Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Strömstad

Lediga lägenheter i Strömstad

1 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 54 m²
Strömstad, Alvägen
8 067 SEK24 juni

Liknande annonser i Strömstad

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Strömstad på BostadsPortal

Är det så att du vill hitta en hyreslägenhet i Strömstad? Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Strömstad. Strömstad är Sveriges västligaste stad och ligger precis vid Skagerak. Riksgränsen till Norge ligger bara 20 km bort.

När du bor i Strömstad har du även nära till mindre orter som Tanumshede och Munkedal samt att det inte heller är allt för långt till Göteborg .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Strömstad

Är det just en hyreslägenhet i Strömstad du är på jakt efter eller kan du tänka dig en annan bostadstyp? Du kan nämligen välja att hyra ett rum eller hyra en stuga i Strömstad . Att hyra hus i Strömstad går också bra.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Strömstad

Du kan söka via vår snabbsökning allra längst upp på sidan. Dock är det så att då du söker via den, så kommer du att få fram alla lediga bostäder i Strömstad, alltså rum, hus och stugor utöver lediga lägenheter i Strömstad. Ett bättre alternativ kan vara att söka med filtrering på den avancerade sökningen.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Hur vill du att din lägenhet i Strömstad ska se ut eller vara? Du har säkert flera krav som en hyreslägenhet i Strömstad ska uppfylla. För att få fram lägenheter som passar dessa krav, så se till att göra en bra filtrering.

När du filtrerar så kan du göra det efter antal rum, antal kvm så väl som du kan filtrera efter andra val. Kanske det är ett måste med en balkong eller att du måste ha en hiss i huset där lägenheten är. Då är det bra att klicka i dessa rutor! Du har flera bra filtreringsval att kunna välja på.

Testa bostadsbevakning

Börja gärna med att registrera dig här på BostadsPortal. För då kan du använda det som heter Bostadsbevakning . Med denna smarta funktion så slipper besöka oss varje dag och göra nya sökningar efter lediga lägenheter i Strömstad. Med Bostadsbevakning så ser vi till att bevaka åt dig. Du gör en sökning med de krav du har och sedan klickar du i bostadsbevakning. När nya lediga lägenheter som matchar kommer in, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Strömstad vill du hitta lägenhet?

I Strömstad kan du bland annat bo i Skee , eller i östra Strömstad .

Ta dig till Strömstad på enkelt sätt

För att ta dig till Strömstad, så kan du ta bilen. Det eftersom att utanför denna stad så går E6:an. Denna väg är en del i den viktiga motorvägen mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg och Malmö. Du kan även välja att åka buss om du föredrar det, eller tåg. Sedan går det även flera färjor här.

Vad finns det att se och göra i Strömstad?

Strömstad har mycket att erbjuda! Det är en stad som har präglats en del av att ligga i ett gränsland då de har nära till Norge. Staden i sig är även en västkuststad. Du har en hel del att se och göra i denna stad. Det oavsett om du gillar natur, kultur, historia eller andra sorters upplevelser.

I staden finns det stadshuset, som är i jugendstil. Det byggdes under 1912–1917. Du kan även kolla in konst genom att besöka konsthallen Lokstallet. Det finns även gott om street art, eller gatukonst i denna stad.

Strömstad har även ett museum, placerad i ett gammalt kvarnmagasin från 1880-talet, som är värt ett besök.

Nära centrum så finns parkområdet Strömsdalen. Det är en vacker miljö att vandra runt i. Bland annat finns här ett friluftsmuseum som heter Fiskartorpet. Där finns olika äldre byggnader och torp.

Missa inte heller att kolla in utsikten vid Svinesundbroarna. Du har dels Gamla Svinesundsbron och Svinesundsbron. Båda dessa broar går över sundet Svinesund, och förbinder Sverige med Norge.

Du som gillar historia, missa inte att kolla in Blomsholms fornminnesområde. Där finns Bohusläns största domarring och en av Sveriges största skeppssättningar. Sedan finns det även sju gravfält från Järnåldern samt storhögen Grönehög. Passa även på att kolla in Massleberg norr om Skee. Där hittar du en stor gånggrift, så väl som flera gravhögar samt en häll med spännande hällristningar.

När du bor i Strömstad så är det inte heller fel att ta en utflykt till Kosteröarna. Dessa består av Nordkoster och Sydkoster, vilka skiljs åt av ett smalt sund.

Du kan även shoppa loss, då Strömstad är Sveriges fjärde största handelstad. Här hittar du både stora shoppingcenter och mysiga små butiker.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För att få tag på en hyreslägenhet i Strömstad så kan du använda dig av vår sajt. Den är både trygg och säker att använda! Då alla uthyrare här är seriösa så är det även mycket tryggt att hyra lägenhet i Strömstad.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som vill hyra lägenhet i Strömstad, men inte hittar en i rätt storlek, du kan göra på ett helt annat sätt, om du vill. Det är helt enkelt att hyra en större lägenhet än vad du behöver. För då kan du faktiskt hyra ut ett rum !

BostadsPortal - Underlättar när du vill hitta ledig lägenhet i Strömstad

Du som drömmer om en bra lägenhet i Strömstad, du måste ju kunna hitta den. Det är vad vår sajt så att säga går ut på. Vi samlar uthyrare och personer som vill hyra, så att det går matcha på bra sätt.

Vi på BostadsPortal listar lediga lägenheter i Strömstad samt även i andra orter och städer. Du kan även hitta andra bostadsalternativ.

Du kan med fördel välja att registrera dig här hos oss på BostadsPortal för att få tillgång till alla funktioner.

Vill du ställa en fråga till oss så har vi en bra kundtjänst du kan välja att kontakta. Sedan har vi även en smart FAQ du kan kika på.

Vi på BostadsPortal önskar dig även ett stort lycka till i din jakt på den bästa lägenheten i Strömstad!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA