Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Upplands Väsby

Lediga lägenheter i Upplands Väsby

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 40 m²
Upplands Väsby Västra, Drabantgatan
8 144 SEK4 dagar sedan

Liknande annonser i Upplands väsby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Upplands Väsby på BostadsPortal

Upplands Väsby är en bra plats att bo på om du inte vill bo mitt i Stockholm . Denna ort ligger cirka 25 kilometer utanför huvudstaden. Till Uppsala är det 45 km. Om du är på jakt efter en lägenhet i Upplands Väsby, så är vår portal perfekt att använda. Du kan här hitta lediga lägenheter i Upplands Väsby som passar dig och dina krav.

Oavsett varför du vill hyra lägenhet i Upplands Väsby, så kan du här hos oss på Upplands Väsby hitta många bra alternativ. Det kanske är din första hyreslägenhet, eller är det så att du vill flytta hit från en annan del av Sverige? Det är tryggt och säker att använda dig av vår portal och här finns bara seriösa uthyrare.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Upplands Väsby

Om du vill ha en hyreslägenhet i Upplands Väsby, så finns många bra alternativ. Du kan hyra i första hand så väl som i andra hand. Dock finns det även andra bostadsalternativ. Utöver lägenheter i hyreslägenhet i Upplands Väsby så listar vi även hus att hyra , samt stugor , rum och så vidare.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Upplands Väsby

Vill du att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en perfekt lägenhet i Upplands Väsby? Då är vår portal helt rätt för dig. När du ska hyra lägenhet i Upplands Väsby så börja med att söka fram alla lediga lägenheter i Upplands Väsby via sökfunktionen. Du kan känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal.

För att du ska hitta en lägenhet att hyra i Upplands Väsby du vill flytta till, så kan det vara bra att fundera på om den ska ha en viss storlek, var den ska ligga och om du vill att den ska ha en viss hyra.

Filtrering av dina önskemål och krav

Söker du fram lediga hyreslägenheter i Upplands Väsby, så kan det vara bra att även använda dig av filtreringfunktionen. Du kan då klicka i saker som är ett måste, som till exempel att du vill ha hiss i byggnaden eller att parkering ingår. Du kan även klicka i hur stor lägenheten ska vara, hur många rum den ska ha, samt om lägenheten tillåter husdjur.

Använd bostadsbevakning när du letar efter en hyreslägenhet i Upplands Väsby

Vill du slippa att gå in på BostadsPortal varje dag för att söka efter nya lediga lägenheter i Upplands Väsby så kan du välja att klicka i ”aktivera bostadsbevakning ”. Denna funktion ligger allra överst på söksidan. Du kan då välja ut alla kriterier som du vill ha. Efter att du har aktiverat din bostadsbevakning så kommer mail till dig så snart nya bostäder dyker upp. Denna funktion är helt gratis, men du måste registrera dig först.

Inom vilket område i Upplands Väsby vill du hitta hyreslägenhet?

När du ska välja lägenhet i Upplands Väsby, så kan du välja att bo i ett visst område. Bland annat har du Runby , Bollstanäs , Fornboda , Holmen samt Väsby västra och Väsby Östra .

Ta dig till och runt i Upplands Väsby
När det gäller kommunikationer så finns det bra kollektivtrafik som tar dig mellan Upplands Väsby, Stockholm , Arlanda och Uppsala . Du åker då med Stockholms pendeltåg. Med pendeltåget kan du även komma till Märsta . Du har även flera busslinjer, varav de flesta avgår från bussterminalen vid Upplands Väsby station.

I Upplands Väsby finns det mycket att se och göra

Bor du i Upplands Väsby så finns det mycket att se och göra. Du har så klart nära till Stockholm City och hela deras utbud, med Upplands Väsby har i sig en hel del eget att erbjuda. Bland annat finns det olika evenemang under året samt friluftsliv, idrottsanläggningar och mötesplatser.

I Upplands Väsby och dess närhet har du även en hel del sevärdheter som till exempel Runriket, Hammersta naturreservat och mycket mer. Du kan även ägna dig åt golf, då det finns två golfklubbar.

Du har även ett äventyrsbad, bowling samt ett riktigt stort lekland. Passar perfekt om du har ett eller flera barn. Sedan finns även ett utomhusbad i form av Hasselbadet. Du kan även ta dig ett dopp i Mälaren på Kairobadet.

Gillar du att shoppa, då har du Väsby Centrum som ligger alldeles intill E4 mellan Stockholm och Arlanda. I detta shoppingcenter finns det över 80 butiker, restauranger och caféer. Här finns även vårdcentral samt kommunhuset.

Ta gärna ett besök på Väsby Konsthall, om du uppskattar konst. Annars har du vikingagården Gunnes gård, som är ett friluftsmuseum.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Trygghet är viktigt och när du använder dig av BostadsPortal för att söka efter lediga hyreslägenheter i BostadsPortal så kan du vara säker på att det är just säkert! Här finns det bara seriösa uthyrare, som hyr ut på rätt sätt. Du kan därmed hitta en lägenhet för att sedan hyra lägenhet i Upplands Väsby utan att behöva känna oro.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Ibland finns inte alltid den hyreslägenhet i Upplands Väsby som du vill hyra, men kanske du måste flytta? Du kan då välja att hyra en större lägenhet, med fler rum än du behöver och sedan hyra ut ett av dem . Du kan på så vis dela hyran med en annan, men även vara som en slags hyresvärd för den personen.

BostadsPortal ett bra val när du söker ledig hyreslägenhet i Upplands Väsby

BostadsPortal är en bra mötesplats för dig som vill hyra lägenhet i Upplands Väsby och för de som vill hyra ut lägenhet i Upplands Väsby. Att hitta en bra hyreslägenhet är enkelt att göra via vår portal samt att det även är tryggt och säkert.

Du kan om du vill göra enkel sökning på alla lediga lägenheter att hyra i Upplands Väsby, eller filtrera så att du bara får fram lägenheter som matchar dina krav.

Kontakta oss för ytterligare frågor

Registrera dig gärna, så underlättar du för dig själv på flera sätt. Du kan även ta kontakt med kundtjänsten om du behöver någon form av hjälp.