Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sollentuna

Lediga lägenheter i Sollentuna

36 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
36 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 42 m²
Rotebro, Kung Hans väg
4 236 SEK9 minuter sedan
3 rum lägenhet på 83 m²
Tureberg, Bagarbyvägen
16 000 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Sollentuna

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sollentuna på BostadsPortal

Sollentuna tillhör Stockholm och ligger i den södra delen av Uppland. I själva Sollentuna finns det sedan även 10 kommundelar. Du som vill leta lediga lägenheter i Sollentuna du kan göra det här på Bostadsportal. Du kan enkelt söka efter en perfekt hyreslägenhet i Sollentuna som passar just dig.

Kanske du ska byta lägenhet, eller flytta hemifrån? Eller har du bytt från en stad till en annan? Oavsett varför du vill hyra lägenhet i Sollentuna så kan du här på BostadsPortal hitta det du behöver.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Sollentuna

När du ska leta efter en lägenhet i Sollentuna, så kan du välja att hyra en med förstahandskontrakt, eller hyra i andra hand. Sedan finns andra bostadsalternativ med, då du vill hyra. Du kan bland annat hyra ett hus , hyra en stuga eller hyra in dig i ett rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Sollentuna

Snabbaste och smidigaste sättet att hitta lediga lägenheter i Sollentuna är att söka efter alla alternativ i alla områden.  Du kan känna dig trygg och säker när du använder dig av vår portal, eftersom att här har vi bara seriösa uthyrare. När du ska leta efter en hyreslägenhet i Sollentuna så är BostadsPortal ett bra val!

Filtrera fram dina egna önskemål och krav

Om du känner att du vill hyra lägenhet i Sollentuna så kan du även se till att du hittar den perfekta hyresrätten. Du gör det enklast genom att göra en sökning med en filtrering. Du kan till exempel klicka i hur stor lägenheten ska vara eller om lägenheten ska ligga nära något speciellt. Du kan även fylla i krav som hiss, parkering med mera.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Sollentuna

Du som inte vill söka fram lediga lägenheter i Sollentuna varje dag, du kan välja att använda dig av funktionen bostadsbevakning . Du gör då en första sökning av vad du vill ha för lägenhet i Sollentuna med de krav du har. Sedan klickar du i rutan med bostadsbevakning. När det dyker upp nya, lediga hyreslägenheter i Sollentuna så får du mail.

Inom vilket område i Sollentuna vill du hitta en hyreslägenhet?

Om du vill hyra lägenhet i Sollentuna så finns det många alternativ. Som tidigare nämnt finns tio kommundelar. Dessa är Järvafältet, Viby , Rotebro , Norrviken , Vaxmora , Häggvik , Edsberg , Tureberg , Sjöberg och Helenelund .

Sollentuna är ett bra alternativ när du inte vill bo mitt i Stockholm City, men du har ändå nära till storstaden när du än vill.

Ta dig till i Sollentuna
Till Sollentuna är det enkelt att resa. Du kan ta tåget, bussen eller bilen. Närmaste flygplats är Stockholm Arlanda Airport och Stockholm Bromma Airport. Från Stockholm kan du ta pendeltåget till Sollentuna. Åker du ofta kollektivt, satsa på ett resekort av något slag. Då kan du resa med buss, pendeltåg och tunnelbana.

Sollentuna i sig kan du ta dig runt i med hjälp av egen bil, gå, cykla eller ta en taxi.

Sollentuna har det du behöver

Oavsett om du behöver en vårdcentral, en skola för barnen eller ett bibliotek, så har Sollentuna alla dessa saker. Du kan med fördel kolla in deras kommunsida för att läsa mer om stadens olika utbud.

Att göra i Sollentuna

I Sollentuna så kretsar de allra flesta sevärdheter och upplevelser kring natur, djur och kultur. Till exempel så finns ett naturreservat som heter Järvafältet som är ett sammanhängande grönområde med en varierande natur, där du kan se flera djur och växter. Runt om så finns även våtmarker, där fåglar håller till. Bögs gård ligger precis i anslutning och där kan du se djur i visningsstallar.

Sollentuna har även flera andra naturreservat. Du kan ströva i Törnskogens naturreservat eller välja en av alla stigar och leder i Rösjöskogens naturreservat eller i Tegelhagsskogens naturreservat.

Fornminnen finns det gott om med, då Sollentuna har en rik historia. Bland annat finns mer än 2000 kända lämningar från 3500 år tillbaka.

I denna stad finns det även många vackra byggnader. Till exempel Edsbergs slott som är en gård som uppfördes kring 1630. Du har även Edsvik, vid Edsviken. Du kan också ta ett besök på Hersby hembygdsgård, där finns hus från bondesamhället.

En annan gammal byggnad, som är en av Sollentunas äldsta, är Landsnora kvarn och såg. Där har det malts mjöl i mer än 400 år!

besök MC Collection Museum har fler än 110 originalmotorcyklar från olika epoker så väl som olika delar av världen och är även det värt ett besök.

Om du gillar konst så har denna stad dels ett galleri som heter Aniara beläget i biblioteket. Du har också Edsvik konsthall, som är ett av Sveriges största konsthallar.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att hyra en lägenhet i Sollentuna ska kännas tryggt och säkert och det ska det även göra då du letar efter lediga lägenheter i Sollentuna. När du använder dig av BostadsPortal så kan du vara säker på att vara just det. Detta eftersom här samlar vi bara seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske letat ett tag efter lediga lägenheter i Sollentuna, men hittar inte exakt vad du vill ha. Du kan, om du vill, hyra en större bostad för att sedan hyra ut delar av den och på så vis även bli hyresvärd utöver hyresgäst.

BostadsPortal – Enkelt sätt att hitta en ledig lägenhet att hyra i Sollentuna

BostadsPortal är den portal du bör vända dig till om du letar efter lägenhet i Sollentuna. Vi listar alla lediga lägenheter i Sollentuna, samt även i andra städer. Så känner du att du vill hyra lägenhet i Sollentuna, så börja då med att göra en sökning via våra sidor.

Du är välkommen till att kontakta oss vid ytterligare frågor eller funderingar

Att använda dig av BostadsPortal är enkelt och tryggt. Du kan välja att söka efter specifika kriterier eller önskemål.

Om du vill veta mer om något, eller har frågor, så kan du gärna kontakta oss via vår kundtjänst. Vi önskar dig ett stort lycka till i din jakt på en ledig lägenhet i Sollentuna.