Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Märsta

Lediga lägenheter i Märsta

37 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
37 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Märsta Södra, Solursgatan
9 057 SEK8 timmar sedan
4 rum lägenhet på 85 m²
Märsta Norra, Fjärilsvägen
13 453 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Märsta

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Märsta på BostadsPortal

Du som vill hitta en bra lägenhet i Märsta, du har hamnat rätt. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Märsta på ett mycket enkelt sätt. Märsta i sig är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun.

När du bor i Märsta, så har du ju nära till Stockholm City , men det är inte heller så långt till Uppsala .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Märsta

Du har flera olika bostadsalternativ att välja på utöver lediga lägenheter i Märsta. Utöver att hyra lägenhet i Märsta går det även bra att hyra hus , hyra stuga eller hyra rum i Märsta .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Märsta

När du är ute efter en hyreslägenhet i Märsta, så kanske du snabbt vill få fram vad som är ledigt just nu? Det finns en snabbsökning längst upp på sidan, men då får du fram alla lediga bostäder. Vill du bara söka efter lediga lägenheter i Märsta samt även få med olika krav, gör hellre en avancerad sökning.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Du som vill bo i en lägenhet i Märsta, du vill säkert att den ska se ut på ett visst sätt eller ligga inom ett visst område. Du kan bland annat fylla i hur många rum lägenheten måste ha som minst. Du kan även fylla i hur många kvm den ska ha.

Du kan också filtrera efter olika saker som att det måste finnas en hiss eller att det ska ingå parkering. Du kan även klicka i att det måste finns balkong eller att det måste vara tillåtet med husdjur.

Använd dig av bostadsbevakning för att göra sökningen enklare

Ett sätt att hitta lediga lägenheter i Märsta är att besöka BostadsPortal varje dag och göra nya sökningar varje dag. Dock är det ju inte alla som har tid eller lust med det. Då är det bra att vi har en funktion som heter Bostadsbevakning . För att använda dig av den, så måste du registrera dig här hos oss. Efter du har gjort det är det bara att göra en sökning med de krav du har samt klicka i att det ska vara bevakning. När nya lägenheter i Märsta kommer in så får du mail.

Inom vilket område i Märsta vill du hitta lägenhet?

Märsta har lite olika områden du kan välja mellan. Bland annat Märsta södra , Märsta Norra , Arlandastad och Knivsta .

Ta dig till Märsta

Det finns goda kommunikationer i Märsta.  Dels ligger det mycket nära Arlanda flygplats. Sedan går E4an nära samt att de har en egen järnvägsstation. Det går även pendeltåg.

Saker att hitta på när du bor i  Märsta

I Märsta finns det en hel del sevärdheter och saker du kan hitta på att göra. Bland annat har du Märsta kyrka, som är en medeltida kyrka belägen i centrum av Märsta. Den är känd för sin vackra interiör och rika historia.

I Märsta finns Märsta station. Dels är det en viktig transportknutpunkt i Stockholm med tågförbindelser till både Stockholm och Uppsala dels är denna station känd för sin arkitektur och är ett populärt fotograferingsmål.

Gillar du att röra på dig ute, så kan du besöka Märsta skog, som är en skog med många vandringsleder.

Du som gillar kultur, du kan besöka Märsta kulturhus, som ofta har evenemang, teaterföreställningar, konserter med mera.

Märsta har även ett bra köpcentrum, Märsta Centrum. Där finns många olika butiker, restauranger och caféer.

Det finns även en kyrka, Odensala kyrka, vars äldsta delar är från 1100-talet. Mest känd är denna kyrka för sina färgstarka och uttrycksfulla kalkmålningar som är från 1500-talet. Dessa är målade av Albertus Pictors (Albert målare) och är i mycket gott skick. Du har också Norrsunda kyrka där det runt om i området finns många runstenar.

Då Märsta går ihop med Sigtuna, så har du även en hel del sevärdheter där. Bland annat Sigtuna medeltidsstad som är en av Sveriges äldsta städer, med många vackra medeltida byggnader och kyrkor, inklusive St. Olofs kyrka och St. Pers kyrka. Missa inte heller ett besök på Steninge slott som uppfördes i slutet av 1600-talet. Själva slottet är stängt för allmänheten, men det går att besöka parken som omger själva slottet.

Sedan har du givetvis även en hel del att göra i Stockholm, då Märsta inte ligger långt från Stockholm.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att leta efter en hyreslägenhet i Märsta. Du kan vara trygg i det att vår sajt, BostadsPortal är säker. så Det är även mycket tryggt att hyra lägenhet i Märsta, eftersom att alla de uthyrare som finns här är seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat efter lediga lägenheter i Märsta ett bra tag, men bara hittat de som har fler rum än vad du behöver? Du kan om du vill hyra en större lägenhet för att sedan hyra ut ett rum eller två till personer som söker efter rum som hyrs ut.

BostadsPortal - då du vill få tag på en ledig lägenhet i Märsta

Om du vill hitta en lägenhet i Märsta, så är det smart att använda dig av BostadsPortal. Det eftersom vi listar lediga lägenheter i Märsta här på vår sida. Vi listar även andra typer av bostäder samt att du även kan hitta bostäder i andra orter och städer.

För att det ska vara enkelt att hitta en hyreslägenhet i Märsta via oss, se till att du registrerar dig här hos oss. Du har då tillgång till många bra funktioner som till exempel bostadsbevakning.

Du gör ett bra val att använda dig av BostadsPortal för att hitta en ledig lägenhet. Vår sajt är trygg, den är säker samt att den har många bra funktioner.

Funderar du över något eller har en fråga, så kan du dels kolla in vår FAQ-sida, dels kontakta vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill också passa på att önska dig stort lycka till med att hitta en bra lägenhet i Märsta.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA