Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sollentuna

Lediga lägenheter i Sollentuna

51 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
51 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
Gratis kontakt
3,5 r. · Lägenhet · 125 m²
Sollentuna, Kungsvägen
Lägenhet i "Villa" i attraktivt område nära centrum
Sponsrad
25 000 kr
Sida1av 3

Populära söktermer

Sollentuna - Läs mer om hyreslägenheter i Sollentuna

Lägenhet är en den vanligaste bostadsformen för unga i Sverige. Det är inte enkelt att hitta en lägenhet som passar just det du letar efter då det ofta är många om budet i på lägenheter i Sverige. Men vi finns här för att hjälpa dig. Här kan du enkelt hyra lägenhet i Sollentuna. Vi får in nya annonser på hyresrätter i Sollentuna varje dag. Antingen kan du välja att söka efter en lägenhet i hela Sollentuna, eller begränsa din sökning till specifika områden, om du redan vet var din Sollentuna lägenhet ska ligga.

Hyra lägenhet i Sollentuna tryggt

Det finns många fördelar med att hyra lägenhet i Sollentuna istället för att köpa. Till att börja med så tvingas du inte binda upp ett stort kapital och kanske ta lån. En annan fördel är att det som regel inte är den som hyr som är ansvarig om större renoveringar eller liknande behöver göras, på så sätt får du också en tryggare ekonomi då du inte behöver planera för stora oväntade utgifter. Inte minst är det bra att hyra lägenhet i Sollentuna om du inte riktigt är säker på hur länge du kommer att stanna, eller om något kommer förändras. Med en hyresrätt i Sollentuna kan du relativt enkelt flytta, kanske till en större lägenhet om behovet finns.

Utbudet på lediga lägenheter i Sollentuna

Vi på BostadsPortal vill göra det enkelt och säkert för dig att hitta din Sollentuna lägenhet, därför kan du titta på hyresrätter i hela Sollentuna, söka på ett specifikt område, eller söka efter den perfekta lägenheten i förhållande till storlek eller antal rum direkt på vår sida. Vi samlar markanden på ett ställe så att du kan se alla lediga lägenheter i Sollentuna och inte behöver leta runt på flera olika sidor.

Sollentuna är en populär stad som växer. Närheten till Stockholm centrum kombinerat med stora grönområden och de många sjöarna gör det populärt för folk i alla åldrar. Även om det är många som flyttar hit är det också de som flyttar, alla kanske dock inte vill sälja sin lägenhet i Sollentuna och hyr därför ut. Om du letar lägenhet har du säkert sökt på lägenhet uthyres Sollentuna – och du har du kommit rätt. Vi samlar annonser från privatpersoner och hämtar även annonser från andra stora sidor för att säkra att du hittar en lägenhet i Sollentuna.

Fler frågor?

Om du har några frågor eller behöver råd för att hyra lägenhet i Sollentuna, eller har en lägenhet uthyres i Sollentuna är du välkommen att se på vår suppport sida eller kontakta vår kundservice på info@bostadsportal.se

BostadsPortal
Om ossBloggen AdressSekretesspolicy
Support
Söka hemBostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
© BostadsPortal 2020
Språk|English