Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Solna

Hyra rum i Solna

7 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
7 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 12 m²
Huvudsta, Krysshammarvägen
2 500 SEK4 maj

Liknande annonser i Solna

Populära söktermer
  • Alla Rum

Hitta rum att hyra i Solna på BostadsPortal

Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra rum i Solna. På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga rum till uthyrning som vi har samlat från hyresvärdarna i och runt om Solnatrakten. Bostadssökning hos oss är trygg och krångelfri, och som våra bostadssökande har du tillgång till olika digital verktyg som kommer att underlätta dig i ditt letande. Du kan också få personlig hjälp till en trygg start på din resa som hyresgäst. Det är endast godkända annonser på vår webbplats för att din trygghet är vår prioritering. För att få dagliga uppdateringar kan du följa oss på vår Facebooksida .

Billigare boendeform

Det är utan tvekan om att denna boendeform är ekonomiskt fördelaktigt. Att hyra rum i en lägenhet eller att hyra delen av ett hus är det självfallet billigare än att hyra en hel bostad. När du blir inneboende innebär det att du hyr ett rum eller en del i en annan bostad, och bor med din hyresvärd eller andra boenden. Nu delar i vanliga fall gemensamma utrymmen såsom badrum, kök, vardagsrum och balkong eller terrass. På grund av detta är kommunikation viktig i att skapa en god och hälsosam stämning i hemmet. BostadsPortal har därför skapat ett så kallat roomie-kontrakt för att hjälpa er på traven. Tanken är att det ska användas som kommunikationsverktyg mellan rumskompisar men förstås kan ni anpassa det utifrån era behov. Viktigt att komma ihåg att det kontraktet inte är lagligt bindande, men som inneboende behöver du skriva på ett separat kontrakt med din hyresvärd för att skydda era rättigheter. Du hittar också gratis kontraktsmallar på vår webbplats.

Fördelar med att hyra ett rum och bli inneboende i Solna

Förutom den ekonomiska aspekten har denna boendeform andra fördelar. När du delar bostad med någon annan har du oftast någon som du kan vända dig till och hålla dig sällskap. Du slipper helt enkelt ensamheten på dina villkor. Är du nyinflyttad i Solna är det ett väldigt bra sätt att träffa nya människor. Du kommer att lära dig mycket om dig själv och om att bo med andra då ni behöver kompromissa för att skapa en bra relation till varandra. Att hyra rum i Solna är också praktiskt för dig som är veckopendlare eller letar efter något tillfälligt. Du slipper även att köpa möbler när du ska flytta in då de flesta rummen hyrs ut möblerade. Dock rekommenderar vi att du pratar med din hyresvärd för att komma överens om något som passar er båda.

Bevaka lediga rum i Solna

På BostadsPortal har du som våra bostadssökande tillgång till olika digital verktyg som till exempel vårt bevakningsmail . Det är en gratis tjänst som kommer att underlätta dig och din bostadssökning. Du kan slå på bevakningsmailet genom att gå till sökssidan där du ställer in dina sökkriterier såsom område, storlek och pris. Sedan skickar vi mail till dig när det kommer in lediga rum som matchar din sökning. Det går också att sätta på fler bevakningar för att öka din chans att hitta ett rum att hyra i Solna ännu snabbare. Du kan stänga av bevakningsmailet precis när du vill utan krångel.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta vår kundsupport på Facebook Messenger eller e-post vid eventuella frågor och funderingar. Vi kan nås på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA