Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Solna

Lediga lägenheter i Solna

92 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
92 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 49 m²
Järva, Bagartorpsringen
4 757 SEK6 timmar sedan
4 rum lägenhet på 102 m²
Skytteholm, Skytteholmsvägen
34 500 SEK16 timmar sedan
Sida1av 6

Liknande annonser i Solna

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Solna på BostadsPortal

Solna kommun, med Solna stad som dess centralort ligger utanför Stockholm. Hela kommunen är starkt präglad av bebyggelse samt att här finns Stockholms norra begravningsplats, samt Karolinska sjukhuset.

Att bo här är trevligt och du kan hos oss på BostadsPortal söka efter lediga lägenheter i Solna. När du bor här, så har du som sagt nära in till centrala Stockholm , men även Sollentuna , Täby och Upplands-Väsby .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Solna

Är det just en hyreslägenhet i Solna du är på jakt efter? Eller kan du tänka dig att välja ett annat bostadsalternativ? Här hos oss finns det dels lediga lägenheter i Solna, men du kan även hyra hus , stuga och rum i Solna .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Solna

Är det ett måste att hyra lägenhet i Solna snabbt? Då kanske du snabbt vill få fram lediga alternativ. Det kan du få genom att använda dig av snabbsökningen längst upp på sidan. Dock kommer du även att få upp andra bostadsalternativ i den sökningen. Vill du filtrera din sökning så kan du använda dig av den avancerade sökningen.

Filtrera din sökning för att få med dina önskemål och krav

Om du vill att den lägenhet i Solna du ska hyra, ska se ut på ett visst sätt, eller ligga inom ett visst område, så är det bra att göra en filtrerad sökning. Du kan bland annat fylla i vad för typ av bostad det ska vara, hur stor den ska vara med både rum och kvm samt om det ska finnas särskilda saker som hiss, balkong, parkering och så vidare.  Sedan kan du även fylla i vad du max kan betala i hyra och mycket mer!

Det kan vara bra att vara noggrann när du filtrerar, för det ökar chansen att du hittar en lägenhet i Solna som passar just dig.

Gör en bostadsbevakning för att hitta en bra lägenhet i Solna

Du som är på jakt efter en hyreslägenhet i Solna, men inte vill söka efter lediga lägenheter i Solna varje dag, du kan testa att göra en Bostadsbevakning . Det är bra om du först registrerar dig hos oss. Efter det så går du till avancerad sökning för att filtrera alla val. Därefter klickar du i bostadsbevakning. När det sedan kommer in nya lägenheter, som matchar de krav du fyllt i, då får du mail.

Inom vilket område i Solna vill du hitta lägenhet?

Solna har flera bra områden att bo i. Du har bland annat Råsunda , Huvudsta , Hagalund , Järva , Bergshamra och Skytteholm

Så åker du till Solna

Solna ligger inte allt långt från Stockholm. Du kan åka bil, då kommunen genomkorsas av E4an i nord-sydlig riktning samt E18 i öst-västlig riktning. Det går även utmärkt att ta spårvagnen samt att det även finns pendeltåg.

Sevärdheter och aktiviteter du kan företa dig i Solna

Det som de allra flesta vet om Solna, det är att här ligger Friends Arena, där det är många olika evenemang. Dock är det inte det enda du hittar i Solna, eftersom det även finns mycket annat att se och göra.

Solna är en kommun där du kan uppleva allt från fantastisk natur till kungliga slott. Köpcentrum och forskningsinstitutioner finns det med.

Gillar du att vara ute i naturen, så kan du besöka Råstasjön. Här kan du bland annat ägna dig åt fågelskådning, eftersom det är just en fågelsjö.

Shopping går utmärkt att ägna dig åt, eftersom att i Solna har du Westfield Mall of Scandinavia med mängder av butiker, restauranger och caféer.

Solna har även en fin park som heter Hagaparken. Där kan du strosa runt och kolla in slott, lusthus och paviljonger från Gustav III:s tid. I Haga slott är det som kronprinsessan Victoria och Daniel bor.

Fjärilshuset ligger även det i Haga Park. Där finns det just en massa fjärilar men även andra exotiska djur.

I Solna finns det även en hembygdsgård vid namn Charlottenburg, som ligger i området Vasalund. Du kan även ta en promenad på den vackra norra begravningsplatsen om du vill. Där finns även en fin kyrka som är från 1100-talet.

Utöver det som är nämnt så finns det även en massa mer att se och göra i Solna.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter lediga lägenheter i Solna, så är det ett bra val att använda dig av BostadsPortal. Denna sajt är säker och du kan känna dig trygg i att använda den. Det är även trygg att hyra lägenhet i Solna, eftersom att alla uthyrare här på denna sida är seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat efter lediga lägenheter i Solna ett tag, men inte funnit exakt den du vill hyra? Du kan om du vill välja att hyra en större lägenhet i Solna för att sedan hyra ut ett rum eller två . Det går alltså att även bli en hyresvärd via våra sidor. Du kan då få tillgång till smarta verktyg som är digitala.

Leta efter din nya lägenhet i Solna via BostadsPortal

För att hitta bra lediga lägenheter i Solna så är det smart att använda BostadsPortal. Du kan vara trygg då du ska hyra lägenhet i Solna. Vi har samlat seriösa hyresvärdar och uthyrare här på vår sida.

Att hitta en hyreslägenhet i Solna som passar dig, det är enkelt via vår sajt. Det finns flera bra sökfunktioner du kan använda dig av. Störst nytta av oss, det har du genom att registrera dig hos oss. Det underlättar nämligen en hel del då du ska göra en bostadsbevakning eller vill få kontakt med en viss uthyrare.

Om du har en fråga du vill få svar på så kolla först in vår sida vi har med FAQ. Hittar du inte svaret där på just din fråga, så kan du med fördel kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi vill även passa på att önska dig ett stort lycka till med letandet efter en bra lägenhet i Solna.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA