostäder som är lediga i Solna.

Olika typer av hyresbostäder i Solna

På BostadsPortal hittar du alltid olika typer av lediga hyresbostäder. Det är för att det ska finnas allt för alla smaker och förutsättningar. Är du i behov av en större boyta? Det finns lediga hus och villor till uthyrning i Solna, och i flesta fall kommer de med tillgång till egen trädgård eller terrass. Eller letar du efter något i stadspulsen? Du hittar också lediga hyreslägenheter som väntar på sina nya hyresgäster att flytta in. Om du är studerande kan du också kika på lediga rum och bli inneboende eller du hittar också vårt urval av studentbostäder i närheten av Stockholm.

Bevaka lediga hyresbostäder i Solna

För att underlätta och effektivisera din bostadssökning erbjuder vi olika digital verktyg som du kan ta del av. Vårt bevakningsmail är ett av de verktygen som kommer att hjälpa dig att slippa timmar av intensivt letande på datorn eller på mobilen. Det är en gratistjänst som är superenkelt att använda.  Du behöver bara ställa in dina sökkriterier såsom område, typ av bostad, storlek, antal rum och pris, och slå på bevakningen på sökssidan. Sedan kan du bara vänta på att ta emot mail från oss då vi skickar mail till dig så fort det kommer in nya bostäder som matchar din sökning. Du kan alltid stänga av din bevakning precis när du vill, och du kan också ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka chansen att hitta din bostad.

Kontakta oss

Du kan nå vår kundsupport på Facebook Messenger eller e-post på vardagar mellan kl 8-16 om du har ytterligare frågor eller funderingar. Vi är glada att hjälpa dig i ditt sök efter en bostad att hyra i Solna!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA