Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Strömstad

Hyresbostäder i Strömstad

8 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum7 rum
8 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 56 m²
Strömstad, Korpegatan
5 964 SEKIgår
7 rum hus på 167 m²
Strömstad, Stora YTTEN
12 500 SEK27 maj

Liknande annonser i Strömstad

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Strömstad på BostadsPortal

Funderar du på att hyra bostad i Strömstad? Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Strömstad. Passa gärna på att registrera dig hos oss för att få tillgång till alla funktioner! Strömstad är en trevlig stad, som ligger nära Norge. Riksgränsen i sig är bara 20 km bort!

Strömstad ligger även nära andra mindre orter som till exempel Munkedal och Tanumshede . Sedan har du inte så långt till Göteborg heller.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Strömstad

När det gäller hyresbostäder i Strömstad så finns flera bra alternativ. Du kan till exempel välja att hyra en lägenhet i Strömstad . Sedan finns även möjligheter som hyra hus och hyra stuga samt att du även kan hyra ett rum i Strömstad .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Strömstad

Vill du snabbt få fram alla lediga bostäder i Strömstad så kan du använda dig av snabbsökningen. Du har en sökruta längst upp på sidan du då kan använda dig av. Dock kan det vara en fördel att använda vår avancerade sökning, så att du kan filtrera din sökning på ett bra sätt.

Filtrera din sökning efter vad du har för krav

Att bara ta första bästa bostad i Strömstad kanske inte är vad du har lust till? De flesta av oss har ju krav eller önskemål kring den bostad vi ska hyra. För att du ska kunna hitta passande bostäder, så är det ju smart att göra en filtrerad sökning.

Du kan när du filtrerar få med saker som hur stor bostaden ska vara, både med antal rum och antal kvm. Sedan kan du även fylla i att bostaden måste ha balkong, parkering eller hiss. Andra val att göra är att fylla i max hyra, inflyttningsdatum och mycket annat.

Testa att lägga upp en egen Bostadsbevakning

När du registrerat dig här på BostadsPortal så kan du välja att använda dig av Bostadsbevakning . Denna funktion gör att du inte måste besöka vår sida, varje dag. Du gör helt enkelt en filtrerad sökning med de krav du har samt klickar i att den ska bevakas. När vi får in nya lediga bostäder i Strömstad så mailar vi dig.

Inom vilket område i Strömstad vill du hitta bostad?

Du har ett par områden i Strömstad att välja på att bo inom. Till exempelvis så har du Skee samt Östra Strömstad .

Så åker du till Strömstad

Du kan enkelt ta dig till Strömstad med bilen, eftersom att utanför denna stad så har du E6:an. Vägen i sig är del av motorvägen mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg och Malmö .

Strömstad har mycket du kan se och göra

I Strömstad har du en hel del att se och en hel del att göra. Det eftersom det finns gott om sevärdheter och aktiviteter. Strömstad har präglats en hel del av att de alltid legat nära norska gränsen. Här finns det mesta du kan tänka dig inom natur, kultur, historia samt en massa mer.

Nära centrum så finns en vacker miljö att promenera runt i. Det är parkområdet Strömsdalen. Här finns även ett friluftsmuseum som heter Fiskartorpet som består av många äldre byggnader och torp.

Stadshuset i Strömstad är även det en sevärdhet. Byggnaden är i jugendstil och byggdes under 1912–1917.

Gillar du konst, så kolla då in konsthallen Lokstallet eller gå runt i staden och upptäck all gatukonst som finns.

Besök även Strömstads museum, som ligger i ett gammalt kvarnmagasin från 1880-talet. För mer historia så kan du även se till att besöka Blomsholms fornminnesområde som har Bohusläns största domarring samt att de även har Sveriges största skeppssättningar. Här finns även sju gravfält från Järnåldern samt storhögen Grönehög. Om du tar dig norr om Skee, så har du Massleberg som har en stor gånggrift, flera gravhögar samt en häll med spännande hällristningar.

Strömstad har även två kända broar, Gamla Svinesundsbron och Svinesundsbron. Där är det en fantastisk utsikt!

Se även till att ta en tur över till Kosteröarna som består av Nordkoster och Sydkoster, vilka skiljs åt av ett smalt sund.

Strömstad i sig är även Sveriges fjärde största handelsstad, så shopping är något du med lätthet kan ägna dig åt här.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som ett tag har kollat igenom våra lediga bostäder i Strömstad men inte hittat exakt vad du letar efter, för dig har vi ett tips. Du kan hyra en större bostad, för att sedan hyra ut ett av bostadens rum . Du kan själv bli hyresvärd på det sättet.

BostadsPortal – Sajten för dig som är på jakt efter en bra bostad i Strömstad

Du som är på jakt efter en bra bostad i Strömstad, du ska definitivt använda dig av BostadsPortal. Här kan du hitta många olika hyresbostäder i Strömstad. Du behöver bara söka efter den typ av bostad som matchar de krav du har.

Du får mer än gärna registrera dig hos oss, så att du kan få tillgång till alla våra smarta funktioner. Du kan då enkelt hitta bra bostäder i Strömstad, samt lägga upp Bostadsbevakningar och mycket mer. Sedan kan du även välja att söka bostäder i andra städer med om du vill det.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som söker efter en bostad i Strömstad, du kan göra det på ett tryggt och säkert sätt här, via oss på BostadsPortal. Sajten i sig är trygg samt att eftersom våra uthyrare är av det seriösa slaget så är det även tryggt att hyra bostad i Strömstad.

Har du en viss fråga du gärna vill ha svar på så tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst. Annars kan du även testa att kolla på vår sida med FAQ som har vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill också säga stort lycka till i att hitta en bra bostad i Strömstad som möter de krav du har.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA