Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Upplands Väsby

Lägenheter i Upplands Väsby

46 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
46 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 65 m²
Upplands Väsby, Drabantvägen
Fastigheten är byggd 1906. Leverantör för bredband är OpenInfra.
6 timmar sedan
9 345 kr
Sida1av 3
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Att hyra lägenhet i Upplands Väsby

Upplands Väsby är staden med det perfekta läget mitt emellan Stockholm och Uppsala. Genom det strategiska läget tar det endast 30 minuter på motorvägen för att nå de båda storstäderna med allt de har att erbjuda. Samtidigt kan du själv bo i en halvstor stad men med en riktigt mysig småstadskänsla. Inte konstigt att Upplands Väsby växer för varje år. Stadens popularitet gör det dock svårt att få tag i en hyreslägenhet i Upplands Väsby. Hos de stora bostadsbolagen ligger den förväntade kötiden för en lägenhet på mellan 7-9 år. På BostadPortal har vi av just den här anledningen lägenheter från både stora kommunala bolag såväl som från privatpersoner som hyr sin lägenhet. Allt för att du lättare och snabbare ska kunna hitta en lägenhet som passar just dig.

Hitta lägenhet att hyra i Upplands Väsby

När du ska hyra lägenhet i Upplands Väsby är BostadsPortal det rätta stället att börja, vi samlar marknaden och visar alla lediga lägenheter i Upplands Väsby just nu. Du kan enkelt ställa in din sökning så att den passar just dig. Vet du exakt i vilket område du vill bo? Eller är det just en 3.a du är på jakt efter? Du kan enkelt anpassa och ända din sökning efter område, storlek, hyra och antal rum. Du kan också använda kartfunktionen för att söka på lägenheter i en större omkrets. För att du inte ska behöva spendera varje ledig minut med att leta lägenhet kan du använda gratis tjänsten bevakningsmail och direkt bli informerad så snart en lägenhet i Upplands Väsby som passar just dina sökkriterier kommer ut. Då gäller det att vara snabb och skriva till hyresvärden och anmäla intresse. Att vara snabb ökar dina chanser för att få en bostad.

Annonsera lägenhet i Upplands Väsby

Upplands Väsby är en härlig stad och om du redan har en lägenhet men måste flytta kanske du inte vill sälja eller säga upp den. Det behöver du kanske heller inte. Istället kan du hyra ut din lägenhet enkelt och smidigt. Det är många som söker på lägenhet uthyres Upplands Väsby – lägg kostnadsfritt upp din annons här och bli kontaktad av seriösa bostadssökande som vill hyra lägenhet i Upplands Väsby. Några vill hyra eller hyra ut en lägenhet under en kortare period, andra väljer tillsvidare. Kanske ska du flytta med jobbet, studera utomlands eller provbo med en sambo.

För lägenhetssökande i Upplands Väsby

Har du några frågor eller funderingar för ditt lägenhetsletande i Upplands Väsby kommun är du alltid välkommen att titta på vår support sida eller kontakta vår kundservice på info@bostadsportal.se . Vi finns här för att hjälpa dig att hitta ett hem i Upplands Väsby.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA