Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Solna

Hyresbostäder i Solna

102 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
102 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 17 m²
Huvudsta, Emmylundsvägen
3 846 SEK19 timmar sedan
1,5 rum lägenhet på 31 m²
Hagalund, Emmy Rappes Gata
16 000 SEK20 timmar sedan
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Solna på BostadsPortal

Vill du hitta en ledig bostad i Solna så är BostadsPortal ett bra val. Här kan du leta efter lediga bostäder i Solna på ett mycket enkelt sätt. Att hyra bostad i Solna är inte fel, då det är en trevlig plats att bo på.

När du bor i Solna så har du nära till Stockholm stad, samt att det även är nära till andra förorter som Sollentuna , Täby och Upplands-Väsby .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Solna

När du ska hyra bostad i Solna, så fundera då på vad för bostadsalternativ som du kan tänka dig. Du kan till exempel söka efter lägenheter att hyra i Solna . Det finns även hus som hyrs ut samt att du också kan hyra stuga eller rum i Solna .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Solna

Allra längst upp här på vår sida finns det en ruta med snabbsökning. Skriver du in Solna i denna ruta, så får du fram alla lediga bostäder i Solna. Då är det alla typer av bostäder, som hus , stugor , rum och lägenheter i Solna . Vill du hellre filtrera din sökning, testa då avancerad sökning.

Filtrera din sökning efter vad du söker

Den bostad i Solna du ska bo i, den ska säkert vara på ett visst sätt, eller hur? När du gör en filtrerad sökning så är det större chans att hitta en bostad som passar dina krav. Du kan bland annat fylla i hur stor den ska vara, både med rum och i kvm. Sedan går det även att filtrera efter annat du önskar ska finnas.

Kanske du vill ha en parkering som hör till bostaden eller är det ett måste med en balkong? Då klickar du i det!

Testa att lägga upp en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Solna

Du kan om du vill besöka BostadsPortal varje dag för att göra en ny sökning av bostäder i Solna. Men det har de flesta varken tid eller lust med. Då är det bra att vi har en funktion som heter Bostadsbevakning . Du måste registrera dig här hos oss för att använda den. Därefter är det bara att göra en avancerad sökning samt klicka i att sökningen ska bli till en Bostadsbevakning. När nya lediga bostäder i Solna kommer in, så får du mail!

Inom vilket område i Solna vill du hitta bostad?

Inom Solna så finns det flera trevliga områden. Du har bland annat Järva , Bergshamra , Råsunda , Huvudsta , samt flera därtill.

Så tar du dig till Solna

Att ta dig till Solna är mycket lätt, eftersom det ligger så nära Stockholm . Du har både pendeltåg och tunnelbanan. Kommunen i sig genomkorsas dessutom av av E4an i nord-sydlig riktning samt E18 i öst-västlig riktning.

Vad du kan hitta på att göra i Solna

Solna är troligen allra mest känt för att det är här som Friends Arena ligger. På denna arena är det många olika evenemang och konserter samt en massa mer. Solna har dock mer än bara denna arena att erbjuda.

En stor fördel med Solna är att då du bor där, så har du nära till naturen, men även nära in till pulserande stadsliv i Stockholm .

Solna har inte bara fantastisk natur, utan även ett kungligt slott, ett trevligt köpcentrum samt flera forskningsinstitutioner.

Råstasjön passar dig som vill skåda efter fåglar, eftersom det är en fin fågelsjö där många arter samlas.

I Solna har du även Hagaparken där det finns slott, lusthus och paviljonger från Gustav III:s tid. I detta slott är det kronprinsessa n Victoria och Daniel samt deras barn som bor. I Haga Park finns även Fjärilshuset, som har en massa fina fjärilar och andra exotiska djur.

Gillar du att shoppa så kan du göra det på Westfield Mall of Scandinavia. Där finns det gott om olika butiker samt även restauranger och caféer.

Charlottenburg i området Vasalund är en vacker hembygdsgård som är värd ett besök. Ta gärna även en runda på den vackra norra begravningsplatsen. Missa inte att kolla in kyrkan från 1100-talet som finns där.

Vill du lite mer att göra, så har du som sagt nära till Stockholm city och hela dess utbud av nöjen och annat. Det är bara att ta pendeln eller tunnelbanan.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Då du är på jakt efter en bostad i Solna så vill du säkert söka via en sida där du känner dig trygg. Det är vad du får när du använder dig av BostadsPortal. Vi är en trygg sajt samt att du även kan känna dig trygg i att hyra bostad i Solna. Detta eftersom att hos oss finner du bara seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du ännu inte har hittat en bostad i Solna som matchar alla de krav du har eller att du bara hitta allt för stora bostäder, då har vi ett tips. Det är att du hyr den där stora bostaden för att sedan hyra ut ett rum eller två till andra. Du kan då få hjälp via smarta, digitala verktyg.

BostadsPortal – Bästa sajten för att hitta en bra bostad i Solna

BostadsPortal är ett bra val för dig som letar efter lediga bostäder i Solna. Här hos oss finns det gott om hyresbostäder i Solna. Vår sajt är trygg och säker samt att du kan få tillgång till många bra funktioner. I alla fall om du registrerar dig.

Hos oss kan du söka fram bra bostäder i Solna samt även i andra orter och städer. Du kan även lägga upp bostadsbevakningar och mycket mer. Du kan välja mellan olika bostadsalternativ med, som lägenheter , hus , stugor och rum . Använd dig av den avancerade sökningen.

Funderar du över en viss fråga, så tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst. Du kan även testa att kolla vår sida med FAQ. Där har vi samlat vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal passar även på att säga lycka till i att hitta en bra bostad i Solna som möter dina krav.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA