Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Solna

Lägenheter i Solna

71 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
71 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 57 m²
Solna, Hagalundsgatan
Fastigheten är byggd 1971.
21 timmar sedan
5 938 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Solna på BostadsPortal

Letar du efter en lägenhet i Solna att hyra? På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga hyreslägenheter i och runtom Solna. Vi har samlat bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar för att erbjuda våra bostadssökande ett brett urval och för att det ska finnas allt för alla smaker. Hos oss är bostadssökningen trygg och enkelt då vi erbjuder olika digital verktyg samt personlig support för att underlätta och säkerställa processen. Det är endast godkända annonser som finns uppe på vår webbplats och du hittar även råd och tips kring bostadsmarknaden både på bloggen och vår Facebooksida. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra lägenhet i Solna.

Att hyra lägenhet i Solna

Solna stad har en egen allmännyttig bostadsstiftelse som förvaltar ett stort antal av lägenheter samt lokaler runt om Solna. Bostadsmarknaden växer stadigt och det byggs nya lägenheter varje år men endast 40% är hyreslägenheter. Därmed är konkurrensen om lägenhet ganska hög i Solna eftersom många söker sig till staden på grund av arbete eller de som pendlar till Stockholm och är bosatta i Solna.  Pressen och ansvaret ligger mest hos bostadssökande som behöver vara aktiva i sitt letande. Att ställa sig i kö hos Stockholms bostadsförmedling kan innebära år innan du blir erbjuden någonting.

BostadsPortal vill bli ett tryggt och krångelfritt alternativ för alla som söker lägenhet att hyra i Solnatrakten. Du kommer att kunna olika typer av hyreslägenheter i alla stadsdelar: Bergshamra, Haga, Hagalund, Ulriksdal, Råsunda, Järva, Skytteholm och Huvudsta. Meningen är att alla ska kunna hitta något som passar just deras förutsättningar samt önskemål. Att bo i Solna innebär det också goda kommunikationer till huvudstaden vilket är perfekt för dig som är pendlare och gärna vill slippa den högt konkurrerande bostadsmarknaden i innerstan. Hos oss hittar du som är studerande också vårt urval av bostäder för studenter samt tips på hur du kan gå tillväga för att hitta ditt boende i Solna. Du kan också följa oss på Facebook och få dagliga uppdateringar om nya lägenheter och bostadssökning.

Bevaka lediga lägenheter i Solna

Vårt bevakningsmail är ett av våra digital verktyg som kommer att effektivisera din bostadssökning. Det enda du behöver göra är att slå på en bevakning genom att ställa in dina sökkriterier såsom område, typ av hyresbostad, storlek, antal rum och pris. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lägenheter i Solna som matchar din sökning och därifrån går du direkt till annonserna. Det är helt gratis och du kan stänga av din bevakning precis när du vill. Det går också bra att ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka chansen att hitta din nästa lägenhet i Solna.

Kontakta oss

Vi erbjuder personlig support till våra bostadssökande och hyresvärdar. Du är välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar på Facebook Messenger eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 8-16. Har du lägenhet till uthyrning kan du också läsa mer om bostadsuthyrning på vår webbplats och få mer tips om hur du kan få en trygg uthyrning av din lägenhet hos oss.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA