Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Upplands Väsby

Hyra bostad i Upplands Väsby

91 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum9 rum10 rum
91 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 15 m²
Upplands Väsby, Hasselgatan
En trevlig område och ganska lungt bara en min till bussen och 5 min till pendelstation.vi ska dela
1 timme sedan
4 900 kr
Sida1av 6

Populära söktermer

Upplands Väsby

Staden ligger i Stockholms län och har anor långt före Kristi, då var det en handelsby vid vattnet. Idag har staden utvecklats och är hem till strax under 46.000 människor. Väsby centrum öppnades 1972 och har under åren byggts om ofta. Här hittar du ett brett utbud av butiker för alla smaker och behov. Upplands Väsby ligger också strategiskt längs med motorvägen mellan Stockholm och Uppsala, vilket gör det möjligt att enkelt nå storstan och allt den har att erbjuda. Med endast 7 minuter till Sveriges största flygplats Arlanda är staden också prefekt för den som gärna reser mycket. Likt många andra kommuner i Sverige har man, och gör fortfarande stora satsningar på bostäder och livskvalitet för befolkningen. Det är inte bara stadens läge som gör den attraktiv, i 2019 rankade Upplands Väsby kommun på en 4 plats i en undersökning av kommunen stöttning till företag.

Upplands Väsby Bostad

Precis som i många andra delar av landet kan det vara svårt att hyra bostad i Upplandsväsby då det är många som gärna vill hyra bostad.  Kommunen förmedlar inga egna bostäder men man kan vända sig till det kommunala bostadsbolaget Väsbyhem. Det kan dock vara långa köer för att få en bostad och man ska vara förberedd på att vänta, just nu ligger snittväntetiden på 7-9 år för en bostad.  Vi på BostadsPortal har annonser från privata aktörer utan kö, men även från de stora byggbolagen. Detta gör att det blir enklare att hitta en Upplands Väsby bostad relativt snabbt. Här under hyresbostäder Upplands Väsby kan du hitta alla typer av bostäder från hus till lägenheter och rum, helt beroende på vad just du har behov för.  Kanske letar du efter en bostad i hela Upplands Väsby, eller så letar du i ett specifikt område, oavsett kan du enkelt ställa in din sökningar så att den passar just dig. Det finns många fördelar med att hyra en bostad istället för att köpa, och är du ny i staden har du möjlighet att känna in dig lite och se om det känns rätt.

Hitta bostad i Upplands väsby

Att leta en hyresbostad är inte enkelt och det kan ta mycket tid i anspråk. Många hyresbostäder förmedlas av stora byggbolag som endast tittar på en köplats- då gäller det att ställa sig i kö så snabbt som möjligt för att öka dina chanser att snabbt få en bostad. Genom att även ha privata annonsörer kan du hos oss hitta en Upplands Väsby bostad utan kö. Däremot gäller det ändå att vara snabb, med ett bevakningsmail kan du alltid hålla dig uppdaterad och bli informerad så snart en ny bostad som passar just dig kommer ut. Då gäller det att skriva en bra och motiverad ansökan så snart som möjligt för att se till att det är just du som får bostaden. Du kan enkelt ställa in din sökning och ditt bevakningsmail för att anpassa efter dina sökkriterier – det kan vara hyra, storlek, antal rum eller område.

Frågor

Har du några frågor eller funderingar för ditt bostadsletande i Upplands Väsby kommun är du alltid välkommen att titta på vår support sida eller kontakta vår kundservice på info@bostadsportal.se . Vi finns här för att hjälpa dig att hitta ett hem i Upplands Väsby.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA