Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Solna

Hyra hus i Solna

6 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum5 rum6 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
6 rum hus på 155 m²
Järva, Brotorpsvägen
28 520 SEK4 dagar sedan

Liknande annonser i Solna

Populära söktermer
  • Alla Hus

Hyra hus i Solna - Läs mer här

Letar du efter en bostad i Solna? Är du och din familj i behov av en större boyta? På BostadsPortal kan du hitta ett hus i Solna att hyra och ha tillgång till egen trädgård eller terrass! Vi har samlar bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i Solna för att kunna erbjuda våra bostadssökande ett brett urval. Dessutom kan du använda dig av våra digital verktyg för att effektivisera din bostadssökning och öka chansen att hitta din drömbostad ännu snabbare, säkrare och enklare. Det är endast godkända annonser på vår webbplats för att du som bostadssökande ska känna dig trygg i ditt sökande. Din trygghet är vår prioritering! Du kan också följa oss på Facebook för att få dagliga uppdateringar.

Om du är studerande och bosatt i Solna har du även möjlighet att få tips på hur du kan gå tillväga för att hitta ditt boende och en översikt över vår lista av studentbostäder . Inte alltför sällan kan du också hitta ett hus att hyra eller dela med andra boenden på BostadsPortal. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra hus i Solna.

Fördelar med att hyra hus i Solna

Det finns många fördelar med att hyra ett hus i Solna. Först och främst slipper du ta lån för att kunna flytta till ett hus. Det kan också vara ett steg närmare din dröm som husägare, och oftast hyrs huset ut under längre tid. Sedan har du tillgång till större yta att disponeras såsom trädgård, terrass eller uteplats. På BostadsPortal dyker upp hus till uthyrning med fantastisk vy över sjön, skogen eller havet då och då, vilket passar dig perfekt om du vill bo i en naturnära miljö och gärna slippa stadspulsen. Dock är det inte omöjligt att hitta hus eller villor i centrala stadsdelar. Hyresvärden står för större renoveringsprojekt såsom byte av vattenledningar eller tak, eller väggmålning men det betyder inte att du slipper dina skyldigheter som hyresgäst. Det är fortfarande viktigt att du betalar hyra i tid och behålla huset i gott skick. För att kunna hitta en hyresrätt i Solna behöver du stå i kö hos bostadsförmedlingen i Stockholm men vi erbjuder dig ett bredare urval, och denna boendeform kan vara något för dig som söker en större boyta.

Bevaka lediga hus i Solna på BostadsPortal

BostadsPortal erbjuder både våra hyresvärdar och bostadssökande olika digital verktyg för att underlätta dem i deras sökande. För att du ska slippa timmar framför skärmen eller på mobilen kan du använda vårt bevakningsmail som är en gratis tjänst. Du kan enkelt slå på ett bevakningsmail för att bevaka lediga hus i Solna eller andra typer av bostäder på sökresultatsida. Först ställer du in dina sökkriterier såsom typ, område, pris, storlek och antal rum och sedan kan du sätta på en bevakning i den orangea boxen. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga hus i Solna som matchar din sökning. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av bevakningen precis när du vill.

Kontakta oss

Om du vill hyra hus i Solna och behöver hjälp eller har frågor kan du kontakta vår kundsupport på Facebook Messenger eller e-post. Vi kan nås på vardagar mellan kl 8-16. Hos oss kan du hyra hus i Solna tryggt och enkelt!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA